Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Pokud je tu někdo, kdo by chtěl nahlédnout do toho, jakou zátěž si nese rodina a proč se v určitých rodinách opakují určité vzorce, jsem ochotná vše zpracovat, objasnit a vysvětlit.
Skrz karmickou numerolgii a zdarma.
Vaše data nebudou nikde použita, ani zveřejněna.
Kdo se mi ozve, toho budu sama kontaktovat, nechávám si právo rozhodnutí, pro koho rozbor zdarma zpracuji.
A proč to nabízíte, co vás k tomu vede? dík, M.
Já bych měla zájem
Jsem 6.5.1989
Příspěvek upraven 03.02.16 v 21:51
Určitě zájem mám, pokud se ráda podělíte o informace.
Pokud jste z Ostravy, ráda vás pozvu na šálek čaje, kafe, pivko za výklad.
Skrz to, že s tím delší dobu pracuji a uvědomuji si, že duchovní pomoc patří všem, nic za Vás neudělám, to musíte sami, ale mám jisté schopnosti a necítím, že bych je měla dát pouze placeným klientům. K tomuto příspěvku mě vede láska ke všem bytostem.
Já bych taky měla zájem, moje rodina je generaci co generaci (ženy) stejná…rozhodně ne v dobrém smyslu slova
![]()
@Anonymní píše:
Pokud je tu někdo, kdo by chtěl nahlédnout do toho, jakou zátěž si nese rodina a proč se v určitých rodinách opakují určité vzorce, jsem ochotná vše zpracovat, objasnit a vysvětlit.
Kdo se mi ozve, toho budu sama kontaktovat, nechávám si právo rozhodnutí, pro koho rozbor zdarma zpracuji.
To je velmi zajímavé. Jaká data vlastně bude potřeba uvést?
@Anonymní píše:
Skrz to, že s tím delší dobu pracuji a uvědomuji si, že duchovní pomoc patří všem, nic za Vás neudělám, to musíte sami, ale mám jisté schopnosti a necítím, že bych je měla dát pouze placeným klientům. K tomuto příspěvku mě vede láska ke všem bytostem.
Kéž by takových lidí bylo více, to by bylo na světě tak krásně ![]()
Taky bych měla zájem Naše rodina prožila velkou tragédii a ta nás rozložila. Kdysi pevnou rodinu totálně rozklížila.