Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@babanci píše:
Máš dát jen datum narození a ten dneska dáváš, kdekomu.
třeba jakékoliv pani na poště za přepážkou, a to se jich tam ale střídá…
@klafina123 píše: …rozdíl mezi bílou a černou je na takové hraně, že člověka až svádí, jít spíš tou černou. Čímž neříkám, že každý, kdo provozuje seance, sabaty apod.,musí nutně být špatný. Jde spíš o to, za jakým účelem je to „něco“ prováděno..I když, to by bylo na dlouhé povídání…Ale za takovouto cenu psát nikomu, budu raději dál nevědomá. krom jiného…náhodou číslo občanky nebo rodného čísla, či pin ke kartě by jste takhle veřejně asi nedali co? Přitom je to téměř to samé, spíš horší-majetek jde nahradit, duše ne.
Děkuji za odpověď ![]()
Zatím se učím naslouchat svému vnitřnímu hlasu, každopádně kombinace „zdarma+anonymní“ na mne nepůsobí důvěryhodně (snad se zakladatelka neurazí, ale prostě to tak vnímám). A právě kvůli té tenké hranici mezi bílou a černou magií také zůstanu prozatím raději v nevědomosti… A až dospěji do bodu, kdy budu chtít prozřít, tak se budu snažit vyhledat někoho na doporučení. ![]()
A rozhodně bych tedy nestavěla na stejnou úroveň poskytování dat např. na poště a k rituálu, jak to pojaly @smutná máma a @babanci - ale to je každého věc ![]()
Edit.: chybka
@klafina123 chapu, ze po sve zkusenosti musis byt vice nez ostrazita. Ovsem ja bych pani i zaplatila. Tim bych se ale stejne „nevykoupila“. Ochotne jsem slysela ne na slovo „zdarma“, ale na slovo „numerologicky vyklad“. Odobne nikoho s timto poslanim neznam a strasne me to fascinuje, laka a verim tomu.
Navic si nemyslim, ze data narozeni jsou tezko sehnatelna.
Zdravím. I já bych měla zájem. Zajímalo by mě, proč se mi dějí určité věci.
Děkuji ![]()
Dobrý večer také bych měla zájem o výklad mé rodiny:-) dekuji a budu ráda kdyz si i na me udelate cas ![]()
@AniNevim Tak samodřejmě jsem více ostražitá, na druhou stranu jsem za tuhle zkušenost ráda, protože díky ní, se mi vrátilo na paměť, že nejdůležitější je vnímat intuicí a pak rozumem, což jsem neudělala, protože jsem se spolehla jen na doporučení-čili rozum-,byť od své mámy..Ovšem tím, že jsem opět jak píšeš ostražitá, neznamená, že jsem se přestala o práce s energií zajímat, že už nikdy s nikým nic neproberu nebo se s nikým nesejdu.
Podívej, většinu svého života jednám intuitivně, rady, ať se týkají čehokoliv, prodiskutuji s někým, ale pak, nejčastěji formou lucidního snění docházím ke konečnému závěru. Vždycky, když jsem poslechla své já, to bylo správně. Jak jsem jela jen podle rozumu, vždycky nebo skoro vždycky byl problém. Já nejsem léčutel, ani neumím pomáhat druhým, ale na druhou stranu, když mě nebo mé rodině hrozí nebezpečí, vím to, ale rozumem Ti to nevysvětlím. Ale jsou věci, které bych právě díky tomuto zážitku neudělala a tím je i tohle, o čem jsem psala. Podívej, každý, kdo pracuje s energiemi takovými nebo makovými a není to jen hráč, kterému je vše jedno, ví moc dobře, že pokud nabídne pomoc nebo pomoc v uvozovkách, musí ta protistrana to chtít dobrovolně. Tito lidé se proto ptají třeba…„mohu Vám pomoct, ale chcete to Vy? Dobře, tedy mi dobrovolně sdělte jméno a další indicie, včetně hodiny narození…,chcete i pro vaše příbuzné..“.oni jsou s vámi spjatí. člověk, pracující s energiemi se na vás bude umět napojit i bez vašeho svolení, jenže tady je problém v tom, že když to udělá, ten, kdo to bude dělat, uškodí své Karmě…a to někdo chce? proč by to takový člověk dělal, když stačí natuknout a ozve se obrovská skupina lidí, která se dobrovolně bez znalostí, co se by se taky mohlo stát oddá někomu, koho vůbec nezná. Já tady neříkám, že na soibě nemá člověk pracovat, že se nemá učit se zdokonalovat, ale proč nezačít tak, abych si při případném hledání neublížil sobě nebo někomu, koho mám rád. Já nevím, kdo je za jménem anonym a tak nemohu soudit, co vlastně je zde opravdu nabízeno a proč. tady vcůbec nejde o to, jestli je to zadarmo nebo za peníze, ale za jakým účelem dotyčného, je ta pomoc nabízena a to, že se opět opakuju, z anonymu nezjistíte…
Nikomu nic nepřeju, ale co kdyby došlo na nějakou kletbu? Jak a kde budete někoho dohánět, co s vámi udělal? Na adminovi emimina? Nebo půjdete na policii a budete tam tvrdit, že Vás na diskuzním fóru někdo zaklel? Nebo, že z vás čerpá energii?.. Nebo půjdete k lékaři? No, tak to si vyfasujete tak max. nemocniční košili a ubytování někde na psychiatrii. Navíc k tomu, aby došlo k přerušení se někým takovým, by jste měli znát třeba jméno, aby se ten, kdo vám bude chtít zkutečně pomoct, mohl spojit. Je tu jedna věc..,vy, kteří ten výklad chcete, moc zkušeností nemáte nebo nemáte vůbec. Možná bych tedy poradila pro příště alespoň to, aby jste se, než dáte souhlas dalšímu člověku pohybujícímu se v tomhle oboru, aby jste se naučili alespoň ochranu pro sebe a svou rodinu a případně své nejbližší. Taková bublina, je alespoň schopna zbrzdit nebo vůbec neproběhnout dopad energetických upírů..
A berte to ode mě, jen jako upřímnost, né že chci, aby jste to tak dělali
@Hanka-L Je dobře, že se zajímáte i
o svůj vnitřní hlas. Pokračujte dál, čtěte knihy a články, které se týkají tohohle tématu a pokuste se dělat svoje úsudky, jak který článek na Vás působí. zajděte si čas od času na nějaké setkání lidí stejného učení a opět si sama v sobě posuďte, co to ve Vás zanechalo, jak Vám bylo, když jste odcházela..
Mě se taky v životě stalo, že jsem musela třeba i odejít z místa, kde se dělala meditace, protože mi to místo nebo lidé vůbec vnitřně nesedli, cítila jsem se tam špatně a jindy zas mám pocit, jako bych vkročila do jasu Slunce.
@klafina123 Snad někoho tvé příspěvky odradí od využívání služeb od všelijakých pochybných existencí. Lidé nechápou jak moc si tímto můžou ublížit. Dík, že věnuješ svůj čas a přispíváš do této diskuse.
To jsem teda zvědavá, jestli někdo nějaký rozbor dostanete, určitě dejte vědět. ![]()
Nějak mi nejde do hlavy, jak moc jsou lidé hloupí
Vždyť přece NIC NENÍ ZADARMO. Proberte se konečně ![]()
@Ranala píše:
Nějak mi nejde do hlavy, jak moc jsou lidé hloupíVždyť přece NIC NENÍ ZADARMO. Proberte se konečně
to ze si neumis predstavit, ze bys neco udelala zadarmo prece neznamena, ze ostatni lid to take neumeji. Peace ![]()
@Ranala píše:
Nějak mi nejde do hlavy, jak moc jsou lidé hloupíVždyť přece NIC NENÍ ZADARMO. Proberte se konečně
ale prosím tě… i dnes jsou lidi, co rádi udělají pro druhého něco zadarmo, bez očekávání finanční či jiné kompenzace…
Na druhou stranu z toho plyne, že ty bys pro nikoho nic jen tak zadarmo neudělala… a ani nikdo zatím nic takového neudělal pro tebe… trochu smutné…