Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj,
vybírám nový foťák, prozatím jsme měli pouze zn.Canon, nyní máme SX110. Klidně půjdu i do jiné značky ![]()
Prosím podělte se o Vaše zkušenosti, který foťák je fakt super, speciální požadavky nemám, snad jen ať je menší,lehký,skladný a má super kvalitu focení. Na ceně nezáleží.
Předem děkuji.Katka
Ahoj,mÿ mame Olympus ale ted ti nepovim cislo vim ze nak FE snad a cislo,no jinak je vybornej,sme s nim strasne spokojeny,vecer dodam cislo,ma ho pritel v praci
zůstala bych u canonu. mam s nimi ty nejlepsi zkusenosti třeba d60, d30 ![]()
my máme Canon PowerShot A2100IS. Co potřebujem, vyfotíme a stačí nám to. Ono focení není jen o přístroji ![]()
Já můžu za sebe doporučit Lumix, mívají velmi dobrý optický zoom, fotky jsou moc hezké, focení snadné, možné nastavení spousty profilů - či plně automatický. Navíc ve spoustě recenzí jsou chváleny…
Mám canon ixus-super foťák.Co jsem nejvíce oceňovala,tak velice rychlý start a ostření.Velice vhodný na rychlé akce.Obrazová kvalita úžasná.Ale upadnul mě na dlaždičky,suce šel opravit,ale už do něj lezl prach,přeci jenom skuliny byly.Tak jsem koupila panasonic TZ3-hlavně vzhledem k širokoúhlému objektivu a velkému optickému zoomu.Také není španý,fotí dobře,ale ta rychlost od spuštění fotoaparátu do první fotky už je horší.Ale zase mnohem lepší než je u olympusů-to by na mě nebylo.
Hezké recenze bývají na
www.fotografovani.cz
www.fotoaparat.cz
Z těchto serverů jsem vždy čerpala a co psali,tak s tím musím souhlasit.
Nemáte někdo Canon IXUS140? Jste s ním spokojeny? Nebo máte jiný tip na digitální kompakt?