Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, tak už zase otravuji s nějakým problémem ![]()
nevíte některá co by to mohlo být? Jsem těhu 36tt a od rána mě trápí jakýsi tlak v hrudníku… něco jako knedlík v krku, ale tohle je níž a ne při polykání… když sedím, ležím, stojím, něco dělám… je to tak že se udělá tlak, dost to bolí, pak to přestane a po nějaké době zase
ve středu a v pátek jsem měla i hodně vodový průjem, bojím se jestli není něco s prckem
na kontrolu jdu (až) v pondělí, proto se ptám tady ![]()
PS: přikládám obrázek, v jakých místech to zhruba je (hr. není můj
)
Ahoj, děkuji, ale jak je tohle možné? páteř mě nebolí… jen občas v kříži mě bolí… ![]()
Ahoj. Som 27t a dnes ma chytilo toto samé
môj „knedlík“ je o niečo nižšie, ale len málinko
vzala som si jeden paralen a trošku sa to zlepšilo (cítim sa previnilo)… ale inak, je to od zad si myslím
napíš potom, čo ti na to povedal dr.
Jj dám vědět
doufám, že to nic není, že je to od těch zad
nechtěla bych aby se mrňousovi něco stalo… sice tam kope ale… neboj, paralen jednou denně neuškodí ![]()
Ahoj ![]()
tak jsme právě přijeli od doktora
všechno máme ukázkové, miminko o týden větší než mají vypočítáno, dr si myslí, že budu rodit o 10 dní dříve.
Ptala jsem se ho na ten tlak v hrudníku a říkal, že když mě pálí žáha tak to může být nateklé v tom místě, a nebo by tam mohla být zvětšená žíla… nic závažného, tak jsem ráda ![]()
To som rada, že sa má prcek ok
ja som bola u dr dnes tiež… bolo mi celý víkend hrozne
ale u nás sa tento týždeň neordinuje… tak prej, ak by mi bolo stále zle, tak musím do nemocnice… ale našťastie, dnes mi je už ok…
k tej hrči, resp. tlaku v hrudníku.. taky som si myslela, že by to mohla byť žáha, ale mne na to normálne pomáha mlieko a tentokrát mi vôbec nepomohlo ![]()
kedy máš termín?
Ono ti na tu žáhu přestane pomáhat postupně všechno, mě pomáhali hašlerky a taky už mi nepomůže ani svěcená voda
já jsem byla před 14 dny taky v nemocnici na týden
bylo to tam hrozný ale zase je to jistota… termín mám 27.května tak už se to blíží ![]()
@petulkas píše:
termín mám 27.května tak už se to blíží
to teda ![]()
Ale vůbec bych se nezlobila, kdyby to bylo i dřív
bojím se, že budeme mít obříka ![]()