Tinnitus, jak ho řešíte?

Anonymní
11.3.19 18:04

Tinnitus, jak ho řešíte?

Trpíte někdo tinnitem? :zed: Jak to řešíte? Já už jsem z toho zoufalá :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1850
11.3.19 19:35

Nijak, zvykla jsem si.Zkusila jsem snad všechno včetně alternativních metod a akupunktury..bohužel bez účinku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
11.3.19 19:53

Taky nijak, zvykla jsem si, už to budou 4 roky. :nevim: Občas je to peklo, ale někdy mám i chvilky kdy na něj „zapomenu“.

Příspěvek upraven 19.08.19 v 21:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
11.3.19 19:56
@Anonymní píše:
Trpíte někdo tinnitem? :zed: Jak to řešíte? Já už jsem z toho zoufalá :,(

A co lékař? Na kapačkách jsi byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6033
11.3.19 19:58

Záleží na tom, co ho způsobilo. Manžel začal trpět potom, co nesl 3 letého syna několik kilometrů v náručí. Pak, když začal brát prášky na tlak se to snad desetkrát znásobilo. Měsíc kvůli tomu nespal.

Takže jsme začali řešit příčinu - manžel chodí na masáže třikrát týdně + mu já doma masíruji krk a ramena. Prášky dostal jiné a má to v přijatelných mezích, vzbudí ho to už jenom občas. Ale v dobách nejhorších povídal, že to bylo jako když mu u hlavy brzdí vlak. Nedovedu si to představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.19 16:01

Mně to začalo nějakým obyčejným nachlazením, dr. mi dala betaserc a thiamin. V audiu žádné změny, vše vlastně v pořádku. Na kontrolu mám přijít za 14 dní, zatím změna žádná :,( Mám hrozný strach, jak s tím budu žít :,( Opravdu si jde „zvyknout“? Zatím tomu moc nevěřím, pořád se na to soustředím, je to už teď peklo. Léčba veškerá žádná neexistuje :zed:

• Citovat
  • Upravit
80024
12.3.19 16:03

Nijak, s tím se nedá dělat nic. Zvyknout si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
12.4.19 10:24

Ahoj chtěla bych navázat na tuhle diskuzi.. pískání v uších jsem občas měla i v minulosti, ale vždycky to přešlo. Teď jsem v pátém měsíci a už týden mi soustavně píská v jednom uchu (v druhém občas - teď se na to víc soustředím) a začínám z toho být zoufalá.. jsou pársekundové intervaly kdy se to mírní, ale netrvá to fakt víc jak pár sekund.. co mám dělat? Stalo se Vám to někomu v těhotenství a pak to přešlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2536
12.4.19 10:48
@Merykara píše:
Ahoj chtěla bych navázat na tuhle diskuzi.. pískání v uších jsem občas měla i v minulosti, ale vždycky to přešlo. Teď jsem v pátém měsíci a už týden mi soustavně píská v jednom uchu (v druhém občas - teď se na to víc soustředím) a začínám z toho být zoufalá.. jsou pársekundové intervaly kdy se to mírní, ale netrvá to fakt víc jak pár sekund.. co mám dělat? Stalo se Vám to někomu v těhotenství a pak to přešlo?

Co krevní tlak? Dobrý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
12.4.19 10:54

@Průzkumník ted jsem nebyla skoro mesic u doktora, jdu v utery do poradny..ale jinak mam tlak vzdycky normalni..spis lehoucce nizsi :nevim: jsem sledovana i na hematologii, picham si injekce na redeni krve a naposledy jsem mela vsechny vysledky v norme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
12.4.19 10:58

Kdysi jsem na to brala prášky, boužel si nemůžu vzpomenout na název. Ale moc mi nepomohly. Pokud si dobře pamatuju, souviselo to s vysokým tlakem, jak píše @Průzkumník . Ruku v ruce s tím šlo i zhoršení sluchu. V mém případě tinnitus v podstatě vymizel, když jsem vyřešila příčinu vysokého tlaku. Špatný sluch už ale zůstal.
Může to ale souviset i s nějakou infekcí, mně se to doteď objeví, když mám třeba jen malé nachlazení - změny tlaku v Eustachově trubici a mám to znova.
Ještě to prý může souviset se špatnou krční páteří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
12.4.19 11:03

Ten tlak to chce hlidat kvuli preeklampsii/HELLP

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
12.4.19 11:39

@rozand Sak tlak mi hlidaji..nikdy jsem s nim nemela problem. Tehotenska poradna je jednou za mesic, takze mi to meri vzdycky tam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2536
12.4.19 11:54
@rozand píše:
Ten tlak to chce hlidat kvuli preeklampsii/HELLP

Hustý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606