Tlusté batole? Má na to vliv Sunar?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1120
22.5.16 15:31

@arinecka tak to je fajn, mě doktor říkal, že rychlé děti nejsou většinou výhra, že to právě může být i nějaké vývojová porucha, třeba zmíněná hyperaktivita, tak je dobře, že to není váš případ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
22.5.16 15:35
@ilonka12 píše:
@Moise ale sunar neobsahuje víc cukru než ostatní mléka, to je omyl, působí sladší jen díky obsahu mléčného tuku, který má spoustu kladů

nevím, nezkoumala jsme dopodrobna, ale na chuť je mnohem sladší než jiné a hlavně je o dost hutnější - dávala jsem ho staršímu dítěti jako maličkému a úplně brutálně ho ucpal. Dávali jsme ho pak s dr. dohromady několik týdnů než se mu jako několikatýdennímu miminu spravilo zažívání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
22.5.16 15:46

@Moise každému sedne něco jiného, mě po sunaru problémy neměli, po Bebě ano. a jak už jsem psala tak i se Sunarem v roce nebylo ani 8 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
22.5.16 15:48

Sunarem to nebude. Za mě ne přesnídávky a sušenky.

Dcera v 15 měsících měla: snídaně sunar a kousek chleba s něčím (ráno v cca 6.30), dopo ovoce (čerstvé :)), poledne oběd jako já tj. polévku i druhé, odpoledne bílý jogurt a večeře to co my. Kousek chleba či rohlíku se sýrem, zeleninový salát, polévku apod. Jen menší množství. A k pití plnotučné mléko. Od 12 měsíce jsem přizpůsobila obědy malé, všichni jsme jedli to samé.

Sušenky u nás nefrčely, max. Občas odpoledne po jogurtu 1-2 ks. Nárazové požívání dobrůtek dcera nedělá doteď. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33379
22.5.16 15:54

@ilonka12 Naštěstí to je v pohodě, prostě to u chlapa v rodině tak vždy bylo že děti brzy chodily :mrgreen: Nikdy jsem neuznávala chodítka, kvůli kyčlím a tak ale švagrová nám ho koupila když jí bylo 5 měsíců a fakt jsem za něj byla vděčná, jinak bych se z tý malý dračice zbláznila, byla jak drak. Každé dítě je prostě jiné no, jen to moje je blázen od malinka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
22.5.16 21:33

Tak to můžu jen tiše závidět. Moje cácorka má v 15. měsícících stále osm kilo. Nechce téměř nic jíst. Už vůbec ne sama. Křupku sní jen když má velký hlad. Jídlo co jíme my dospělý, to už vůbec ne. Každá mince má hold dvě strany. Ale zrovna des jsem rozebírala se známou, že bych radši jídlo omezovala než neustále nabízela, aby dítě aspoň něco snědlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
24.5.16 19:03

Tak sladke mu nedavam a davky jidla sem omezila. Je nastvana ale snad ji to brzy prejde.
Dnes mi zas tetka rekla mezi dverva ze muj syn je „zok“ a travim to jeste ted. :pocitac: Sem ji rekla ze sem prase tak ma byt po kom ale spis sem ji mela rict ze jeji vnuk je opozdenej r*tard :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
24.5.16 19:04

Teda ma dcera. Sem rozcilena ze melu blbiny :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
24.5.16 19:14
@Ivka87 píše:
Tak to můžu jen tiše závidět. Moje cácorka má v 15. měsícících stále osm kilo. Nechce téměř nic jíst. Už vůbec ne sama. Křupku sní jen když má velký hlad. Jídlo co jíme my dospělý, to už vůbec ne. Každá mince má hold dvě strany. Ale zrovna des jsem rozebírala se známou, že bych radši jídlo omezovalanež neustále nabízela, aby dítě aspoň něco snědlo.

nevěř tomu, je strašné, když se děcko třepe a ty mu řekneš nic. jinak moje děcka jsou extrémně štíhlí, takže vím, co prožíváš. jeden syn je taky nejedlík, neustále se dohadujem kolik lžiček sní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
25.5.16 05:42
@mirecekblbecek píše:
nevěř tomu, je strašné, když se děcko třepe a ty mu řekneš nic. jinak moje děcka jsou extrémně štíhlí, takže vím, co prožíváš. jeden syn je taky nejedlík, neustále se dohadujem kolik lžiček sní.

Jo znam z rodiny dite co sotva otevre oci uz se pta co bude k snidani atd… Ja bych to jen parkrat rada zazila. Male je taky absolutne jedno, kdyz ja jim. Nechce kousat. Takze jidlo z kousky sni az kdyz ma velky hlad. Ted je trochu nemocna, do toho zuby. Tak jsme zase zpet. Vsechno hladky, aby aspon neco snedla a vse mi zapiji sunarem. Ale nebdu ji tedka trapit jidlem co nechce. To by dopadlo tak ze nebude jist vubec a to pri jeji vaze nechci. Jak pisu. Mince ma dve strany a me by se libilo zazit tu druhou. Ale chapu ze je to taky umorne… Tak mnoho zdaru s tvym nejedlikem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
25.5.16 10:28
@Ivka87 píše:
Jo znam z rodiny dite co sotva otevre oci uz se pta co bude k snidani atd… Ja bych to jen parkrat rada zazila. Male je taky absolutne jedno, kdyz ja jim. Nechce kousat. Takze jidlo z kousky sni az kdyz ma velky hlad. Ted je trochu nemocna, do toho zuby. Tak jsme zase zpet. Vsechno hladky, aby aspon neco snedla a vse mi zapiji sunarem. Ale nebdu ji tedka trapit jidlem co nechce. To by dopadlo tak ze nebude jist vubec a to pri jeji vaze nechci. Jak pisu. Mince ma dve strany a me by se libilo zazit tu druhou. Ale chapu ze je to taky umorne… Tak mnoho zdaru s tvym nejedlikem.

děkuji, on už má 10,takže kousky papká, ale ještě než okusí oběd zeptá se „Mamíííí, kolik lžiček?“ :roll: (odpověď zní-30,stejně nikdy nedá víc jak 10 :nevim: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
25.5.16 18:44

@Ivka87 mám takové dítě. Spořádá toho neuvěřitelné množství, přitom je hubené jako lunt a neustále řve, že má hlad :zed: Nemůžeme jít ani na hodinovou procházku bez toho, že bych s sebou něco táhla :roll: Jako mimino ale byla naprostý opak, kojila jsem jí plně skoro do roka a jídlo nám vytrvale skoro půl roku odmítala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
25.5.16 21:46

Tak to je celkem brutální obrat. Já jsem teďka co dostává už asi třetí den jen to co jí a všechno hladký a dostává po každěm jídle na dojezení UM konečně dosáhla toho, že už neřve když dostane bryndák. A jídlo trvá pět minut a ne věčnost. Ale budu muset brzy zase přejít na učení kousání. No hlavně se budu muset uklidnit já. Mám totiž už téměř od narození pocit, že jak málo váží, tak když nesní jedno jídlo, tak umře hlady (trochu přeháním)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
26.5.16 08:38

@Ivka87 Holka mi toho „normálního“ do 10 měsíců taky moc nesnědla, raději se kojila. Kousky nedávala do 11 měsíců. Teď jí bude 14 měsíc a jí vcelku dobře, krmí se sama lžičkou, hlavně chce chutnávat do nás. Tudle mi hodila na hlavu večern kaši a raději se nacpala syrovým avokádem, okurkou a rajčaty ze salátu. :nevim:
Já ale jídlo nehrotím. Buď jí a když nechce, tak ať nejí. Nedělám kolem toho humbuk.

Edit: álá má asi 8,5 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
12.7.16 22:19

Karlo neblázni, není tlustá, moje dcera měla v roce 12 kg a 74 cm a to byla do ukončeného 8. měsíce výhradně kojená, UM nedostávala nikdy a kojila jsem ji až do 2 let. Dnes je z ní krásná štíhlá 9ti letá holka. Tak se prosím tě nestresuj, malá to vyběhá. Tlustá určitě není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí