Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Posílala jsem paní udaje, pak mi od ní přišel prázdný mail a od té doby nic, žádný rozbor
Jen jsem nakoukla do této diskuze, vím, že jsou tu ještě další zájemci. Budu Vás kontaktovat. Rozbory zpracovávám postupně, na jeden potřebuji tak dva dny. Takže prosím mějte strpení a pochopení ![]()
@Anonymní píše:
Jen jsem nakoukla do této diskuze, vím, že jsou tu ještě další zájemci. Budu Vás kontaktovat. Rozbory zpracovávám postupně, na jeden potřebuji tak dva dny. Takže prosím mějte strpení a pochopení
@Anonymní píše:
Jen jsem nakoukla do této diskuze, vím, že jsou tu ještě další zájemci. Budu Vás kontaktovat. Rozbory zpracovávám postupně, na jeden potřebuji tak dva dny. Takže prosím mějte strpení a pochopení
Díky
Ahoj, taky prosim o vyklad.Mame velmi tezke rodinne zatizeni.Kdyz se ozves, budu rada.Dik
Ahoj /dobrý den,
pokud by bylo možno také bych Vás požádala o rozbor. Děkuji Mirka
Dobrý den, moc by mě také zajímala karma naší rodiny. Bohužel mám také podezření na špatné vybírání mužů plus smůla-čím to může být
. Budu moc ráda, když se ozvete. Na tyto věci věřím a velmi mě zajímají.
Ahoj, taky bych prosila o výklad. Mám zdravotní problémy a myslím si, ze mám velké zatížení karmy z otcovi strany. Kdyby sis mě vybrala, tak prosím psát do zprav. Děkuji ![]()
Na mne se asi zapomnelo
ted mam termín porodu… Tak budu moct na Net az za dlouho
![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den, také bych měla zájem o rozbor. Chtěla bych pochopit důvod, proč mi v lednu umřela devítidenni dcera. Předem dekuji.
Je nás hodně a zabere to určitě hromadu času. Já také čekám na výklad, informace jsem už poslala. Jsem zvědavá. A předem moc děkuji.