Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj,
Probudila jsem se a už asi hodinu se mi točí hlava, jakoby ztrácím rovnováhu (pocitově, ale nespadnu.. musím si vždycky zavřít oči, abych to dorovnala). Jinak mi vůbec nic není… Co to může být? Stalo se vám to někomu?
Díky
Buď na tebe něco leze, nebo máš zablokovaný krk, nebo máš z nějakého důvodu opravdu nízký tlak.
Mívám tohle při nízkém tlaku a při vyčerpání z běhu, většinou mi stačí pár skleniček vody a kafe.
Nejspíš si blbě spala a bude to od krční páteře. Zkus si udělat podle YouTube par cviků na krční páteř. Pokud by to nepřešlo do večera tak zkus spát v noci úplně bez polštáře.
Ja to mam od páteře, jednou jsem myslela, ze na me jde mrtvice, nastesti mame v baraku doktorku -tlak normalni, ekg v norme, takze rekla páteř. Klid, guajacuran, pokud mas velke stresy řeš pomalu pricinu ![]()
Mi to dela vysoky tlak. Otevri si okno. Lehni si na zada a dej nohy vysoko. Opri je o stenu. A chvilku lez.
Holky, díky.
Tohle je jiné motání, než od nízkého tlaku… Ale je možné, že je to ten krk, ten mi dělá potíže už delší dobu. Zkusím si ho nějak srovnat.
Jestli je to ten krk, tak mne opravdu zabírá cvičení, když se mi ta hlava fakt motá hodně tak mi pomůže ataralgin. Už 4 roky musím spát s nízkým pod hlavou. Jinak je další den dost nepříjemný