Jaký máte názor na jména Viktorie, Sofie a Laura?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
12.10.25 13:54

Nejoblíbenější jména 2024

Ahoj holky, vybíráme jméno pro holčičku, termín 29.12 a prostě se mi líbí všechna jména co jsou teď v TOP🙈 😂 Když jsem vyškrtla všechny co jsou v prosinci, aby to neměla vše najednou.

Jaký máte názor na jména Viktorie, Sofie a Laura? Mě se nejvíc líbí Viktorie a Laura, ale Viky je TOP 2 🙄

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18094
12.10.25 14:03

No tak dávají se všechny hodně. Co chceš slyšet? :nevim:
Jestli ti nevadí, že dcera bude mít jméno, které je teď in a dává se hodně, tak si dej z toho co chceš.
Viktorie a Sofie jsou teda dávané extra moc a už hodně dlouho, Laura asi o něco míň, než ty dvě.
Já bych nedala ani jedno. Ale to slyšet nechceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7223
12.10.25 14:11
@Anonymní píše: Více

Hm tak bude další no. Žádná hitparáda ani wau

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27552

Sofie se dává hodně, Laura a její tygři a Viktorka od splavu :think: takže já bych si nevybrala co třeba Anežka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21181

Viktorka je top už delší dobu. Dcera je v první třídě a mají tři Viktorky. Ve dvou vedlejších třídách taky po třech. Rozdělili je mezi třídami spravedlivě. :D Žádné jiné jméno tam tolikrát neni. Ani často zmiňovaná Ema, Emma, Emily, Elen apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.10.25 14:14

@ka2ka jaký dává smysl pořád ke jménu mít potřebu zmiňovat Viktorku u splavu atd? Není to snad uplně jedno?

• Citovat
  • Upravit
21181
12.10.25 14:15
@ka2ka píše: Více

Myslíš, že zná někdo z dětí Lauru a její tygry? To bylo retro už za nás. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27552
12.10.25 14:16

asociace, která naskočí většině lidí a sousta lidí jí to řekne, děti se můžou posmívat tak jo je to jedno, jen aby jsi nebyla překvapená až ti Viktorka přijde uberečená ze školky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7223
12.10.25 14:16

Ta co znám, tu od splavu strčí úplně do kapsy. Ječí non-stop. :mrgreen:
Asociace má spousta jmen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27552
12.10.25 14:17
@malákráličice píše: Více
:mrgreen: tak i retro se vrací
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8768
12.10.25 14:21
@ka2ka píše: Více

Leda většině starých, věkem pokročilých lidí. Mladší generaci tohle nezajímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64840
12.10.25 14:25
@malákráličice píše: Více

Je to o náhodě. U nás jsou sem tam ve třídě, první stupeň teda, výš nevím. Ale co jsem viděla seznam z devítky, tam není ani jedna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8768
12.10.25 14:26

Děti asociace nevytahují. Nemají tuhle potřebu. Jsou zvyklé žít v různorodosti jmen. To je jen výsada těch starších generací, které umí vytahovat asociace. Úplně zbytečně. Nevím, co k tomu člověka vede. Ale je to prostě trapné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64840
12.10.25 14:27

Mám děti se jmény v TOP deset v jejich věku, možná i teď. Dcera byla ve třídě 3×. A nezpůsobilo jí to žádnou újmu, sama dala svým dětem jména z předních příček. Dali to podle toho, co se jim prostě líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
12.10.25 14:31

Já si myslím, že každé jméno má svoje kouzlo – hlavní je, aby se opravdu líbilo rodičům. V každé třídě to může být jinak a je fajn, že máme tolik možností na výběr. Osobně mám ráda jména, která působí mile a hezky se vyslovují, takže Viktorie, Laura i Sofie jsou podle mě krásná volba.

Je pravda, že některá jména jsou teď velmi oblíbená, ale děti si na to časem zvyknou. Znám pár holek, které mají “in” jméno, a nikdy z toho neměly žádný problém. Nejlepší je vybírat srdcem :srdce: :srdce: :srdce:, ať dává smysl hlavně vám.

Držím palce, ať najdete to nejhezčí jméno pro svoji holčičku! :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko