Tmavovlasé mimi - kdy začne světlat?

5
8.8.14 10:36

Tmavovlasé mimi

Ahojky holky, moc by mě zajímalo, kdy vám vaše miminka zacčala světlat. Náš maličký má pořád hodně tmavé vlásky a to mu je sedm měsíců. Manža je špinavý blonďák a já taková neurčitá hnědá…tak nevím po kom by byl tak tmavý :( 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6047
8.8.14 10:38

Po sousedovi? :mrgreen: @beruna30
Nám maličký vybledl snad po měsíci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15111
8.8.14 10:38

@beruna30 To asi už nezesvětlá. Asi je to po někom z předků. Není to jedno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
8.8.14 10:39

Po babicce a dedovi.My mame tri mesicni, oba tmave vlasy a mala je zas ma nejake svetle, a to kdyz se narodila, tak mela cerny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85436

@beruna30 miminka nemusi mit vzdy barvu po rodicich. Urcite se najde nekdo v pribuzenstvu. A odpovidali jsme Ti uz vcera na stejnou otazku v jine diskuzi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaaaaaana

Ahoj, syn se narodil jako černovlásek, asi za tři čtyři měsíce mu začaly podrůstat bloňdaté vlásky, takže měl nějaký čas melíry. Teď je špinavý bloňdák.

• Citovat
  • Upravit
2418

Moje mala se narodila s uplne cernymi vlasy a ted je z ni skoro blondyna, ja jsem hnedovlasa a jeji otec taky, muze to mit snad jen po moji babicce, ktera byla blondata, nicmene finalni barvu vlasu ditete poznas az tak kolem dvou, tri let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
8.8.14 10:40

U nás je to naopak. Manžel tmavě hnědé a já téměř černé a synátor je blonďáček - prej po pošťákovi :) Ale jinak je to přes koleno, babička je blond a praděda taky. Starší se narodila s černýma vláskama a zesvětlalo jí to kolem ročku na světle hnědou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
8.8.14 10:41

@beruna30 obě děti se narodily s tmavými vlásky a modrýma očima (já jsem tmavovlasá, manžel blonďák), oběma tmavé vlásky vypadaly, narostly tmavě blond a oči jim zhnědly :lol:
já jsem se narodila tmavovlasá, pak mi vlasy zesvětlaly, pak vypadaly a narostly hodně tmavé
můj bratr byl do 9 let světlovlasý a pak mu vlasy ztmavly do tmavohněda, bratranec taktéž

takže ono těžko říct, každé dítě je jiné a může se to klidně změnit i za pár let :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
8.8.14 10:41

@boball barva vlasu u deti se muze menit dlouho, ta konecna se muze ustalit i ve trech letech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15111
8.8.14 10:42

@Janha Finální barvu doopravdy poznáš až po pubertě. Většina blondatých o dost ztmavne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
8.8.14 10:43

@boball tak blondaci a blondyny jsou kapitola sama pro sebe, znam nekolik blondyn, kterym je pres tricet a tmavnou rok od roku, nez zacnou sedivet, asi budou brunety :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15111
8.8.14 10:43
@Janha píše:
@boball barva vlasu u deti se muze menit dlouho, ta konecna se muze ustalit i ve trech letech…

V sedmi měsících si nemyslím, že by se z černovlasého miminka stal najednou blondák. To je tak do třech měsíců, kdy se to drasticky mění. Já se taky narodila černá a pak mi to vypadalo, narostly mi blond, ted mám jako dospělá nějakej ořech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15111
8.8.14 10:44
@Janha píše:
@boball tak blondaci a blondyny jsou kapitola sama pro sebe, znam nekolik blondyn, kterym je pres tricet a tmavnou rok od roku, nez zacnou sedivet, asi budou brunety :D

Můj syn má ted malíry, že by to nejlepší holič nezmáknul. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
8.8.14 10:45

@boball jo a mne vlasy cim dal vic svetlaji, to bude asi tim, ze postupne na materske bl.bnu 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí