Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Renny80 taky to může dělat štítná žláza. Je otázka na co všechno ti dělali testy.
Mám podobné potíže docela dlouho, vypozorovala jsem že to noční pocení a motání hlavy je vždy buď před MS nebo před nebo během ovulace. Jinak štítná žláza ok, ale mám tetanii a anemii, tak možná i s tím to souvisí, ale osobně si myslím, že jsou to hormony. Pomohla mi na to čínská medicína.
@Renny80 Bylinky namíchané na míru. Podle diagnostiky jazyka a pulsu mi potvrdili nerovnováhu v této oblasti. Podle klasických doktorů mi nic není, gyndr. navrhovala odstranění dělohy a praktik antidepresiva, že mám ty stavy nejspíš psychické.
@Princess antidepresiva jsou dneska univerzální lék na všechno ![]()
@ka2ka Přesně tak! Taky nejsem jejich zastánce a navíc jen z důvodu, že doktoři nenašli žádnou diagnozu tak aby jen „něco“ předepsali.
@Renny80 Není zač
Nech si ještě zkontrolovat tu štítnou žlázu a když nic tak fakt doporučuju bylinky ať už ty čínské nebo české.
Mamka si na podobné věci stěžovala a zjistili jí vysoký tlak, tak teď bere léky a je to lepší.
@Renny80 Tak bych zkusila kapky gynex. Mně teda pomohly otěhotnět, ale teta je brala kvůli hormonům. Jsou jen z bylinek a jsou dobré na hormonální nerovnováhu a skoro na všechno
Strašně moc lidí v mém okolí si je kape a chválí si je.
@Renny80 jo zrovna dneska se mi tak jakoby točí celý den, mám těsně před ms. Jinak někdy se mi točí tak že nejsem schopná jít rovně a musím se držet
@Renny80 neberu nic je to od štítný a rozhozených hormonů, teda alespon u mě, jinak hodně často pocit na ondlení
@Renny80 nech si zjistit tu štítnou a uvidíš, jinak taky ještě uši tam je centrum rovnováhy
@Renny80 Já jsem byla taky po ZT a otěhotněla jsem hned po vykapání prvního balení gynexu. Ještě jsem teda 2 měsíce pila kontryhelový čaj. Gynex má i super recenze na heurece, je sice trochu dražší, ale nedám na něj dopustit a doporučuji všem svým známým http://www.pro-leky.cz/index.php?…