Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Skrz to, že s tím delší dobu pracuji a uvědomuji si, že duchovní pomoc patří všem, nic za Vás neudělám, to musíte sami, ale mám jisté schopnosti a necítím, že bych je měla dát pouze placeným klientům. K tomuto příspěvku mě vede láska ke všem bytostem.
Mohu se teda zeptat, proc tuto lasku ke VSEM bytostem budes clenit na ty, kterym rozbor zdarma zpracujes na ty, kterym ne? Pusobi to dokupy ponekud pokrytecky.
Potřebuji znát data narození vaše, vašich partnerů, data rodičů vás obou a vašich dětí…a popřípadě někoho jiného, kdo máte pocit, že Vás vyhazuje z rovnováhy, anebo k němu máte naopak velký vnitřní tah.
S výkladem jdu do hloubky, pracuji s božskými principy. Výklad obsahuje 6-8 stran písemně, s následnou možnou konzultací. Vše zdarma.
@Anonymní píše:
Skrz to, že s tím delší dobu pracuji a uvědomuji si, že duchovní pomoc patří všem, nic za Vás neudělám, to musíte sami, ale mám jisté schopnosti a necítím, že bych je měla dát pouze placeným klientům. K tomuto příspěvku mě vede láska ke všem bytostem.
To je vazne zajimave
A co muzeme proto udelat? ![]()
@evill nemá to nic společného s pokrytectvím, sama mám určen datum narození, proto vím, že s určitými lidmi nenaleznu řeč, protože se ke mě budou chovat tak, že začnou bojovat. Což je mrhání mými silami. Proto chci rozbor udělat pro ty, které mám možnost oslovit. A proto si také nechávám možnost volby.
Moc zajimava nabidka. V pripade, ze budu tyto veci diky vykladu vedet, mohu je pozitivne ovlivnit, vyresit?