Vytržení zubu a otok

Anonymní
11.3.19 13:01

Vytrzeni zubu a otok

Zdravím v patek mi trhali na pohotovosti zub, vše ok až na to že se mi ze soboty na neděli udělal otok na tváři… To jsem ledovala a jedla ibalgin… Jenže dneska ráno jsem měla oteklou pusu ještě víc, takže jsem jela k zubaři… Další zub venku, i přes ten otok, takže bolest jako prase… Je to v právo dole 8.. Tak má otázka zní, jak udělat aby to natolik nebolelo, protože ráda bych se už taky vyspala???? a mám dvě děti se kterými musím prostě fungovat… Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
11.3.19 13:58

zanet tam nemas?rentgen ti udelali?vseobecne se spodni extrakce hur hoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
11.3.19 14:07

Jestli to dobře chápu, byla jsi dnes u zubaře? Co řekl on?
Osobně to vidím na ledování, protizánětlivé léky - Ibalgin nebo ještě líp Aulin, ale pokud tam je nesplaskávající otok, jsou na zvážení antibiotika (Dalacin nejčastěji)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.19 14:25

Nedala mi nic… Vůbec jenom chladit a to je všechno.. A léky.. Ale teď jsem byla v lékárně a že zda mi nedala atb, ne nedala. :nevim: no jako jsem dost opuchla, až to mám jakoby na krku pod tou čelisti :zed: :zed: já zachvili budu bouchat hlavou do zdi :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.3.19 14:26

@unuděná ne rtg mi nedělala

• Citovat
  • Upravit
9022
11.3.19 15:19
@Anonymní píše:
Nedala mi nic… Vůbec jenom chladit a to je všechno.. A léky.. Ale teď jsem byla v lékárně a že zda mi nedala atb, ne nedala. :nevim: no jako jsem dost opuchla, až to mám jakoby na krku pod tou čelisti :zed: :zed: já zachvili budu bouchat hlavou do zdi :zed: :zed:

tak si vezmi ibalgin. Zkus teď a na noc a uvidí se zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.19 15:43

Ano ten jsem si vzala.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.3.19 15:46

Ale při polykáni mám takový divný sliny, nebo jak bych to řekla pachuť..

• Citovat
  • Upravit
53190
11.3.19 16:54

Mohl ti tam kousek zustat,uz jsem takove pripady slysela,pak se tam logicky rozvine zanet,otok a velka bolest.Jestli nevazis zrovna 50kg,tak ibalginy klidne dva najednou (ale dodrz pak 6 hodin do pripadne dalsi davky),nebo kombinaci ibac+paralen.A pokud by to hodne zlobilo,tak bych se neostychala jet na zubni pohotovost.Kort jestli ti natyka krk.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.19 17:15

V nejlepším případě najít jinyho dr.
Protože jak jsem měla ten otok tak při otvírání u zubaře mne to bolelo, a ona ještě mi to víc roztahla. Ibalgin jsem si zatím vzala 1 chladím jim nanuk. Tak uvidím noo

• Citovat
  • Upravit
53190
11.3.19 17:31
@Anonymní píše:
V nejlepším případě najít jinyho dr.
Protože jak jsem měla ten otok tak při otvírání u zubaře mne to bolelo, a ona ještě mi to víc roztahla. Ibalgin jsem si zatím vzala 1 chladím jim nanuk. Tak uvidím noo

No on ke problem,ze pokud je tam zanet,tak obvykle ta umrtvovacka moc nefunguje..Ale mohla ti dat alespon ten aulin,jak zde padlo.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.19 18:00

No právě nic nemám :?

• Citovat
  • Upravit
217
11.3.19 19:48

Mě trhal zubař osmicku ve středu, jelikož to nemusel ale sit a zub byl za pár sekund venku, tak prý bych neměla cítit bolest až odejde efekt umrtvení.Bohuzel to pak šílené bolelo i přes prášky a ledování, takže jsem jela hned ráno k zubaři a měla jsem tam zanet, takže každý den teď jezdím na čištění, dá tam nový dren a stříkne nějaký roztok, říkal, že se zánět léčí pět dní a zítra asi jedu naposledy a je to už skoro dobrý.Taky mám malou dceru a musím fungovat, takže první dvě noci a dny byli fakt masakr. Zajdi si co nejdřív k zubaři, taky myslím, že to může být zánět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
11.3.19 19:50

Jinak jsem kombinovala Ibalgin a valetol, každý po čtyřech hodinách s odstupem dvou hodin těch prášku. Jakože Ibalgin, za dvě hodiny valetol a pak za další dvě hodiny Ibalgin a furt dokola, včetně ledování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6027
11.3.19 19:54

Kup si corsodyl a vyplachuj si to. Je divné, že ti atb nedali. U trhání zubů to bývá i preventivně :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí