Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Poslete mi prosím nějaký tip na nějakou roztomiloučkou kombinézku (podzimní) pro chlapečka vel. 56 díky ![]()
Prece ale na „roztomiloucka kombinezka“ mi Google vyhodil dost odkazu.
Měla jsem na mysli jestli někdo v poslední době nezaregistroval něco fakt zajímavého
@ivuss píše:
Měla jsem na mysli jestli někdo v poslední době nezaregistroval něco fakt zajímavého
aha, tak to jo.. promin, nedoslo mi to ze strucneho uvodniho prispevku.
Roztomilouckou kombinezku ve velikosti 56 bych kupovala jen v pripade, ze nevis co s penezi. Protoze se muze stat, ze ti z ni po 14 dnech vyroste. Pripadne mu muze byt kratka hned, pokud bude mit delsi nohy jako ten muj. ![]()
Neporadím, jakou roztomiloučkou kombinézu, ale opravdu kup minimálně vel. 62, spíš bych koupila 62/68.
Ja teda neviem ale mne deti v tej 62 strasne plavali, syn mal pri narodeni 4 kg a stejne mu bola 56 velka.. ![]()
Ahoj, mě se teď líbí ta, co bude od čvtrtka v Lidlu. Mít menší dítě, tak ji kupuju ![]()
@Jemys V Lidlu? Mají mít nějaký hezký v akci? V letáku právě nic nemají… ![]()
@Marsííí2 Je na konci letáku, ta kostičkovaná. Mě se teda moc líbí, mám ráda barevný věci na dětech. http://www.lidl-pageflip.com/cz.html?… I cena je dobrá, koukni na to.
@Jemys Tak nevím, na jakej leták jsem koukala, že jsem si jí nevšimla
Děkuju. Ale máš pravdu, je hezká, už jsem v Lidlu koupila dvě mikiny a svetřík a všechno vypadá moc hezky. Ale asi bude velká.. Čekáme mimčo na začátku ledna, takže bych vzala tu nejmenší 62/68, ale nevím, jestli v tom nebude plavat…
@Marsííí2
No je fakt, že oni ty věci mají trošku větší. Jinak co se týče věcí z Lidlu, tak tyhle dětský jsou fakt dobrý.