Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ta pohádka zní dost podezřele a obsahuje hodně faktických chyb (mateřská na 5leté a starší děti). To, že se ženská zamiluje jinde se stává, jak k tomu kdo přistoupí je věc pro každého jiná. Někdo jí hned vyhodí na ulici, někdo jí dá čas rozmyslet si co chce. Pokud je ale tohle alespoň částečně reálný příběh (jako, že asi není), tak si děvče potřebuje natlouct ústa.
@Ka97 píše:
Ahoj.diky za odpoved vazim si tohoPriznavam ze z anonymity a z duvodu ze vim ze tady ma byvala pritelkyne taky profil a mozna i jeji blizke zname jsem trochu zkreslil roky deti v tom jsem lhal a omlouvam se. Jinak je to cele pravda… a mozna trochu doufam ze by se mnou potom zustala ze si to treba rozmysli…ale ja fakt nevim vsechno se ve me bije mam milion myslenek a nemuzou prestat. Kazda mi rikamneco jineho a ja nevim co je spravne proto jsem napsal tady
Myslím, že pokud si to přečte, pozná se i tak
A ono by to ani nevadilo, aspoň uvidí, co všechno jí hrozí, jestli se rychle nevzpamatuje. Takže jedno dítě je do 3 let? A nechodí do školky, ona je s ním doma? Od září nastupuje a ona do práce? Jak si to tedy představuje potom, kdo bude mít děti v péči?
@Keyllah píše:
a jakou celou mateřskou jí necháváš pro sebe?
Ahoj.
Omlouvam se byla to blbost ale nechtel jsem psat radsi presny vek deti a spravne pohlavi nechci aby si to se mnou nekdo spojil… pochopte chci byt anonymni. Jinak je vse bohuzel pravda. Jediny duvod je ze nevim co delat a chtel jsem se poradit
@Ka97 píše:
Ahoj.Omlouvam se byla to blbost ale nechtel jsem psat radsi presny vek deti a spravne pohlavi nechci aby si to se mnou nekdo spojil… pochopte chci byt anonymni. Jinak je vse bohuzel pravda. Jediny duvod je ze nevim co delat a chtel jsem se poradit
Takže děti jsou tak malé, že je ona ještě na mateřské? Nebo sis vymýšlel v tom, že jí necháváš celou mateřskou, kdy ona už ji nepobírá a nenecháváš ji tedy nic?
Tak pokud si upravuješ tak základní věci, jako jestli je nebo není na mateřské, dost to ty rady může ovlivnit…
@unuděná píše:
Myslím, že pokud si to přečte, pozná se i takA ono by to ani nevadilo, aspoň uvidí, co všechno jí hrozí, jestli se rychle nevzpamatuje. Takže jedno dítě je do 3 let? A nechodí do školky, ona je s ním doma? Od září nastupuje a ona do práce? Jak si to tedy představuje potom, kdo bude mít děti v péči?
no, mateřská je cca půl roku, ne?
jestli má 3 malé děti a začala v 18 s nedokončenou střední, tak jí může být kolik? přes dvacet? je otázkou, co vše si zakladatel upravil…
Ony jsou ty detaily dost důležité a hodně ovlivní to, co ti tu ostatní napíší. Pokud je doma s dítětem do 3 let, pak já osobně bych si raději sebrala saky paky a nechala jí tam, šla dočasně se uklidnit někam na hotel klidně. Ať se stará pěkně o všechny i o domácnost, to jí pořád nebrání se u toho učit, zvládá to tak mraky žen. A nebude mít čas lítat za milencem. Ty si vážně bereš na starost 3 děti, z nichž je jedno batole, aby mohla jít kukat jinam???
@Keyllah píše:
no, mateřská je cca půl roku, ne?jestli má 3 malé děti a začala v 18 s nedokončenou střední, tak jí může být kolik? přes dvacet? je otázkou, co vše si zakladatel upravil…
Myslím, že tím myslel rodičák-běžný omyl.
@Keyllah píše:
taky mi to přijde podivné -) dotyčná celé dny se válí doma, má jen základku, doma nic nedělá, o děti se nestará a on -) zvládá makat na 100%, starat se o tři děti, o domácnost a zajistit svojí prací 5čelnou rodinu a to je mladý![]()
Jojo, celé to je jaksi přitažené za vlasy. Asi okurková sezona, no… ![]()
@Ka97 píše:
Dekuji moc za odpoved
Nevim jestli by odesla bez deti to nechci tvrdit ale pravda je ze 90% casu travi deti se mnou. Pracuji z domu takze mam kupu casu. Pritelkyne je furt pryc a nevim zaneprazdnena.
Celou dobu te vyuziva a ty se nechas. Proc ona nema doma nejake povinnosti?
@unuděná píše:
Ony jsou ty detaily dost důležité a hodně ovlivní to, co ti tu ostatní napíší. Pokud je doma s dítětem do 3 let, pak já osobně bych si raději sebrala saky paky a nechala jí tam, šla dočasně se uklidnit někam na hotel klidně. Ať se stará pěkně o všechny i o domácnost, to jí pořád nebrání se u toho učit, zvládá to tak mraky žen. A nebude mít čas lítat za milencem. Ty si vážně bereš na starost 3 děti, z nichž je jedno batole, aby mohla jít kukat jinam???
přijde mi to trochu přitažené za vlasy ![]()
@Keyllah píše:
přijde mi to trochu přitažené za vlasy
Mě taky. Zakladateli, jestli nejsi troll. zkus to znovu a lépe.
@Ka97 píše:
Ahojte, nevim co mam delat tak pisu tady a prosim vas o nejake rady. Nevim co delat.Mam pritelkyni 13 let a ted mi rekla ze se zamilovala do nekoho jineho a ze chce pauzu aby si vse ujasnila. Mame tri deti.Moc to nechapu. Jsem podle me pekny, vysportovany, uspesny a docela mlady kluk ale je pravda ze jsem se choval nekolikrat nepatricne ne vzdy jsem byl ten nejlepsi pritel. Sex jsme nemeli asi dva tydny. Toho kluka Potkala nekde na ulici a tydny neli mesice mi ho tutlala nez jsem sam prisel na to ze me snim podvadi pak mi vsechno priznala.Pro me to je velka zrada. Rekla ze me ma hodne rada ale uz me nemiluje ale ho pry jo.Ja jsem do ni stale zamilovany. Ale nevim jak se mam ted chovat. Nemuzu se na ni ani podivat ani se sni bavit ale ona se chce dal bavit jako kamaradi kvuli detem a jezdit na dovolene. Chce zustat jeste skoro 5 mesicu snami s detmi v domacnosti. Nechce se nikde prestehovat k rodicum nebo k tomu novemu pry do toho nechce vletet. Nema praci a penize vsechno platim ja, ale za tech pet mesicu uz bude vydelavat proto chce zustat u me. Nechci ji vyhazovat nebo trestat a delat ji naschvaly kvuli detem o kvuli tomu ze to je mamka mych deti… ale nevim jak se chovat… jak to mam zvladnout. Kdyz jsem ji rekl ze zoufalosti at to ukonci ze mame rodinu ze to nejak zvladneme rekla ze si to nedokaze predstavit si snim nepsat. Je to rana. A ja nevim co ted. Dekuji za kazdou odpoved.
Ona chce jít bez dětí?
Jeste jednou at neodepisuji vsem zvlast. Omlouvam se ze jsem zalhal a nepriznal pravy vek deti a pohlavi mam strach aby se neprislo na to kdo jsem a kdo to pise chci at je to anonymni vim ze jsem mozna hodil trochu stin pochybnosti ale opravdu nechi aby si me nekdo s touhle konverzaci spojil. Vazne Je mi to blbe a trapne tu psat ale uprimne nevim co proste mam delat.Jsem z toho vseho uplne hotovy.To co jsem napsal je pravda protoze potrebuji vic uhlu pohledu mozna cekam na zpravu kterou chci precist ja nevim… ono tak ani nezalezi na tom kolik maji deti let ale Materskou vim ze ma ctyri roky. Jedno dite ma 3 roky a nejake penize dostava neni to hodne proto ji to nechavam samozrejme… nechci st si lide mysli he jsem nejaky skvelymchlao mam taky spoustu chyb jenvjsem se proste dostal do situace kdy nevim co delat.
@Ka97 píše:
Je to trapne ale… staram se o deti, vse platim, uklizim a varimPritelkyne defacto nemusi nic
A ji máš teda na co?
@bigl píše:
![]()
![]()
A ji máš teda na co?
Mame spolu deti je moc pekna a jsem do ni zamilovany ![]()