Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, budu psát anonymně, protože nechci, aby mě někdo poznal. Zhruba 10 měsíců mám nové dioptrické brýle. Nikdy jsem s nimi problém neměla, ale před časem mě začaly tlačit za levým uchem ( mám ho výš postavené než pravé ). V optice zkoušeli všechno možné, ale nic nepomohlo. Celé ty měsíce brýle skvěle seděly a teď je vůbec nesnesu na obličeji…Už jsem z toho celkem zoufalá. Neví někdo, co s tím? Předem díky za reakce ![]()
Taky mě napadlo, ale dělá mi to, i když ( třeba přes víkend ) roušku nenosím.
Za levým uchem tlačí jako na lebce? Není možné, že se ti stranička (nožička) ohla? Třeba moje děti mají ničení brýlí jako vrcholový sport, není den, kdy bych neschytala nějakou ránu do brýlí.
Potom bych zkusila zajít ještě do jiné optiky, než jsi chodila, můžou to natvarovat trochu jinak. S minulými brýlemi jsem byla v optice na několikrát, nakonec jsem si je po nahřátí ohýbala sama, dokud jsem nebyla jakš takš spokojená.
Nevím úplně jak to popsat, ale i na lebce i za přímo na uchu mě to při chvilce nošení začne bolet. Zkoušela jsem právě i jinou optiky, kdy mi právě tu levou straničku posunula celou nahoru, že by to mělo být lepší, ale zatím teda změnu opravdu nepozoruju.
Vsem dekuji. Byla jsem z toho faaakt nestastna. Prece jen bryle jsou draha sranda.Snad budu mit zas na 4roky po starosti.