Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, prosím radu, včera 22DC, OVU cca před 5-7 dny, a včera na záchodě slabé špinění ale hodně tmavé.. na kalhotkách nic, na papíře jen občas něco, ale když si „tam“ strčím prst jen malinko, tak je trochu od tmavé krve, občas méně, občas více.
prosím máte někdo zkušenost? Jinak normálně mam 28DC pravidelně a nikdy sem mimo cyklus nešpinila. Poradíte? Muže být zahnízdění? Stalo se Vám to..
jeste dodám že doted je to pořád stejné, kdyby to byla dřívější MS už by se rozjela, nikdy se nerozjíždí takhle dlouho…
Díky moc za rady
Jen poradím nestrkat si tam ty prsty. Zhnízdí se ti tam pak leda nějaká infekce.
Prostě počkej do MS a testuj ![]()
Zahnízďování to být asi může, ale jak píše lyrica počkej do termínu MS, je to stejně jediné řešení, držím pěsti ![]()
Ženský proberte se
copak jsme vědmi, dokud ti těhotenství nepotvrdí doktor stejně nebude nic jisté
Nestrkala bych si tam prsty, počkala do termínu ms, pak použila test.
@dreana píše:
Holky, prosím radu, včera 22DC, OVU cca před 5-7 dny, a včera na záchodě slabé špinění ale hodně tmavé.. na kalhotkách nic, na papíře jen občas něco, ale když si „tam“ strčím prst jen malinko, tak je trochu od tmavé krve, občas méně, občas více.prosím máte někdo zkušenost? Jinak normálně mam 28DC pravidelně a nikdy sem mimo cyklus nešpinila. Poradíte? Muže být zahnízdění? Stalo se Vám to..
jeste dodám že doted je to pořád stejné, kdyby to byla dřívější MS už by se rozjela, nikdy se nerozjíždí takhle dlouho…
Díky moc za rady
Nestrkej si nikam prsty
Počkej na menses, kup test a uvidí se..
@dreana jses si jista tou ovulaci? Nemuze to byt prave ona, posunuta?
Vypadá to na zahnizďování ale nikdo ti stejně nezaručí, že i když to bude ono tak to třeba pak může odejít s MS, nejlépe počkat a pak testit až po vynechání, já vím čekání je dlouhý, ale máš na to celej život tak už tě těch pár dní nevytrhne ![]()
@dreana Já sem měla přesně tohle semtam před menstruaci, taky sem si myslela, že je to uhnizdovani, ale podle doktorky nebylo. Že to mohlo být nachlazením nebo infekci. Ale neříkám, že to musí být tvůj případ. Jen moje zkušenost
. Dřím palce a vyčkej ![]()
Měla jsem to v srpnu. Ms dostávám 28 dc a přesně tohle jsem měla od 17 dc až do začátku ms. Byla jsem natěšená až jsem si vsugerovala jiné příznaky. 28 den jsem to dostala.
@ikyki lol ty voe ty si ale chytrá… psala sem na kraj.. by mě zajímalo jakou máš toaletu když si jí nemeješ… jdi jinam prosím, já chtěla radu
@dreana nemáš za co, ale pokud chceš miminko tak přeju ať je to uhnizďování ![]()