Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A co na to chlap? to je snad důležitý ne? a že z tebe nejsou odvaření, to se stává ![]()
Tak až zas příjede na návštěvu, tak mu jasně řekni, že si nepřeješ, aby mluvil sarkasticky a nehezky. A pokud to jednou udělá, vypakuješ ho a víckrát se u tebe objevovat nemusí.
A tvá mamča? Tu bych taky nakopala, přeci se nebudeš trápit!!!
No, já tedy taky nevím, proč by ses měla kvůli tchánům rozvádět, vzala sis snad je? Akorát by je to chtělo odeslat do patřičných mezí nebo omezit styk, případně kombinaci obojího…
Tak sa nad to povznes a ignoruj, zial ine moznosti ako ignoracia alebo nestretavanie nie su.. co na to chlap? na mna drzkuju len ked chlap zajde za roh
inak by im vynadal..
Chlap je na mé straně, ale když chci aby něco kváknul on, tak z něho horko těžko něco leze. Když to už je takových let a nemá to konce
A ta máma mě úplně dorazila. Zakl.
@Anonymní píše:
Chlap je na mé straně, ale když chci aby něco kváknul on, tak z něho horko těžko něco leze. Když to už je takových let a nemá to konceA ta máma mě úplně dorazila. Zakl.
jestli máte s mamkou jinak vztahy dobré, tak to nech pár dnů uležet a pak až se uklidníš tak ji to řekni, že tě to mrzelo co řekla.
Postoj tvé mámy byl, myslím, běžný v dobách minulých, myslím za totáče, kdy ženské byly naučené skousnout fakt leccos, jen aby rodina zůstala pohromadě. Některé to asi mají zafixované dosud.
Na druhou stranu nechápu, proč mluvíš o rozvodu, když jsi nezmínila, jak se k tomu staví manžel, to je snad nejdůležitější, ne? Vždycky s nimi můžeš omezit styky na nulu nebo na nutné minimum. Napřed by s nimi měl promluvit manžel, že takto s tebou mluvit nesmí, pokud nepomůže, nestýkat se (ať k nim jezdí jen manžel s dětmi).
Moc tomu nerozumím, ale chci tě potěšit. Na kamardáku pozvali tchánovci sociálku, na naprosto slušnou rodinu. Protože jim nedávali děti, jak chtějí. Takže buď ráda, jsou i horší případy.
@Anonymní píše:
Zdravím, musím se tady vypovídat nebo mě jebne. Mám šílený tchánovce, roky mi dělají naschvály, tchýně o mně mluví jako o totální blbce, tchán když přijede na návštěvu tak jen rejpe… Ale teď co mi leží na srdci. Dnes jsem o tom mluvila s mámou a říkém jí, že už to je neúnosný, jako že tchán přijede a má na mě kecy(teď naposled na mého syna:„Tak co, je na cestě bratříček nebo sestřička?“ On:není a tchán:Uf, to je dobře.)A že jestli to tak půjde dál, tak se rozvedem. A moje máma mi řekla, že jsem blbá, že nemyslím na svýho syna a kvůli němu bych to měla trpět celej život
![]()
![]()
no moje matka by mi řekla asi to samý…ale jinak můj tchán do mě rejpe pořád..dělá to ze srandy už jsem si zvykla a tchýně taky..je to o zvyku..a nějak často tam nejezdíme naštěstí, ale jinak proti sobě nic nemáme..holt některým lidem dělá dobře rejpat do druhých…a stou mámou mojí matce by bylo taky ukradeno jestli bych se trápila nebo ne,,
![]()
@Osmanka píše:
Moc tomu nerozumím, ale chci tě potěšit. Na kamardáku pozvali tchánovci sociálku, na naprosto slušnou rodinu. Protože jim nedávali děti, jak chtějí. Takže buď ráda, jsou i horší případy.
no tohle taky nechápu, fakt někteří uplně hrozní jsou..to kdyby mi udělali tak to by udělali jednou…snad může matka rozhodnout jestli jim svů dítě půjčí nebo ne..
@Osmanka píše:
no toto by mi urobili raz a bolo by to naposledy, by mali zakaz sa priblizit
![]()
Rozvádět se s manželem kvůli jeho rodičům… no, mám názor jako matka zakladatelky.
Pokud je to všechno v duchu zde napsaného příkladu chování tchána, tak to echt nechápu.
Jsem zvědavá, kdy se začnou lidé rozvádět třeba kvůli blbým sousedským vztahům, i když jim to doma klape ![]()
Proč dovolíš, aby se k tobě někdo takhle choval? Každý si sednout nemusí, ale měla by tam být slušnost. Pokud chybí, pošli ho do zadku a nenechej sebou zajebávat.
Zdravím, musím se tady vypovídat nebo mě jebne. Mám šílený tchánovce, roky mi dělají naschvály, tchýně o mně mluví jako o totální blbce, tchán když přijede na návštěvu tak jen rejpe… Ale teď co mi leží na srdci. Dnes jsem o tom mluvila s mámou a říkém jí, že už to je neúnosný, jako že tchán přijede a má na mě kecy(teď naposled na mého syna:„Tak co, je na cestě bratříček nebo sestřička?“ On:není a tchán:Uf, to je dobře.
)A že jestli to tak půjde dál, tak se rozvedem. A moje máma mi řekla, že jsem blbá, že nemyslím na svýho syna a kvůli němu bych to měla trpět celej život