Zamilovala se jinde

133
13.6.23 06:25

Zamilovala se jinde

Ahojte, nevim co mam delat tak pisu tady a prosim vas o nejake rady. Nevim co delat. :( Mam pritelkyni 13 let a ted mi rekla ze se zamilovala do nekoho jineho a ze chce pauzu aby si vse ujasnila. Mame tri deti.Moc to nechapu. Jsem podle me pekny, vysportovany, uspesny a docela mlady kluk ale je pravda ze jsem se choval nekolikrat nepatricne ne vzdy jsem byl ten nejlepsi pritel. Sex jsme nemeli asi dva tydny. Toho kluka Potkala nekde na ulici a tydny neli mesice mi ho tutlala nez jsem sam prisel na to ze me snim podvadi pak mi vsechno priznala.Pro me to je velka zrada. Rekla ze me ma hodne rada ale uz me nemiluje ale ho pry jo.Ja jsem do ni stale zamilovany. Ale nevim jak se mam ted chovat. Nemuzu se na ni ani podivat ani se sni bavit ale ona se chce dal bavit jako kamaradi kvuli detem a jezdit na dovolene. Chce zustat jeste skoro 5 mesicu snami s detmi v domacnosti. Nechce se nikde prestehovat k rodicum nebo k tomu novemu pry do toho nechce vletet. Nema praci a penize vsechno platim ja, ale za tech pet mesicu uz bude vydelavat proto chce zustat u me. Nechci ji vyhazovat nebo trestat a delat ji naschvaly kvuli detem o kvuli tomu ze to je mamka mych deti… ale nevim jak se chovat… jak to mam zvladnout. Kdyz jsem ji rekl ze zoufalosti at to ukonci ze mame rodinu ze to nejak zvladneme rekla ze si to nedokaze predstavit si snim nepsat. Je to rana. A ja nevim co ted. Dekuji za kazdou odpoved. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Stará známá
13.6.23 06:31
@Ka97 píše:
Ahojte, nevim co mam delat tak pisu tady a prosim vas o nejake rady. Nevim co delat. :( Mam pritelkyni 13 let a ted mi rekla ze se zamilovala do nekoho jineho a ze chce pauzu aby si vse ujasnila. Mame tri deti.Moc to nechapu. Jsem podle me pekny, vysportovany, uspesny a docela mlady kluk ale je pravda ze jsem se choval nekolikrat nepatricne ne vzdy jsem byl ten nejlepsi pritel. Sex jsme nemeli asi dva tydny. Toho kluka Potkala nekde na ulici a tydny neli mesice mi ho tutlala nez jsem sam prisel na to ze me snim podvadi pak mi vsechno priznala.Pro me to je velka zrada. Rekla ze me ma hodne rada ale uz me nemiluje ale ho pry jo.Ja jsem do ni stale zamilovany. Ale nevim jak se mam ted chovat. Nemuzu se na ni ani podivat ani se sni bavit ale ona se chce dal bavit jako kamaradi kvuli detem a jezdit na dovolene. Chce zustat jeste skoro 5 mesicu snami s detmi v domacnosti. Nechce se nikde prestehovat k rodicum nebo k tomu novemu pry do toho nechce vletet. Nema praci a penize vsechno platim ja, ale za tech pet mesicu uz bude vydelavat proto chce zustat u me. Nechci ji vyhazovat nebo trestat a delat ji naschvaly kvuli detem o kvuli tomu ze to je mamka mych deti… ale nevim jak se chovat… jak to mam zvladnout. Kdyz jsem ji rekl ze zoufalosti at to ukonci ze mame rodinu ze to nejak zvladneme rekla ze si to nedokaze predstavit si snim nepsat. Je to rana. A ja nevim co ted. Dekuji za kazdou odpoved. :srdce:

Sbalila bych ji kufrik, at si jde. Chces 5 mesicu zit s nekym, kdo je s tebou jen proto, ze nema penize na to, aby odesel hned?

• Citovat
  • Upravit
133
13.6.23 06:40
@Stará známá píše:
Sbalila bych ji kufrik, at si jde. Chces 5 mesicu zit s nekym, kdo je s tebou jen proto, ze nema penize na to, aby odesel hned?

Ahoj, dekuji moc za odpoved vazim si toho.ale uprimne - co deti? Jak to budou vnimat? Najednou tu nebude? Nechci jim ublizit miluju je na de vse na svete… tez ji nemam v umyslu skodit a delat problemy…a taky bych ji uprimne vyhodil i za tim druhym a to taky uplne nechci. Nevim co vlastne chci.bije se to ve me. Vim ze to zni trapne ale proste jsem furt zamilovany :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65069
13.6.23 06:41
@Stará známá píše:
Sbalila bych ji kufrik, at si jde. Chces 5 mesicu zit s nekym, kdo je s tebou jen proto, ze nema penize na to, aby odesel hned?

Nemuze ji jen tak vyhodit ze spolecne domacnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40400
13.6.23 06:48
@Ka97 píše:
Ahoj, dekuji moc za odpoved vazim si toho.ale uprimne - co deti? Jak to budou vnimat? Najednou tu nebude? Nechci jim ublizit miluju je na de vse na svete… tez ji nemam v umyslu skodit a delat problemy…a taky bych ji uprimne vyhodil i za tim druhym a to taky uplne nechci. Nevim co vlastne chci.bije se to ve me. Vim ze to zni trapne ale proste jsem furt zamilovany :?

Ona by odešla bez dětí?

Jinak myslím, že nového nabíječe láska rychle přejde, jestli bude muset řešit tři děti.

Rodiče z toho též nebudou odvázáni a dle popisu se paní o sebe neumí postarat.

Těžko si zařídí bydlení, když nemá práci ani peníze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
13.6.23 06:55
@free333 píše:
Ona by odešla bez dětí?

Jinak myslím, že nového nabíječe láska rychle přejde, jestli bude muset řešit tři děti.

Rodiče z toho též nebudou odvázáni a dle popisu se paní o sebe neumí postarat.

Těžko si zařídí bydlení, když nemá práci ani peníze…

Ahoj moc si vazim tve odpovedi.🙂
Nevim je nejaka poblaznena takze mozna nevim spis asi ne. Asi by sla spis k mamce. Jinak
Pritelkyne uz nemuze mit dite.Ten jeji novy deti nema. Nevim jestli to je plus nebo minus. Praci bude mit za 5 mesicu ted se vzdelava. Materskou ji celou nechavam a vsechno platim at se muze dal vzdelavat a rozvijet. Za pet mesicu uz bude samostatna. Nechci to prave nejak narusit… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
13.6.23 06:58

A až začne za těch 5 měsíců vydělávat, tak se stane co? Ze dne na den si sežene bydlení (to asi těžko), zabalí se a odejde bez dětí? Nebo s dětmi? 8o Já bych si s ní sedla a tohle všechno ujasnila. Normálně buď tvrdej a řekni jí, že s ní nehodláš být pod jednou střechou jakoby nic, klidně řekni, že už jí prostě nechceš na očích dokud si TY neujasníš, co chceš dál. Protože teď jsi v totálně pasivní roli a to nemáš zapotřebí, máš v ruce všechna esa. Jen buď trochu chlap a nenech si s. rát na hlavu. Drž se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
13.6.23 06:59
@Ka97 píše:
Nevim je nejaka poblaznena takze mozna nevim spis asi ne. Asi by sla spis k mamce. Jinak
Pritelkyne uz nemuze mit dite.Ten jeji novy deti nema. Nevim jestli to je plus nebo minus. Praci bude mit za 5 mesicu ted se vzdelava. Materskou ji celou nechavam a vsechno platim at se muze dal vzdelavat a rozvijet. Za pet mesicu uz bude samostatna. Nechci to prave nejak narusit… :(

To ona je ta, kdo to celý narušila! A ještě je tak hloupá, že to udělala v době, kdy je na tobě závislá. Poslala bych jí k mamince ještě dneska, vzdělávat se může i u ní :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1329
13.6.23 07:02

Souhlasím se @Stará známá.
Proč bys s ní měl zůstat jen proto, aby ses o ní další půl rok postaral? Potom se stejně seberte a uteče za ním. Nastavila bych to tak hned. Dobře, nemiluješ mě, nechceš se mnou být, jdeme od sebe hned. Ukaž jí, jak to bude probíhat, když budete od sebe, aby věděla, že to nebude jen tak. Pokud ti chce děti nechat, zažádej o svěření do tvojí péče a ona ať platí.
Promiň, ale hodně o ní vypovídá i to, že by odešla bez dětí.
Přeji hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40400
13.6.23 07:03
@Ka97 píše:
Pritelkyne uz nemuze mit dite.Ten jeji novy deti nema. Nevim jestli to je plus nebo minus. Praci bude mit za 5 mesicu ted se vzdelava. Materskou ji celou nechavam a vsechno platim at se muze dal vzdelavat a rozvijet. Za pet mesicu uz bude samostatna. Nechci to prave nejak narusit… :(

A maminka už o tom ví?
Pochybuju, že bude nadšena, že kvůli novému nabíječi bude muset vyřešit, kam se jí doma vejdou tři vnuci plus dcera, ono je něco jiného přijímat návštěvy anebo je tam mít napořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
13.6.23 07:03
@unuděná píše:
A až začne za těch 5 měsíců vydělávat, tak se stane co? Ze dne na den si sežene bydlení (to asi těžko), zabalí se a odejde bez dětí? Nebo s dětmi? 8o Já bych si s ní sedla a tohle všechno ujasnila. Normálně buď tvrdej a řekni jí, že s ní nehodláš být pod jednou střechou jakoby nic, klidně řekni, že už jí prostě nechceš na očích dokud si TY neujasníš, co chceš dál. Protože teď jsi v totálně pasivní roli a to nemáš zapotřebí, máš v ruce všechna esa. Jen buď trochu chlap a nenech si s. rát na hlavu. Drž se!

Ahoj. Moc dekuji za odpoved :srdce:
Vcera jsme se bavili a o vsem a ona me prosila at ji jeste tady necham doma ze to ma ted slozite. Ze kvuli detem a kvuli vzdelavani. Rekl jsem ze ji nebudu delat problemy a naschvaly ze se na me muze spolehnout. Jenze dneska jsem vstanul a jsem z toho spatny. V hlave mam trilion myslenek nemuzu se poradne soustredit na podnikani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
13.6.23 07:05
@unuděná píše:
To ona je ta, kdo to celý narušila! A ještě je tak hloupá, že to udělala v době, kdy je na tobě závislá. Poslala bych jí k mamince ještě dneska, vzdělávat se může i u ní :roll:

Ale ja ji vcera rekl ze se na me muze spolehnout, nerad bych ze dne na den rusil sve slovo :,( i kdyz dneska bych se zchoval asi jinak ale v navalu emoci a vseho a deti jsem ji chtel pomoct a ne uskodit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
13.6.23 07:05
@Ka97 píše:
Ahoj. Moc dekuji za odpoved :srdce:
Vcera jsme se bavili a o vsem a ona me prosila at ji jeste tady necham doma ze to ma ted slozite. Ze kvuli detem a kvuli vzdelavani. Rekl jsem ze ji nebudu delat problemy a naschvaly ze se na me muze spolehnout. Jenze dneska jsem vstanul a jsem z toho spatny. V hlave mam trilion myslenek nemuzu se poradne soustredit na podnikani.

No a co tedy plánuje za ten půlrok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
13.6.23 07:06

Kolik je dětem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
13.6.23 07:09
@Mall126 píše:
Souhlasím se @Stará známá.
Proč bys s ní měl zůstat jen proto, aby ses o ní další půl rok postaral? Potom se stejně seberte a uteče za ním. Nastavila bych to tak hned. Dobře, nemiluješ mě, nechceš se mnou být, jdeme od sebe hned. Ukaž jí, jak to bude probíhat, když budete od sebe, aby věděla, že to nebude jen tak. Pokud ti chce děti nechat, zažádej o svěření do tvojí péče a ona ať platí.
Promiň, ale hodně o ní vypovídá i to, že by odešla bez dětí.
Přeji hodně štěstí :kytka:

Dekuji moc za odpoved :srdce:
Nevim jestli by odesla bez deti to nechci tvrdit ale pravda je ze 90% casu travi deti se mnou. Pracuji z domu takze mam kupu casu. Pritelkyne je furt pryc a nevim zaneprazdnena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí