Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj
Mám takový problém
Ztmavla mi jedna bradavka, ale z té která je světlejší mi teče mlezivo z té tmavé neteče nic. Prsa mě bolí. Ms jsem dostala ale je slabá, skoro žádná.
Moje dr ma dovcu tak se Vás chci zeptat jestli se Vám tohle nekdy stalo a jaké byly příčiny.
Děkuji za Vaše odpovědi. ![]()
Muzes byt tehotna? Po porodu? Kojila jsi? Nebo ani jedno? Jestli ani jedno, tak to asi nebude mlezivo, ale nejaky vytok/hnis, prso muze byt zanicene (ackoli to by asi i bolelo nebo bylo horke na dotek, ale co ja vim) a urcite to neni normalni stav, zvlast pokud je to pouze na jednom prsu.
A dělala sis test? Jestli máš slabou MS může se uhnizdovat vajíčko, ale teda nesedí mi, že ti teče mlezivo… A snažíte se o miminko? Z tvého příspěvku, není moc jasné, co chceš znát za odpověď..
Ztmavnuti bradavek muze byt znakem tehotenstvi. Ale mlezivo? To se mi nezda, slysela jsem, ze zeny maji mlezivo na konci tretiho trimestru, spousta je rada, ze se vubec objevi po porodu. ![]()
@Pepinka23
Testy jsou negativní
Ale možný je vše
No zajimalo mě jestli to nekdo neměl treba jako priznak zdravotniho problemu
Z toho co jsem cetla může být špatná stitna zlaza ![]()
@Bamace kojila jsem pred rokem a pul
fakt tece bilo průhledná tekutina
Tak to mlezivo asi fakt poznas, kdyz jsi kojila, no… hele, tak mlezivo se jako spusti z jedineho duvodu, ne? ![]()
@Bamace
Nojoo ale když mam ms a testy negativní tak mě to nějak nejde do hlavy
Ale znám ženský, kterejm to vyšlo pozitiv 14 dni po ms ktera prisla 🤷♀️ 😁