Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zajděte do optiky. Pokud jsou celoplastové, tzn nemají samostatné nosníky na nos, dokáží je nahřát a trochu roztáhnou od sebe. Někteří ti i do celoplastových dokáží přidělat nosníky, které pak už lze lépe upravovat.
Příspěvek upraven 04.02.16 v 11:23
S tím by si měl každý šikovný optik poradit. Nahřát, přihnout, případně vyměnit nosníky (ty silikonové kousky u nosu) za jiné s lepším tvarem. Zajdi do optiky, upraví Ti to.
I s celoplastovými brýlemi bez samostatných nosníků se dají dělat divy. Zajdi nejlépe do optiky, kde sis brýle pořizovala, a nech si je upravit. Brýle nahřejí, asi trochu roztáhnou, a aby nepadaly, tak upraví i postranice. To je normální úprava, já si nové brýle nechala upravovat hned dvakrát (2 návštěvy), než jsem byla spokojená.
@Kaac Uz sem nechala pridelat nastavitelne nosniky a stejne to problem nevyresilo.
Jen to zase stalo penize.Mam silikonova sedylka, tak jestli nejsou nejaka mekci ci jinak tvarovane.
Prave sem spolehala na ty nastavitelne nosniky a tlaci to uplne stejne. ![]()
Jestli máš skleněné čočky, tak jsou třeba opravdu těžké.
Ale každopádně bych je ještě nechala jednou upravit.
Ja ti sedí za ušima? Může se stát, že ti špatně sedí za ušima a pak ti padají plnou vahou na nos a tak tě to tlačí.
@Elenloth Za usima sedi dobre.To mi upravovali hned pri zkouseni.Byly mi vokne a padaly.Me prijde, ze cela vaha bryli je na nose. Pujdu jeste do optiky, ale uz neverim, ze se s tim neco udela.
Od vcera ruzne steluju ty nosniky, ale tlaci at je dam k sobe ci od sebe. ![]()
Já jsem zase vyřízená z tebe. Když tě tlačí, tak si kup jiné a je po problému. Jestli takhle řešíš všechny problémy no nazdar…
@huračka Bryle nestoji 5kc.Nove sem si koupila a tlaci.Kdyz uz byly drahe, tak udelam vse, aby se daly nosit. ![]()
Tak to udělej, upraví ti je každý optik a ne banda na diskusním foru, tady ze sebe děláš jen hlupaňu. Bože to snad není možný!
@huračka píše:
Tak to udělej, upraví ti je každý optik a ne banda na diskusním foru, tady ze sebe děláš jen hlupaňu. Bože to snad není možný!
Jsi tady novacek a hned urazis. Boze, to snad neni mozny! ![]()
Tak nakonec sem se rozhodla problem vyresit tak, ze cocky se prebrousi do jine obruby.Ty plastove mi nevyhovuji, vybrala jsem si spatnou velikost nosniku.Byl problem vybrat vyhovujici obrubu, ale nasla se nakonec.Snad neobevim jinou zavadu. ![]()
Ahoj budu psat anonymne, aby me znami nepoznali. Resim ted s kazdym svuj problem.
Mam nove bryle a hrozne me tlaci na nose.Jsem z toho vyrizena. Bryle mam nove a jsou nenositelne, kdyz mi prijde, ze mam na nose cihlu. Napadlo me, ze jsou bryle moc tezke, mam poprve plastove za 22let noseni bryli. Nikdy sem nemela odlehcene skla ani obroucky, takze sem to neresila ani ted. Prece jen na rodicovske mame omezeni rozpocet. Takze jsem o to vice nestastna, ze bryle za 3000 jsou mi na nic.
Nevite nekdo jestli lze plastaky nejak seridit, aby tolik netlacily na nose? Uz sem psala email do Optiky. Zajimaj me vase zkusenosti. Jestli teda nejsem jedina, kdo ma takovy problem.Diky vsem.