Karma rodiny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16744
18.2.16 07:40

Posílala jsem paní udaje, pak mi od ní přišel prázdný mail a od té doby nic, žádný rozbor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.16 11:27

Jen jsem nakoukla do této diskuze, vím, že jsou tu ještě další zájemci. Budu Vás kontaktovat. Rozbory zpracovávám postupně, na jeden potřebuji tak dva dny. Takže prosím mějte strpení a pochopení :-)

• Citovat
  • Upravit
1375
18.2.16 11:44
@Anonymní píše:
Jen jsem nakoukla do této diskuze, vím, že jsou tu ještě další zájemci. Budu Vás kontaktovat. Rozbory zpracovávám postupně, na jeden potřebuji tak dva dny. Takže prosím mějte strpení a pochopení :-)
:mrgreen: děkujeme :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
18.2.16 11:53
@Anonymní píše:
Jen jsem nakoukla do této diskuze, vím, že jsou tu ještě další zájemci. Budu Vás kontaktovat. Rozbory zpracovávám postupně, na jeden potřebuji tak dva dny. Takže prosím mějte strpení a pochopení :-)

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
18.2.16 12:02

Také bych měla zájem, děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
18.2.16 12:05

Ahoj, taky prosim o vyklad.Mame velmi tezke rodinne zatizeni.Kdyz se ozves, budu rada.Dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
18.2.16 12:13

Ahoj /dobrý den,
pokud by bylo možno také bych Vás požádala o rozbor. Děkuji Mirka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
18.2.16 12:14

Omlouvám se zdvojení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
19.2.16 14:04

Dobrý den, moc by mě také zajímala karma naší rodiny. Bohužel mám také podezření na špatné vybírání mužů plus smůla-čím to může být :(. Budu moc ráda, když se ozvete. Na tyto věci věřím a velmi mě zajímají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
22.2.16 08:10

Už jsem byla vyzvána, abych upřesnila údaje. Pak dám vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
22.2.16 10:06

Měla bych také zájem moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
22.2.16 10:21

zakladatelce

Ahoj, taky bych prosila o výklad. Mám zdravotní problémy a myslím si, ze mám velké zatížení karmy z otcovi strany. Kdyby sis mě vybrala, tak prosím psát do zprav. Děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
4.3.16 00:27

Na mne se asi zapomnelo :( ted mam termín porodu… Tak budu moct na Net az za dlouho :(((( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
4.3.16 00:50
@Anonymní píše:

Dobrý den, také bych měla zájem o rozbor. Chtěla bych pochopit důvod, proč mi v lednu umřela devítidenni dcera. Předem dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
4.3.16 08:35

Je nás hodně a zabere to určitě hromadu času. Já také čekám na výklad, informace jsem už poslala. Jsem zvědavá. A předem moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová