Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Havlova píše: Více
Rajda vedle rajdy a do toho babička šuká po světnici. ![]()
@modraslunecnice píše: Více
která jména myslíš? ta žhavá exotická?
@stinga
Sofie, Laura, Diana, Vanesa, Karin apod…tady je seznam, když se zeptáš ChatuGPT
já jsem si to nevymyslela, ale prostě to tak je
@modraslunecnice aneb jak mi zhnusit všechny jména najednou 😂 tak já jsem třeba Petra a jako “sexy” jméno mi to opravdu nepřijde jak je uvedeno
Petra zní sexy? Vypadá to jako seznam nejčastějších jmen mileniálů.
nevím, zrovna Petra mi nepřijde, ale jména typu „Laura“ určitě ano. to napsal chatgpt, ne já ![]()
@Havlova no a proto je tam asi ta sekce „Exotičtější varianty“
hele zakladatelka se ptala na náš názor, já jsem napsala, že mi to přijde jako jméno pro eskort, to je asi tak vše, ostatní jména mi jsou jedno ![]()
Myslím si, že dost záleží na lokalitě, kde žijete, ne všude jsou tahle jména na každém rohu. Osobně znám od každého jména jen jednu menší holčičku do 6 let, ale třeba takové E(m)my a Anny jsou mám pocit, všude. Takže bych se Viky vůbec nebála.
Co se týče svátku - sama jsem to taky dost řešila, ale nebyla to priorita. Naštěstí mi to ale vyšlo - první dcera narozeniny v prosinci, svátek v březnu, druhá dcera narozeniny v březnu, svátek v říjnu. I kdyby se ale první dcera narodila až v tom březnu, pojmenovali bychom jí stejně, protože prostě jsme jiné jméno nechtěli.
Kdybych měla třetí dceru, byla by to Sára. Ta mi přijde k Sofii, Lauře i Viktorii typově podobná a není v top 10.
@Markéta80 píše: Více
jako můj syn
ja mam zase narozeniny brzo po Novem roce svátek v dubnu…takze vše v par mesicich
ale prosímtě
Laura a Vanesa nejsou žádné žhavé sexy jména, a ani ten GPT to tak nepíše, ten první sloupec jsou relativně nudná jména nyní 30-40letých holek, a ta další jsou teda trochu modernější - to je všechno, žádná sexy žhavá jména tam nevidím
@Alušáček píše: Více
ja tedy ano, od bývalého přítele syn vzdy mel něco přinést…narozeniny, svitky
@Havlova píše: Více
Barbora je taky moc hezké…a myslim, ze se uz tolik nedava