Tmavá krev - hnízdění?

1598
19.9.13 14:36

Tmavá krev - hnízdění?

Holky, prosím radu, včera 22DC, OVU cca před 5-7 dny, a včera na záchodě slabé špinění ale hodně tmavé.. na kalhotkách nic, na papíře jen občas něco, ale když si „tam“ strčím prst jen malinko, tak je trochu od tmavé krve, občas méně, občas více.

prosím máte někdo zkušenost? Jinak normálně mam 28DC pravidelně a nikdy sem mimo cyklus nešpinila. Poradíte? Muže být zahnízdění? Stalo se Vám to..

jeste dodám že doted je to pořád stejné, kdyby to byla dřívější MS už by se rozjela, nikdy se nerozjíždí takhle dlouho…

Díky moc za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41882
19.9.13 14:38

Jen poradím nestrkat si tam ty prsty. Zhnízdí se ti tam pak leda nějaká infekce.
Prostě počkej do MS a testuj :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
19.9.13 14:45

Zahnízďování to být asi může, ale jak píše lyrica počkej do termínu MS, je to stejně jediné řešení, držím pěsti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
19.9.13 14:52

Ženský proberte se :zed: copak jsme vědmi, dokud ti těhotenství nepotvrdí doktor stejně nebude nic jisté

• Citovat
  • Upravit
7797
19.9.13 14:56

Nestrkala bych si tam prsty, počkala do termínu ms, pak použila test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
19.9.13 14:57

@ikyki ty jsi ale mráčková :(

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
19.9.13 15:04
@dreana píše:
Holky, prosím radu, včera 22DC, OVU cca před 5-7 dny, a včera na záchodě slabé špinění ale hodně tmavé.. na kalhotkách nic, na papíře jen občas něco, ale když si „tam“ strčím prst jen malinko, tak je trochu od tmavé krve, občas méně, občas více.

prosím máte někdo zkušenost? Jinak normálně mam 28DC pravidelně a nikdy sem mimo cyklus nešpinila. Poradíte? Muže být zahnízdění? Stalo se Vám to..

jeste dodám že doted je to pořád stejné, kdyby to byla dřívější MS už by se rozjela, nikdy se nerozjíždí takhle dlouho…

Díky moc za rady

Nestrkej si nikam prsty :roll: Počkej na menses, kup test a uvidí se..

• Citovat
  • Upravit
ikyki
19.9.13 15:07
@K-Black píše:
@ikyki ty jsi ale mráčková :(

Nejsem jen mi přijde fakt hloupý zakládat diskuzi kvůli něčemu a eště napíše že si tam strká prsty no tak jako :nevim:

• Citovat
  • Upravit
16986
19.9.13 15:21

@dreana jses si jista tou ovulaci? Nemuze to byt prave ona, posunuta?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
19.9.13 15:35

Vypadá to na zahnizďování ale nikdo ti stejně nezaručí, že i když to bude ono tak to třeba pak může odejít s MS, nejlépe počkat a pak testit až po vynechání, já vím čekání je dlouhý, ale máš na to celej život tak už tě těch pár dní nevytrhne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2189
19.9.13 16:10

@dreana Já sem měla přesně tohle semtam před menstruaci, taky sem si myslela, že je to uhnizdovani, ale podle doktorky nebylo. Že to mohlo být nachlazením nebo infekci. Ale neříkám, že to musí být tvůj případ. Jen moje zkušenost :-). Dřím palce a vyčkej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2497
19.9.13 16:53

Měla jsem to v srpnu. Ms dostávám 28 dc a přesně tohle jsem měla od 17 dc až do začátku ms. Byla jsem natěšená až jsem si vsugerovala jiné příznaky. 28 den jsem to dostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
19.9.13 18:15

@ikyki lol ty voe ty si ale chytrá… psala sem na kraj.. by mě zajímalo jakou máš toaletu když si jí nemeješ… jdi jinam prosím, já chtěla radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
19.9.13 18:16

@nick8 díky moc za zkušenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2497
19.9.13 18:19

@dreana nemáš za co, ale pokud chceš miminko tak přeju ať je to uhnizďování :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital