Točí se mi hlava bez zjevné příčiny, co to může být?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8463
19.1.21 09:08

Točí se mi hlava

Ahoj,

Probudila jsem se a už asi hodinu se mi točí hlava, jakoby ztrácím rovnováhu (pocitově, ale nespadnu.. musím si vždycky zavřít oči, abych to dorovnala). Jinak mi vůbec nic není… Co to může být? Stalo se vám to někomu?

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
19.1.21 09:11

Buď na tebe něco leze, nebo máš zablokovaný krk, nebo máš z nějakého důvodu opravdu nízký tlak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1827
19.1.21 09:15

Mívám tohle při nízkém tlaku a při vyčerpání z běhu, většinou mi stačí pár skleniček vody a kafe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
19.1.21 09:18

Nejspíš si blbě spala a bude to od krční páteře. Zkus si udělat podle YouTube par cviků na krční páteř. Pokud by to nepřešlo do večera tak zkus spát v noci úplně bez polštáře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64981
19.1.21 09:18

Muze to byt problém ucha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
19.1.21 09:21

Ja to mam od páteře, jednou jsem myslela, ze na me jde mrtvice, nastesti mame v baraku doktorku -tlak normalni, ekg v norme, takze rekla páteř. Klid, guajacuran, pokud mas velke stresy řeš pomalu pricinu :hug:

• Citovat
  • Upravit
74219
19.1.21 09:44

Mi to dela vysoky tlak. Otevri si okno. Lehni si na zada a dej nohy vysoko. Opri je o stenu. A chvilku lez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8463
19.1.21 09:47

Holky, díky.

Tohle je jiné motání, než od nízkého tlaku… Ale je možné, že je to ten krk, ten mi dělá potíže už delší dobu. Zkusím si ho nějak srovnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
19.1.21 10:07

Jestli je to ten krk, tak mne opravdu zabírá cvičení, když se mi ta hlava fakt motá hodně tak mi pomůže ataralgin. Už 4 roky musím spát s nízkým pod hlavou. Jinak je další den dost nepříjemný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí