To je sila co?

380
31.10.06 15:42

To je sila co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
682
31.10.06 17:41

Síla, tak byla asi tak zfetovaná, že necítila kontrakce. Chudák malá, doufám, že skončí v dobrých rukách.

Lime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
31.10.06 19:46

:evil: :evil: brrr jaká matka???? :evil: :evil:

Chudák děťátko… Přeji mu do života jen to nejlepší a hlavně milující rodinu!!!

• Citovat
  • Upravit
664
1.11.06 08:41

Hrůza. Jen doufám, že ji nedostane do péče, už vidím jak ji někde v příkopě odloží. Přála bych jí novou rodinu a šťastný život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
2.11.06 13:56

desny pribeh,ale nachapu zaujatost toho autora a zkreslene informace..
nechci samorzejme zpochybnit pravdivost pribehu ale vsimnete si detailu..
hned ze zacatku pise ..Matka, která si nejspíš "šlehla« svou pravidelnou dávku heroinu, si totiž myslela, že se jí chce jen na velkou!…

coz znamena ze nejsou zadne dukazy ze to byla narkomanka..
na konci az byli obe v nemocnici pisou ...........Matka nebyla v dobrém stavu. Nelze u ní vyloučit požití drogy . V současné době je však zdravotní stav obou dobrý," řekl mluvčí nemocnice Jiří Kratochvíl..........
tudiz ani tady neni jisty jestli drogy pozila nebo ne?! takze nechapu proc autori clanku za kazdou cenu pisou ze si slehla..?
treba je blazen nebo co ja vim..
kazdopadne je to opravdu SILA :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
2.11.06 19:25

No, je to BLESK. Takže bych to fakt nebrala až tak vážně.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
18.11.06 23:03

Taky nevím, co si o tom myslet, ale na druhou stranu mít tak krátký porod asi taky není špatný, nemyslíte :lol: Každopádně ať má holčička krásný život ať už s matkou nebo v náhradní rodině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
24.11.06 20:54

Blesk? Že to někdo vůbec čte. Takový kecy. To jen, aby jste to četli. A hle, rybička se chytila na udičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
25.11.06 08:03

No jo, aby si nekdo nerejpnul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
25.11.06 12:41

NIC PROTI, ALE TOHLE NENÍ O REJPÁNÍ. TOHLE JE O ZDRAVÉM ROZUMU A ROZUMU VŮBEC. K ČEMU JSOU SMYŠLENÉ INFORMACE? POSUNOU TĚ KUPŘEDU? NEBO ZÍSKÁŠ VÍCE ZNALOSTÍ? JE TO POUHÁ ZBYTEČNOST ČÍST TAKOVÉ SLÁTANINY. A NAVÍC ZVYŠUJEŠ PRODEJNOST TĚCHTO SLÁTANIN!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
25.11.06 14:11

Jasne Mandicku, ale server na hadani se je Rodina.cz, tenhle clanek sice nemusi byt uplne pravda, ale neco na tom urcite bude. Proste me zaujal a zajimala me reakce ostatnich. Tyto prihody se deji dnes a denne, tak nevim proc bych si o tom s nekym nemohla popovidat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
25.11.06 17:12

Nemám zapotřebí se hádat. Jen mi je líto, že kvůli hloupým věcem jdou do pozadí ty dobré. To je celé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
25.11.06 18:51

Ok, tak jo. Mas krasny deti, nezlobi te? :lol: Me to moje obcas jo, ale jinak je zlaticko. Ted ji asi zacaly rust zoubky, takze docela sranda. Mej se hezky a nebudem si kazit den platkem jako je Blesk ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
26.11.06 18:59

Máš recht!
Víš, jen jsem si představila tu ženskou, o které píšou, že třeba jela zrovna do porodnice a myslela si, že se jí chce kakat a tak šla do příkopu a vypadlo z ní dítě a tak rychle zavolala záchranku nebo její manža a dojeli do nemocnice, kde to někdo prásknul Blesku a je z toho velká bublina. Já rodila taky 2×za hubičku a vím, že je to někdy pořádná rychlovka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
26.11.06 21:59

Ajlili, neni to o hadani. Kdyz jsem u mamky, taky otevru Blesk. Takze nechci napadat ctenare takovych casopisu.
Ale nad takovym clankem bych si rekla, co si to ti novinari vubec dovoluji. A ty to vezmes jako vaznou a pohorsujici vec. To mi prijde najivni. Promin, nazor. Nehadam se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí