Cesta autem z/do Chorvatska - který den?

11782
15.6.25 17:06

Cesta autem z/do Chorvatska - který den?

Ahoj,

neptám se tradičně za sebe, ale za kamarádku, už jsem si něco zjišťoval, ale třeba mi to ještě potvrdíte nebo vyvrátíte: platí pořád, že nejlépe je jet ve všední den a nevracet se o víkendu? Taky jsem četl, že nejhorší je první červencový týden, kdy začínají prázdniny. Takže asi kdykoliv, jen ne víkend. Díky fšem za případné odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
77375
15.6.25 17:10
@Ploskutáček píše: Více

tak určitě to platí pořád, otázka je, jaké masy lidí letos pojedou Chorvatsko, když zdražili tak, že letecky Mallorca s all inclusive ti vyjde na stejné peníze,
nicméně my tam jedeme a vyjíždíme v úterý na noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9151
15.6.25 17:18

Taky záleží, kdy začíná ubytování. Naši známí jezdí zásadně bez domluveného ubytování. Domluví si ho na místě. Takže jedou, kdy chtějí. Cestou se zastaví, kde chtějí. Nejsou ničím vázání. Vždycky se jim podaří sehnat. My jsme měli přes cestovku od soboty. Takže se vyjíždělo v pátek. Taky bych chtěla zkusit verzi našich známých.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.25 17:47

Přesně jak píšeš. Pravděpodobnost, že se většina lidí začne řídit podle toho, kdy to je nejméně nebezpečné, je nízká, takže bych se nebál, že najednou to bude o víkendu lepší a během všedních dnů hrůza.

• Citovat
  • Upravit
15930
15.6.25 18:18

Úterý přes den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
15.6.25 18:47

Utery, streda a ctvrtek jsou nejlesi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.25 19:46

Nejlepší to je mimo sezónu, v sezoně bych tam nejela, nemáme rádi davy lidí…v červnu a v září je tam taky hezky, ceny levné, až na cenu aperolu v baru, koupat se v pohodě dá

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.6.25 19:55

Kolik stojí aperol v baru?

• Citovat
  • Upravit
10923
15.6.25 19:57

Vetsina autobusu vyjizdi v patek okolo poledne a dál. Domů se vrací v sobotu vecer. Takze takhle nejezdit. Nam se nejvic osvedcilo jezdit okolo 2. ráno, s ditetem ale musime na noc a ted se dvema jsem koupila letenky a manzel nas nabere az v chorvatsku. Letadlo je taky super reseni, je to tam za chvili.

Jinak jezdime v noci te čt na pátek a pohoda. Domu jezdime patek vecer a taky pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.25 19:58
@Anonymní píše: Více

Ceny levné? Minulý rok jsme byli a letos už taky, nebýt krásných přírodních pláži a dobrých podmínek na koupání a hlavně šnorchlování, což třeba v Itálii nic moc, tak tam nejezdime…
Apartmány levné jsou, když se zavčasu sežene. Tam je to v pohodě..
Ale ostatní ceny brutálně zvýšily. Už od minulého roku, hlavně restaurace, bary. Nechat 20-30 eur na osobu za blbý oběd v obyč restauraci? Ne díky…Letos jsme v restauraci nebyli ani jednou.

Nejhorší je, že i v suprmarketech s normálními potravinami letos bída - Chorvatům se to samozřejmě nelíbí a nedávno tam byl bojkot…Za chvíli bude nevole Chorvatů nejen s cenami potravin, ale i kvůli tomu, že tam nejezdí klientela…

• Citovat
  • Upravit
10923
15.6.25 20:00

My rezervujeme apartmán vzdy uz na dovoleny na dalsi rok a uplne levny mi to neprijde. Co je pro tebe levny ubytko? Jen zvedavost. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.25 20:09

@DandátkoP
Ve dvou lidech 1200 na noc, apartmán 300m od moře.
Minulý rok ve 4 lidech a pes a za noc to bylo 2200 na noc za apartmán také poblíž moře. Takže dá sehnat levně, cenově je to podobné jako všude jinde u moře vesměs. Pořád to ještě jde.
Ale ceny potravin a pohostinství šly rapidně nahoru, to už je za mě skoro no go zona

• Citovat
  • Upravit
10923
15.6.25 20:13

Jo, my teda letos 3300 cca. Dva dospely, jedno skolkovy dite a mimino do roka. Psa mame zadarmo, ale to je spis na vyjimku, ze tam jezdime moooooře let, jinak tam nesměj. To mate dobrý ceny. Je pravda, ze jezdime do Brely, do casti kde nejsou hotely a je tam klid, neni tam moc lidi, je ta lokalita zadanejsi.

Ikdyz letos jsem nekoukala, ale loni jsem hledala jeste Rovinj a to byly úplný rakety. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.25 20:33

@DandátkoP

Příští rok zkusíme roadtrip Albánii a Černou Horu.
Chorvatské pobřeží, národní parky a hory se nám strašně líbí. To vyžití tam je super - kolo, túra do hor, šnorchlování, ale cenově to přívětivé moc zkrátka už není. Kvalita služeb za tu cenu rozhodně bohužel už neodpovídá.
Holt nenasytnost a příchod eura si vybírají svoji daň…

• Citovat
  • Upravit
197
15.6.25 22:44

Za mě platí a doporučuji vyjet v noci - to je za mě nejrychlejší a ve všední den. :D A hlavně nezapomeňte na pojištění, je to pár korun, ale radši, náhoda je blbec. Já si to vždy srovnám přes srovnávač Klik, kde je to výhodné, takže za málo peněz hodně muziky a jsem v klídečku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí