Tmavě hnědý výtok

637
19.12.13 21:02

Tmavě hnědý výtok

Ahojte holky,

jsem snažilka potebovala bych znát vaše zkušenosti s tmavě hnědým výtokem. Od 25 listopadu se s manželem nechráníme, antiko neberu poslední menstruace byla v září mám to rozházené, takže ani nepoznám zda mohu být těhu :think: bolí mě v podbřišku jaká myslíte že je šance že jsem těhu? test jsem si zatím nedělala děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2411
19.12.13 21:03

50/50… udelej si test, tady ti nikdo nic nepotvrdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
19.12.13 21:10

@lloren ahoj ja ho ted mela a byl to paradní zánět :-( tak budu držet palce at je to těhu a ne zanět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
19.12.13 22:24

Ahoj, já to měla místo MS, jelikož už jsem na ní čekala asi týden a pak přišel tento,,výtok" tak jsem nic neřešila a šla k dr jako se zánětem a ona mi akorát potvrdila ze to zánět neni že se hnízdí mimi ;-) tak držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
20.12.13 22:48

Misulka33 :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
5.3.16 20:52

Dobry vecer

Potrebovala bych poradit. V lednu jsem mela menstruaci normalni, to jsem jeste brala antiko.24.1. jsem dobrala posledni plato po 6ti letech, protoze chceme mimi.Byla jsem na gynekologii, kvuli zmeskane ms, tak me pichli agolutin 22.2.2016.Misto ms prislo hnede spineni s trochou krve 27.2 a 28.2.Pak nic a 3.3 jsem trochu krvacela.Od te doby do dneska 5.3. jen spinim tmave hnedym vytokem s trochou krve.Sex byl 3.3.Muze to byt treba ocistou tela od HA?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.17 12:27

Ahoj už 4 den mám hnědý vytok. Menstruaci jsem měla dostat 1.11 a pořád tu není. Test jsem si dělala 3.11 a byl negativní. Pohlavní styk máme s pritelem casto, ale vždy se udělá mimo. Nevíte co by to mohlo být?

• Citovat
  • Upravit
5283
5.11.17 12:58
@Anonymní píše:
Ahoj už 4 den mám hnědý vytok. Menstruaci jsem měla dostat 1.11 a pořád tu není. Test jsem si dělala 3.11 a byl negativní. Pohlavní styk máme s pritelem casto, ale vždy se udělá mimo. Nevíte co by to mohlo být?

Podle me uz se rozjizdi MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.17 17:24

@vertunka akorát že ja to takhle nikdy předtím neměla, tak mi to příjde divný…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová