Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Doporučuji oboustranné anální dildo. Zažijete krásné propojení ![]()
@Lorre píše:
Doporučuji oboustranné anální dildo. Zažijete krásné propojení
Mluvíš z vlastní zkušenosti, viď ![]()
@Anonymní píše:
Ahojky, maté nějaké vyzkoušené erotické pomůcky pro páry?kdyžtak prosím odkaz, ať nekupujeme zbytečně něco, co stojí za nic.
Měl bych co psát, ale anonymové zakládající diskuse mě už nebaví. Proč to nenapíšeš normálně bez anonymu? Co je tak hrozně indiskrétního na erotických hračkách?
@rmot píše:
Měl bych co psát, ale anonymové zakládající diskuse mě už nebaví. Proč to nenapíšeš normálně bez anonymu? Co je tak hrozně indiskrétního na erotických hračkách?
Není jedno, jestli anonym nebo normálně? 😅
@Anonymní píše:
Není jedno, jestli anonym nebo normálně? 😅
Do krámu se také půjdeš poradit anonymně s tmavými brýlemi a šátkem přes pusu? Chceš tu po nás rozumy a nemáš ani dost slušnosti sundat tmavé sluneční brýle při vstupu do místnosti. Pro mě je to už prvotní znak neúcty k ostatním. Stejně tu máme všichni přezdívky a nejsme tu pod svými občanskými jmény, tak proč ten anonym? Nebo by se pod ním objevil účet nějakého trolla s prvním příspěvkem zde na fóru?
@rmot píše:
Do krámu se také půjdeš poradit anonymně s tmavými brýlemi a šátkem přes pusu? Chceš tu po nás rozumy a nemáš ani dost slušnosti sundat tmavé sluneční brýle při vstupu do místnosti. Pro mě je to už prvotní znak neúcty k ostatním. Stejně tu máme všichni přezdívky a nejsme tu pod svými občanskými jmény, tak proč ten anonym? Nebo by se pod ním objevil účet nějakého trolla s prvním příspěvkem zde na fóru?
Protože tam mám přezdívku, pod kterou mě běžně lidi znají ![]()
@Anonymní píše:
Protože tam mám přezdívku, pod kterou mě běžně lidi znají
No a jsme opět na začátku - co je na erotických hračkách tak indiskrétního, že je třeba se ptát jako anonym? Myslíš, že ostatní neprcají? ![]()
@rmot píše:
No a jsme opět na začátku - co je na erotických hračkách tak indiskrétního, že je třeba se ptát jako anonym? Myslíš, že ostatní neprcají?
Co řešíš? Pokud nemáš radu, tak neplevel diskuze. Prcá každý, ale málokdo o tom mluví veřejně. Chtěla jsem se inspirovat, ale taky bych nechtěla, aby to o mě všichni věděli.
@Jancka_K píše:Čekal jsem, jestli se zakladatel/ka přestane schovávat za rohem a budeme se moct začít bavit jako normální dospělí lidé. Protože už mě nebaví tu krmit trolly, co jsou buď anonym, nebo nově založený nick s pobídkou ostatním „a teď se tu rozpovídejte a se vším se mi svěřte“. A samozřejmě je tu po pár dnech už nikdy nikdo neuvidí.
Co řešíš? Pokud nemáš radu, tak neplevel diskuze. Prcá každý, ale málokdo o tom mluví veřejně. Chtěla jsem se inspirovat, ale taky bych nechtěla, aby to o mě všichni věděli.
Ahojky, maté nějaké vyzkoušené erotické pomůcky pro páry?
kdyžtak prosím odkaz, ať nekupujeme zbytečně něco, co stojí za nic.