Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, také bych měla velký zájem o výklad. V mojí rodině se toho událo a stále se děje dost špatného, ráda bych získala nový náhled na vzniklé situace. Budu ráda za kontaktování. Děkuji
Pěkný den, můžu se zeptat, jestli ještě nabídka platí? Děkuji ![]()
@Anonymní píše:
@tulipán ano, ta schopnost je ve Vás, každý se narodí s něčím, co má zpracovat, má svůj osud.Ale velmi záleží na tom, jak k událostem přistupuje, může setrvávat v negativních vzorcích myšlení, anebo pochopit, že to, co se mu děje je ukazatelem k tomu, aby začal vidět věci jinak. Oni jsou v podstatě pouze 2 cesty, cesta utrpení a vědomá cesta. za nikoho já tohle udělat nemůžu, jsem schopná jen popsat Váš vzorec vnímání světa a ukázat Vám, jak se můžete na svět podívat jiným způsobem.
Ahoj, také se o tyhle poslední rok začínám silně zajímat a pokud by se našel čas, i já bych měla velký zájem, děkuji a nádherný den ![]()
Nutno podotknout, že je zřejmě mnoho lidí zatížených svými problémy, když věnují svůj drahocený čas filozofování o domněnkách, vědomí, utrpení, karmě, Vesmíru apod. Trochu ve mě hlodá, zda to není taková ta rozmazlená nuda všedních dní.
Lidem chybí fyzická práce, po celodenní dřině na poli, na statku či po tvrdé dřině v práci by neměli na tohle večer ani pomyšlení. Lidem chybí zdravý selský rozum.
@Voltiček píše:
Nutno podotknout, že je zřejmě mnoho lidí zatížených svými problémy, když věnují svůj drahocený čas filozofování o domněnkách, vědomí, utrpení, karmě, Vesmíru apod. Trochu ve mě hlodá, zda to není taková ta rozmazlená nuda všedních dní.Lidem chybí fyzická práce, po celodenní dřině na poli, na statku či po tvrdé dřině v práci by neměli na tohle večer ani pomyšlení. Lidem chybí zdravý selský rozum.
Tak šup šup, vidle do ruky a můžeš zahánět nudu ![]()
@klafina123 dík za to, co jsi tady v diskuzi napsala…
jen písnu jeden detail, magie není černá a bílá…magie je pouze jedna aneb každá mince má dvě strany..ve všem jsou principy jin/jang, světlo/tma, dobro/zlo atd…a jedno by nemohlo existovat bez druhého a vše dohromady tvoří jednotu…
jde o to umět pracovat se svou intuicí, já to dříve uměla - poslední dobou se mi to z různých důvodů nedaří, ale to se vyvrbí aneb vše je tak jak má být ![]()
@brumdinka píše:
@klafina123 dík za to, co jsi tady v diskuzi napsala…
jen písnu jeden detail, magie není černá a bílá…magie je pouze jedna aneb každá mince má dvě strany..ve všem jsou principy jin/jang, světlo/tma, dobro/zlo atd…a jedno by nemohlo existovat bez druhého a vše dohromady tvoří jednotu…jde o to umět pracovat se svou intuicí, já to dříve uměla - poslední dobou se mi to z různých důvodů nedaří, ale to se vyvrbí aneb vše je tak jak má být
Děkuji za upřesnění
. Co se týče práce se svojí intuicí…,taky to mívám jak na houpačce a když jsem třeba hodně zatížená emocema-děti, zaměstnání nebo prostě něco, co se mě týká, ale vyřešit to mohu jen já, jdou mi některé věci (třeba i meditace) strašně špatně, dříve jsem měla pocit, že jsem je ztratila. Ale není to tak. Když je potřeba, opravdu potřeba, zjistím, že tu jsou stále a když si vyřeším co potřebuji, emočně se zklidním jak já, tak i okolí, je to zase dobré.
Tak nevím. Už je to pěkná doba co jsem odeslala data narození lidí které jsem chtěla "rozebratů a odpověď žádná. Má to někdo také tak a nebo všem dotyčná rozbor udělala?
@JajaViky Stále nic, žádná odpověď. V dubnu jsem se připomněla a paní mi odpověděla, že má přede mnou 15 zájemců, což bylo i v únoru
.
Tak já se teda nepřipomínala. Přece jen to paní nabízela zdarma. Nic nám nedluží. Nevíte, co jí život přinesl, proč už to neudělala… ![]()
@Salvaje Já se jí jen slušně zeptala, kdy se mohu těšit na rozbor. Toť vše.
Pouhá zvědavost.