Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anonymní píše: Více
Tomáš Černý je úplně v pohodě jméno, takové akorát, žádná výstřednost, ale ani nuda, posměchu bych se asi nebála
@Aries6 píše: Více
To je pravda a navíc holky zrovna v tomto, mají určitou výhodu… ![]()
Až se případně jednou vdají, budou mít jiné příjmení, i když pravidlem to taky vždycky být nemusí… protože, někdy si tím můžou i přihoršit.
![]()
@Černá Madonna píše: Více
a ne každá se vdává, takže jí to příjmení může zůstat napořád
@stinga píše: Více
No však jsem psala, že případně.
![]()
A u mě zrovna to „případně”, už opravdu nehrozí. ![]()
Po pravdě při dotazu jsem si myslela, že řešíš kombinaci š-č… tvůj problém s významem mě vůbec nenapadl… za mě je Tomáš fajn jméno (líbí se mi, je takové běžné, normální a 20 let tak oslovuji manžela ![]()
@terien píše: Více
Nebo je to tak, ze dají jméno, které se jim líbí. Bez ohledu na to, co zrovna frčí a co si myslí okolí. Ani jedno dítě nemá ve školce Tomáše, dospělého znám jednoho ze svého okolí a jednoho máme mezi klienty… Je to pěkně staré jméno, žádná novinka.
@Černá Madonna píše: Více
A on nekdo zakazuje si to jmeno pri svatbe zmenit chlapum?
Mňe to doplo až pri komente od Terie, že k prídavnému menu by nedala Tomáša lebo by mu vraveli že To máš čierny. Ja mám syna Tomáša, ale dodnes ma nenapadlo že by mu niekto vravel že : Čo to máš? Alebo podobné. A nikdy ho nevysmievali niečím
podobným že To máš… a má 14 rokov. Ako chápem že k prídavnému menu to znie inak. Ale fakt ma nenapadlo že Tomáš je To máš a keď mu to poviem asi sa bude čudovať aj on ![]()
@Eva2610 píše: Více
já ani žádné dítě Tomáše neznám - většinou jsou to chlapi tak 30 - 50 let, v této věkové kategorii je opravdu Tomášů hodně, ale pořád je to hezké jméno
@stinga píše: Více
já pár malých znám, ale není to moc. Dospělých znám mnohem víc.
Znám ve svém okolí dva Tomáše Černé a taky znám i někoho, kdo se jmenuje Petr Černý (Černý Petr). Neřešil bych to.
Vůbec by mě to nenapadlo, přijde mi to úplně ok.
Ale smát se musím nad všemi těmi příspěvky znalých historiček, které přesně ví, která jména jsou stará a která naopak moderní, která se dnes skoro nedávají a která naopak jsou každý druhý. Totální dojmologie…
@Anonymní píše: Více
Tohle napadá hloupé lidi, a děti to nebudou.