Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@tulipán ano, ta schopnost je ve Vás, každý se narodí s něčím, co má zpracovat, má svůj osud.Ale velmi záleží na tom, jak k událostem přistupuje, může setrvávat v negativních vzorcích myšlení, anebo pochopit, že to, co se mu děje je ukazatelem k tomu, aby začal vidět věci jinak. Oni jsou v podstatě pouze 2 cesty, cesta utrpení a vědomá cesta. za nikoho já tohle udělat nemůžu, jsem schopná jen popsat Váš vzorec vnímání světa a ukázat Vám, jak se můžete na svět podívat jiným způsobem.
Moc prosim.
Detem jsem se snazila vybrat aspon jmena podle meho laickeho vykladu numerologie, ale tohle zni jak pozehnani - vedet.
Dekuji.
@Cipisek79 píše:
Ahoj, mohla bych tedy poprosit o výklad? děkuji za odpověď
Já - 17.6.1979
Mam zato, ze kazde dite kopiruje chovani lidi, co jsou mu nejblize. vidim to na sobe, bohuzel se obcas chovam jako moje matka, a to se hodne snazim nechovat se tak. A i kdyz se maximalne snazim, tak jeji negativni vzorce chovani pomalu a plizive zatahuju do me rodiny. Na rozdil od ni si to uvedomuju, a tak pokud ujedu, tak vzdy dceri vysvetlim, proc je to spatne. Doufam, ze to neprevezme.
To je ve zkratve to co zjistite numerologii? Nebo jak to ma fungovat?
Příspěvek upraven 03.02.16 v 22:22
Já bych měla taky zájem, veliký.. Ale bojím se uvádět takhle data tolika členů rodiny ![]()
@Lejaa Já myslím že ty data není třeba uvádět ted veřejně ne?
At si zakladatelka vybere počet lidí a ty osloví a vybere jestli jí vyhovují.
Taky by mě to zajímalo a jistě mě v budoucnu nějaký ten rozbor čeká, protože pár vysvětlení a ujasnění potřebuju.
Tahle nabídka je lákavá, ale s prominutím, mě brzdí jedna věc a to je ta, že já Vám dám datumy lidí, kterých se to bude týkat, dám Vám souhlas, tedy dobrovolně se Vám odevzdávám, ale to, komu to dávám, nemůžu posoudit, protože nejenom, že Vás neznám, ale i se z nějakého důvodu skrýváte za anonym..mohu vědět proč?
Neříkám, že jste špatný člověk, proto si to ani tak prosím nevysvětlujte, jen si myslím, že trocha opatrnosti neuškodí. I když to bude znít třeba bláznivě, tak Ti, co se ozvali, že ano, dávají svou duši jak na zlatém podnose někomu, kdo sice nabízí svou službu zdarma, ale pod hlavičkou nikoho, což může být chápáno jako výhoda, ale i účel. Ještě jedna věc, aby se předešlo mýlce..To, že někdo udělá rozbor zdarma neznamená, že je to podvod. Udělá to hromada lidí, která má svou duši čistou jak lilie, ale i zrovna tak tací, kteří ať vědomě nebo nevědomě sklouzli k černé magii. Pokud o tomhle nic nevíte nebo se nad tím usmíváte, věřte, že úsměv by vám nemusel vydržet navěky. Pokud dáte neprověřenému nebo neznámému člověku, který až zas tak nepracuje s kladnými energiemi svůj dobrovolný souhlas se zpracováním čehokoliv, co se Vás týká (přes váš nesouhlas by se to takovému člověku nemuselo Karmicky vyplatit, proto je nutný souhlas),necháte ho vlastně dobrovolně napojit na svoje enrgie a kdo to umí, může vás začít ovlivňovat jak on sám potřebuje. Tedy…neříkám, že člověk, který zde nabízí to tak má, ale jak si ověříte, že nemá, když je to anonym?
@klafina123
Souhlasim
Docela me zarazi, ze nas anonym „nahloda“ a uz nereaguje ![]()
Také bych se připojila
ale koukám, že už nas je tu moc, tak snad se na me dostane.