Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anonymní píše: Více
Super jedna moje vnučka je Viktorka a druhá Sofinka, každé jméno je krásné když se řekne s láskou a něhou
@stinga @Prelesta Je rozdil mezi svátkem a narozeninami. Na narozeniny deti nosí bonbony spolužákům, to znam i ze svého dětství. Kvuli svátku ne.
@Alušáček píše: Více
u nás se nosí na oboje,
v podstatě děti neví, kdy kdo má narozeniny a moje dcera není v kalendáři, tak by nemusela nosit nikdy nic, ale ona si přeje svých 10 minut slávy ![]()
Příspěvek upraven 12.10.25 v 22:33
@nick mandarinka píše: Více
ty už máš vnučky?
Viktorka a Sofinka jsou moc hezké jména
@Prelesta píše: Více
Tak to ti moc přeju. ![]()
Popravdě, nechci se nijak dotknout zakladatelky, ale opravdu nechápu, PROČ nedat své holčičce jméno, které se jí tolik líbí, jen proto, že by měla svátek hned počátkem ledna?
Vždyť je to absolutní blbost. ![]()
Nač být tímto „nucena” dát dítěti jméno, které není zrovna moje srdcovka, když touží mít doma Karinku.
Vždyť to jméno, je na celý život a vybírá se s tou největší láskou… nebo alespoň by tomu, mělo tak být. ![]()
@Alušáček píše: Více
Za mě i za dcery se nosily bonbóny jak na narozeniny tak i na svátek.
@Klopotkova píše: Více
Aha, tak to se omlouvám.
Asi jsem tě špatně pochopila. ![]()
@Anonymní píše: Více
A co Leontýna? To se mi vždycky líbilo. Z tvého výběru bych dala Viktorii, kvůli britské královně.
Já mám jinak ráda ta klasická česká jména, třeba se mi moc líbí jméno Marie. Ale hlavně dejte jméno, co se líbí vám ![]()
Já mám Janinku a to jméno mám moc ráda.
Ještě se mi líbí třeba Helena.
@Černá Madonna píše: Více
Děkuji. ![]()
Máš naprostou pravdu. Jméno je na celý život, svátek jen jednou za rok. A mělo by být vybíráno s tou největší láskou. ![]()
Fakt si neumím představit, nemoct dítě pojmenovat vysněným jménem třeba kvůli chlapovi. Bylo by mi to strašně líto. Svátek, narozeniny, ani Vánoce nejsou důvod to jméno nedat.
@nick mandarinka píše: Více
já jsem myslela, že je ti tak mezi 30 - 40 lety
@Šmoulice píše: Více
Má doma Esmeraldalu Vomáčkovou a bude se tu vofrňovat nad Sofinkou ![]()
@Liberalissima píše: Více
Kdepak. To bude ten slavný Ferrari Lakatoš. ![]()