Karma rodiny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
485
3.2.16 22:25

Chtěla bych moc poprosit taky o zařazení mezi zájemce. Připadám si na křižovatce a potřebuju nakopnout jak dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
3.2.16 22:25
@Anonymní píše:
Pokud je tu někdo, kdo by chtěl nahlédnout do toho, jakou zátěž si nese rodina a proč se v určitých rodinách opakují určité vzorce, jsem ochotná vše zpracovat, objasnit a vysvětlit.
Skrz karmickou numerolgii a zdarma.
Vaše data nebudou nikde použita, ani zveřejněna.
Kdo se mi ozve, toho budu sama kontaktovat, nechávám si právo rozhodnutí, pro koho rozbor zdarma zpracuji.

Take bych mela zajem. V zivote me potkalo tolik bolesti. Me datum 10.4.1986. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barakaaa
3.2.16 22:28

Mohla bych poprosit?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.2.16 22:33

Budu Vás postupně kontaktovat všechny, kteří jste napsali, nemusíte mi uvádět vaše jména, stačí napsat syn, otec, manželův otec, atd. Všechny Vás uvědomím, za jak dlouho Vaše data zpracuji.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.2.16 22:35

@Samantha9 Klíííd, to jen hnutí New Age potřebuje zmanipulovat nové členy. Nebuďte naivní a stůjte pevně nohama na zemi :mavam:

• Citovat
  • Upravit
37
3.2.16 22:39

Nějaká sekta? :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.16 22:40

@Ranala Spíš hnutí se znaky sekty…

• Citovat
  • Upravit
1375
3.2.16 22:43
@Anonymní píše:
@Samantha9 Klíííd, to jen hnutí New Age potřebuje zmanipulovat nové členy. Nebuďte naivní a stůjte pevně nohama na zemi :mavam:
:mrgreen: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
3.2.16 22:47

No tedy, to máte o zábavu postaráno na rok dopředu. Všem tady dělat pětistránkový rozbor. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2526
3.2.16 23:03
@ejhle píše:
Mam zato, ze kazde dite kopiruje chovani lidi, co jsou mu nejblize. vidim to na sobe, bohuzel se obcas chovam jako moje matka, a to se hodne snazim nechovat se tak. A i kdyz se maximalne snazim, tak jeji negativni vzorce chovani pomalu a plizive zatahuju do me rodiny. Na rozdil od ni si to uvedomuju, a tak pokud ujedu, tak vzdy dceri vysvetlim, proc je to spatne. Doufam, ze to neprevezme.
To je ve zkratve to co zjistite numerologii? Nebo jak to ma fungovat?Příspěvek upraven 03.02.16 v 22:22

Mení to jen tak. Numerolog Vám třeba podle data narození a ještě lépe hodiny narození zjistí cokoliv, v čem tápete, co nechápete proč se děje apod. Je to o např. postavení planet. Numerolog, Vám je ale taky schopen vypočítat, kdy můžete otěhotnět.. vůbec to nemusí vycházet z období ovulace. Ovulace je daná tabulkově nějak, ale formou numerologie početí dítěte vychází klidně na úplně jiné dny, než je vypočítaná Vaše ovulac.Tedy,kdyby většina rádoby maminek spíše vyhledávala numerology, kteří jsou schopni vypočítat podle data narození i vhodnou dobu početí jejich dítete, mohla by časem většina reprodukčních klinik svoje ústavy zavřít. Jenže pro mnoho lidí je tato metoda víc scifi než pravda a proto byznys v reprodukční medicíně vesele kvete dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
3.2.16 23:06

@klafina123 tys mi ale nasadila brouka… Jenze jk a kdo vi, ze nekdo „provereny“, ke komu neni mozne se dostat nekolik mesicu, se na tebe energeticky nenapoji.
S malym jsme byli u „lecitelky“ kvuli atopickemu ekzemu. Osobne jsem silne duchovne zalozena, lidi mam rada, citim a ctim jejich energie, klidim se mimo enrgie pro me nepriznive, kdyz je citim. A tam jsem citila nic az negativno. Dokonce si myslim, jestli jsem nam vsem tak trochu nenabourala zivot trvanim na te navsteve. Jako kdyby se prilis moc veci od te doby porouchalo… Pani „nasla, ze me dnesni problemy prameni z otcovo strany z 8.kolene“. Mela jsem si to pamatovat a dorazit k ni jeste jednou na cisteni. Nedorazila. Jiste, ona by mi to vse snadno vysvetlila tim, ze jsem se nenechala od ni vycistit. Ja to vidim tak, ze ta navsteva byla chybou… Duchovno jsem tam rozhodne necitila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.16 23:18

@klafina123 ten člověk je bez pochyb

• Citovat
  • Upravit
5808
3.2.16 23:25

Tak jestli je to ještě aktuální, taky mám zájem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.16 23:26

@darkgreen pro mě to není zábava, protože není radno si zahrávat s osudy lidí, ´je to mé poslání. Placených rozborů mám dost, ale neživí mě to. Tohle mě baví a naplnuje :-).

Co jiného může být krásnějšího, než kolem sebe vidět, že jsme udělali my sami něco, co něco dobrého přineslo lidem a světu? Ano, můžeme sedět a čekat, anebo bojovat, anebo něco hanět a zpochybnovat, anebo něco co umíme lidem dát :-)

• Citovat
  • Upravit
2526
4.2.16 00:14

@AniNevim Říká se, že svou duši si máme chránit a pokud se naučíme intuitivně naslouchat, že nás povede.Na tom by se asi mělo stavět hlavně. Pokud neumím slyšet svůj vnitřní hlas, asi bych se ho měla nejdřív naučit slyšet a pak bych se event. mohla dát cestou duchovna, léčitelů atd.
Kdo se trošku zajímá o duchovno ví, že Karmna není něco, co nám v uvozovkách spadlo z nebe a kdy my budeme jen nečinně sedět s rukama v klíně a budeme čekat, až nás někdo osloví a řekne, že nám pomůže ze všech problémů…protože kdo je nemá… tak, že nám vyčistí Karmu. I to jde.
Karma je něco, co si neseme sebou jako nevyřešený úkol z minulých životů a pokud s tím spojíme své myšlení, měli bychom dojít k tomu, že Karmou se učíme své určité věci v životě neopakovat, nebo-li se dát jinou cestou, jinak jsme jak v začarovaném kruhu. Jsou lidé, kteří po např. druhém nezdaru v zaměstnání-třeba- pochopí, že cílem úspěchu není přitvrdit, ale příště se dát jinou cestou.
A proč je nebezpečné sáhnout po komkoliv, kdo nabídne pomoc i když ho neznáme? Musíte pochopit, že doba sebou nese módu čehokoliv. Je móda alterny…jasně, ale kolik lidí si pod tím představí něco konkrétního? vždyť plno věcí, která jsou zařazována do moderní alterny, jsou stará tisíce let a fungovala.
Podnikaví lidé jsou mezi námi v hojném počtu, tak proč neskloiuznout i do tohoto oboru, když je po něm taková poptávka že? Stačí se trochu víc vyznat v psychologii, naučit se pár frází a umět mluvit jasně a klidně, k tomu přidat odhadem co k určitému věku může spadat a nemusím být baba vševěda a úspěšnost budu mít taky nějakou..Jenže bílá magie není zavrženíhodná, dá se lecos naučit, zasvětit, dát do toho kus sebe. jenže bílá magie, pokud není daná jak se říká do vínku, je někdy běh na dlouhou trať, ale černá je kratší. sem tam občas nějak dopomoct druhému ke štěstí a spokojenosti…,ale ono to začne pak svádět čím dál více k té černé. Pokud člověk zná někoho, kdo inklinoval k bílé a časem sklouzl k černé, pozná, jak se takový člověk mění. člověk provozující černou magii se jak jsem popisovala napojí na člověka, který se mu v dobré víře oddá-dá souhlas. A taková člověk ho díky napojení na něj ovládá jak on sám potřebuje…tu zatáhne za pomyslnou nitku financí, tu za zdraví, vztahy, tu zas přidá na lásce..atd. Člověk, který je ovlivňován je stále dokola nucený se oddávat potřebám toho, kdo pro něj kdysi tak „hodně“ udělal..představte si upíra, který se podle potřeby stále přiživuje na Vaší krvi, tak se takový člověk přiživuje na Vaší energii.
Mě se stalo tohle…mám určité věci, které mám od narození a nebo nabyté a objevené během života z různých důvodů…třeba vize, vibrace, vnímání některých energií, astrální létání a tak. Reiky…,měla jsem vidinu toho, že budu pomáhat druhým, mám kde, je okolo mě tolik lidí a dětí, kde bych věděla, že se dá pomoct. Moje máma to věděla a začala s tím zaobírat. Jak se říká, nic není náhoda, seznámila se s paní, která je prý léčitelka a dohodila jí jinou známou pí léčitelku..Máma tam jela a úžasná návštěva, pohoda..atd, cítila úlevu po pár dnech atd… Příště také..,úžasné a na mě, že bych tam měla jet. Když se zpětně k tomu vrátím, já úplně zapoměla intuitivně myslet a svou duši jsem dala napospas člověku o kterém jsem nevěděla nic, jen to, že moje máma byla spokojená. Určité věci, které jsem tam jela řešit se vyřešili, na mě tedy až moc rychle. jednalo se o mé dítě, které paní řešila přeze mě, o věc, kdy laři říkali, že je vyšetřený od shora dolů a problém nemohou najít, paní léčitelka vyřešila za jedno sezení, za dva dny byl pokoj. byla jsem jako rodič spokojená a dala kontakty i svým známým. Po asi roce mi kamarádka, která také vnímá energie říkala, že je to zvláštní, ale že v přítomnosti téhle paní se necítí tak, jak by si představovala, že ona její problém řeší, že se cítí líp, ale duševně, jí je spíš hůř. Co jí také překvapilo, že paní nikde v místnosti neměla kříž, Ježíše, Anděla, jen sem tam pentagramy. nahlodalo mě to, ale zatím jsem to nechala.Po 2 letech jsem se já i mé dítě, které si to skoro vyškemralo, jsme se nechali zasvětit od paní do Reiky. jenže se stalo to, že mě to nešlo a mému dítěti strašně málo. nejdřív mě to mrzelo a pak štvalo, že jsem vyhodila peníze. Co mě zarazilo bylo, že jsem dle paní nikde nesměla o tom mluvit nebo pomáhat bez toho, aniž bych za to brala peníze, jinak, že si prý poškodím Karmu. Nebudu to protahovat. Nechala jsem se znovuzasvětit od jiné paní a to, co jsem při znovuzasvěcování viděla v rámci takové menší meditace, mě strašně vyděsilo a paní to obratem napsala…té co znovuzasvěcovala. Po asi roce jsem se viděla s pí léčitelkou a řekla jsem jí, že jsem s nechala znovuzasvětit od jiného člověka a jak mi to krásně jde. nebudete věřit, co se stalo s jejím obličejem a chováním..hrozné..začala mě strašit, že jsem si to neměla dovolit, že musim k ní přijít na znovuzasvěcení, že se mi nebude v ničem dařit, že se mi rozpadne rodina, přijdu o peníze i vztahy v práci a děti, ti že mi budou pořád marodit. Domluvila termín a odešla..ten den mi bylo zle, psychika jela na plné obrátky a přžedstava, že bych za ní měla jet…celou noc jsem jen myšlenkou na ní prozvracela. mám pár dalších lidí, které jsem si do života pustila jako takové světlo…a oni mi a mé rodině udělai ochrannou bublinu, aby paní na mě nemohla. Paní mi smskama vyhrožovala co všechno se mi stane a jak budu litovat, že jsem nedorazila. Mému dítěti se úderem dne, kdy jsem měla poslední možnost dorazit vrátil zdrav. problém. on má ale taky určité schopnosti a "nějak si to zařídil, že si vstupy od ní, částečně uzavřel sám. Mě to udělala jiná známá. od té doby máme pokoj.. To, že jsem necítila reiky energii, prý mohlo být proto, že bud mi žádný vstup na tohle neotevřela a nebo moje energie vibruje na vyšší úrovni, než je energie Reiky…,což neznamená, že mnou nemusí probíhat, ale já jí nemusím vnímat.
takže já ted radím hlavně opatrnost, srovnání myšlenek…posouchání svého já, intuice se tomu taky říká a každý jí máme. Pokud mám dobrý pocit, je mi příjemně a pokud mě nějaký člověk osloví i bez slov, podvědomě vím, že to tak má být..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová