Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Pochybuji, miluji horkou koupel a nikdy jsem to nezažila… Počkej, co se z toho vyvrbí…
Po horké koupeli me nikdy nic nebolelo, podle me už jsi měla na něco našlápnuto
samozřejmě prochladnuti po koupeli možné je, člověk by měl zůstat ještě nějakou chvilku v teple a klidu, aby se tělo srovnalo, ale to jsi asi nesla hned z te vany na mráz nebo do zimy, ne? ![]()
@Semtex Na mráz jsem nešla ☺️️. Ale manžel mi pak hned ještě dával masáž zad, takže jsem byla svlečená do půli těla, tak trochu prochladnout jsem mohla. No momentálně mě tělo stále poboliva, ale není to tak intenzivní jako nad ránem. Jinak mě stále nic není, tak uvidíme, co z toho nakonec bude. Každopádně díky za odpovědi ![]()
Včera večer jsem si asi kolem 9. hodiny dala horkou koupel, voda byla opravdu dost teplá. Dnes jsem se kolem třetí vzbudila s hroznou bolestí celého těla, bolí mě skutečně snad vše včetně prstů. První myšlenka byla na chřipku, ale já se kromě té bolesti vůbec necítím nemocne. Nemam teplotu, neboli mě v krku, prostě nic. Vzdycky mám už třeba dva dny dopředu pocit, že na mě něco leze, ale včera jsem byla úplně v pohodě. Myslíte, že by to mohlo souviset s tou koupelí, že jsem třeba potom prochladla?