Tlak v hrudníku

3092
27.4.13 17:16

tlak v hrudníku

Ahoj, tak už zase otravuji s nějakým problémem :roll:
nevíte některá co by to mohlo být? Jsem těhu 36tt a od rána mě trápí jakýsi tlak v hrudníku… něco jako knedlík v krku, ale tohle je níž a ne při polykání… když sedím, ležím, stojím, něco dělám… je to tak že se udělá tlak, dost to bolí, pak to přestane a po nějaké době zase :,( ve středu a v pátek jsem měla i hodně vodový průjem, bojím se jestli není něco s prckem :,( na kontrolu jdu (až) v pondělí, proto se ptám tady :oops:
PS: přikládám obrázek, v jakých místech to zhruba je (hr. není můj :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
578
27.4.13 17:47

Ahoj, myslím že to bude nejspíš od páteře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
27.4.13 17:50

Ahoj, děkuji, ale jak je tohle možné? páteř mě nebolí… jen občas v kříži mě bolí… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
27.4.13 18:02

Asi si špatně ležela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
27.4.13 18:08

Jako třeba v noci? že jsem si něco přeležela? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
27.4.13 18:11

Jj asi tak sem to myslela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
27.4.13 18:33

Ahoj. Som 27t a dnes ma chytilo toto samé :( môj „knedlík“ je o niečo nižšie, ale len málinko :( vzala som si jeden paralen a trošku sa to zlepšilo (cítim sa previnilo)… ale inak, je to od zad si myslím :( napíš potom, čo ti na to povedal dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
27.4.13 18:52

Jj dám vědět :) doufám, že to nic není, že je to od těch zad :lol: nechtěla bych aby se mrňousovi něco stalo… sice tam kope ale… neboj, paralen jednou denně neuškodí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
29.4.13 13:24

Ahoj :)
tak jsme právě přijeli od doktora :) všechno máme ukázkové, miminko o týden větší než mají vypočítáno, dr si myslí, že budu rodit o 10 dní dříve. :D Ptala jsem se ho na ten tlak v hrudníku a říkal, že když mě pálí žáha tak to může být nateklé v tom místě, a nebo by tam mohla být zvětšená žíla… nic závažného, tak jsem ráda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
29.4.13 14:07

To som rada, že sa má prcek ok :) ja som bola u dr dnes tiež… bolo mi celý víkend hrozne :( ale u nás sa tento týždeň neordinuje… tak prej, ak by mi bolo stále zle, tak musím do nemocnice… ale našťastie, dnes mi je už ok…
k tej hrči, resp. tlaku v hrudníku.. taky som si myslela, že by to mohla byť žáha, ale mne na to normálne pomáha mlieko a tentokrát mi vôbec nepomohlo :(
kedy máš termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
29.4.13 14:26

Ono ti na tu žáhu přestane pomáhat postupně všechno, mě pomáhali hašlerky a taky už mi nepomůže ani svěcená voda :,( já jsem byla před 14 dny taky v nemocnici na týden :( bylo to tam hrozný ale zase je to jistota… termín mám 27.května tak už se to blíží :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
29.4.13 15:00
@petulkas píše:
termín mám 27.května tak už se to blíží :P

to teda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
29.4.13 15:32

Ale vůbec bych se nezlobila, kdyby to bylo i dřív :) bojím se, že budeme mít obříka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí