Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@darkgreen pro mě to není zábava, protože není radno si zahrávat s osudy lidí, ´je to mé poslání. Placených rozborů mám dost, ale neživí mě to. Tohle mě baví a naplnuje.Co jiného může být krásnějšího, než kolem sebe vidět, že jsme udělali my sami něco, co něco dobrého přineslo lidem a světu? Ano, můžeme sedět a čekat, anebo bojovat, anebo něco hanět a zpochybnovat, anebo něco co umíme lidem dát
Jasně, je to krásné a smysluplnné pokud někdo myslí a koná jako Vy. Jenže jsou v životě i věci, které si někteří lidé musí prožít, aby něco pochopili. Tím, že za ně někdo problém vyřeší, nemusí být vždycky řešení.
@klafina123 ale já jsem nikomu nenabídla, že něco za něj vyřeším, v tom svým způsobem souhlasím s příspěvkem nad tím vaším, řešení je ve vás, bud bude duše zralá, aby pochopila, anebo neuslyší
@klafina123 děkuji za Váš příspěvek, v tom smyslu s klienty pracuji i já, nejde o to, co chci já, jde o to, dovést klienta k bodu, že se spojí sám se svou intuicí. Ale ne každý naplní svůj osud skrz intuici, někdo skrz práci, jiný skrz komunikaci, někdo má učit druhé, jiný malovat
. A samozřejmě každý má svůj rozum, je třeba ho použít:-).
@Anonymní píše:
@klafina123 děkuji za Váš příspěvek, v tom smyslu s klienty pracuji i já, nejde o to, co chci já, jde o to, dovést klienta k bodu, že se spojí sám se svou intuicí. Ale ne každý naplní svůj osud skrz intuici, někdo skrz práci, jiný skrz komunikaci, někdo má učit druhé, jiný malovat. A samozřejmě každý má svůj rozum, je třeba ho použít:-).
Tak to je dobře a přeji Vám hodně úspěchů a š´tastných lidí okolo sebe ![]()
@klafina123 uff, tedy to je silný příběh
úplně jsem z toho měla husí kůži… Jsem ráda, že se vám podařilo vymanit se z jejího vlivu ![]()
@Anonymní píše:
@klafina123 ale já jsem nikomu nenabídla, že něco za něj vyřeším, v tom svým způsobem souhlasím s příspěvkem nad tím vaším, řešení je ve vás, bud bude duše zralá, aby pochopila, anebo neuslyší
Kydy, kydy a ještě jednou kydy. Na vaši taktiku, jak zlákat lidi na svou cestu guru Osha a jim podobným, jsem výhradně alergická. Kdo vám chce vejít do spár, jeho chyba. Víte, jak zabrnkat na dnešní strunu zadlužených, nešťastných lidí. Velmi nenápadně, pro bystré však velmi okatě. Pro mě zde není místo k diskusi, takže reagovat již nemíním.
@Anonymní píše:
Kydy, kydy a ještě jednou kydy. Na vaši taktiku, jak zlákat lidi na svou cestu guru Osha a jim podobným, jsem výhradně alergická. Kdo vám chce vejít do spár, jeho chyba. Víte, jak zabrnkat na dnešní strunu zadlužených, nešťastných lidí. Velmi nenápadně, pro bystré však velmi okatě. Pro mě zde není místo k diskusi, takže reagovat již nemíním.
Co máš proti Oshovi?
@Anonymní píše:
Pokud je tu někdo, kdo by chtěl nahlédnout do toho, jakou zátěž si nese rodina a proč se v určitých rodinách opakují určité vzorce, jsem ochotná vše zpracovat, objasnit a vysvětlit.
Skrz karmickou numerolgii a zdarma.
Vaše data nebudou nikde použita, ani zveřejněna.
Kdo se mi ozve, toho budu sama kontaktovat, nechávám si právo rozhodnutí, pro koho rozbor zdarma zpracuji.
Také bych měla zájem ![]()
Ja bych si za ten vyklad radeji zaplatila a vedela, kdo ho provadi, nez takhle anonymne. I kdyz me to dost zajima.
Napsala jsem zprávu, ale, bohužel, se mi smazala. Mohu poprosit ještě jednou? Děkuji.
@Hanka-L píše:
@klafina123 uff, tedy to je silný příběhúplně jsem z toho měla husí kůži… Jsem ráda, že se vám podařilo vymanit se z jejího vlivu
Děkuji…,no, chybami se člověk učí a někdy je dobré dostat přes prsty. Já neměla výčitky jen vůči sobě, protože kdyby paní přitvrdila, mohlo být i hůř, ale i vůči svému dítěti a i vůči svým známým, kteří se díky mě k ní dostali. Naštěstí všem se vstupy podařilo uzavřít, dělali jsme to přes jednoho člověka. krom jiného, znám paní, která provozuje bílou magii, ale která i přizná, že čarodějnickými rituály také prošla, a´t tím, že se v tu dobu hledala nebo proto, že i její známí toto prováděli. Říkala, že rozdíl mezi bílou a černou je na takové hraně, že člověka až svádí, jít spíš tou černou. Čímž neříkám, že každý, kdo provozuje seance, sabaty apod.,musí nutně být špatný. Jde spíš o to, za jakým účelem je to „něco“ prováděno..I když, to by bylo na dlouhé povídání ![]()
A proto jsem měla potřebu sem ten můj příběh dát, protože si představte, že vám tady někdo, kdo se skrývá za nikoho nabízí službu-zdarma, kolik lidí slyší na slovo zdrama, sleva nebokaždý pátý..jak vy můžete posoudit, že zrovna vy jste byly ti vyvolení, pátí nebo desátí, když protějšek pro vás je nikdo? Jak to, že dáváte nejen sebe, ale i své děti a své drahé a příbuzné někomu na veřejném fóru, který je anonym? ono už nick o plně lidí nic nevypovídá, ale alespoň něco. Třeba se na mě zlobte a nebo ne, ale připomíná mi to 2 příklady-erotik. chat pro muže, kdy si píšou s někým…nejspíš mladou, modrookou, dlouhovlasou blondatou a štíhlou a prsatou s přírodními kráskou, která tak i po písmenkách tolik věcí ovládá, ale v reálu na druhém konci sedí vyžilá stará ku… a druhý příklad, před kterým jsou varovani hodně děti na školách-pedofilové, kteří umí používat fráze dětí a mládeže a kteří děti lanaří na svojí stranu s finálním vylákáním do reálného života..
Myslíte si, že tohle spolu nesouvisí?
Mě by možná k zamyšlení o dalším kroku jestli ano nebo ne(nechat si dát výklad),oslovil člověk, který bude minimálně vystupovat pod nickem, dá svůj návrh o zpracování mého datumu a současně dá k dispozici svoje stránky, kde si mohu ověřit, že takový člověk opravdu něco dělá, i když ani ty nemusí být pravé, ale ocením možná snahu.
Ale za takovouto cenu psát nikomu, budu raději dál nevědomá. krom jiného…náhodou číslo občanky nebo rodného čísla, či pin ke kartě by jste takhle veřejně asi nedali co? Přitom je to téměř to samé, spíš horší-majetek jde nahradit, duše ne.