Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Chceme v červenci vyrazit na čtyři dny do kempu. Rádi bychom aby tam bylo nějaké hřiště, koupaliště… jedeme se dvěma 8mi letými dětmi, tak aby měli zábavu.
Někde v rámci čr, tak nějak max. 2-3hodiny od Ostravy.
Nám se osvědčil kemp v Rožnově pod Radhoštěm ![]()
https://www.camproznov.cz/****
@baracudas píše: Více
jj ten víme, my bydlíme právě uplně kousek tady.. takže to zase chceme vycestovat trošku dále. Píšu sice Ostrava, ale nechtěla jsem psát malou vesnici ![]()
Teď jsme byli v Pasohlavkach, moc se mi tam líbí. Kemp je krásný, jsou tam hojně mista s jidlem a pitim, obchod, vodní vyžití tam je taky, hned vedle je aqualand…v okolí jsou hezké prochazky a místa na vylety
@Dn0712 píše: Více
v kterém kempu jste byli konkrétně? Našlo mi jich tam více
@KKK85 píše: Více
Jo, je to velký komplex…bud je možnost chaty, stanu, my byli v mobil housu- Panorama Garden. Opravdu to tam je nádherné, milí majitele. Samy říkali, že to mají uzpůsobené rodinám s dětmi, mají tam zakaz ve večerních hodinách delat kravál a nějaké party. Je tam i bazén s výhledem na Palavu, detske hřiště, trampolína, venkovní gril a ohniště, pergola. Na ubytování jsem docela náročná u libilo se mi tam, podle me nadstandard k tomuhle typu ubytování. Mobil house měl klimatizaci, TV, vybavenou kuchyňku, 2 pokoje na spaní a vlastní sociální zařízení. Byli jsme teď na 4 dny kvůli srazu, který v Pasohlavkach byl a příští rok pojedeme na stejne místo na celý týden
Jak uz nekdo psal vyse, za nas mohu doporucit ATC Merkur Pasohlávky a nebo Camp pláž Vranov nad Dyjí.
V obou kempech je plno atrakcí pro děti. Akorát to jsou oba „lepší kempy“ a tedy i ceny vyšší.
V Mohelnici je pěkný kemp, je tam pěkné koupaliště. Ale jsou tam dva a nevím jak se tenhle jmenoval.