Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anonymní píše: Více
Víš co znamená slovo DISKUZE?
hm?
Ty anonymní hrdinko. ![]()
@ka2ka píše: Více
Anežka zní ušišlaně, infantilně. Něco jako Eliška, jména, která jsou zdrobnělinou v základním tvaru fakt nic moc. Hrozí riziko, že bude mít dva metry, stodevadesát kilo a hlas jak Dalibor Janda a bude to Anežka nebožka. Mně to zní jako jméno na starou babičku.
Všechno ze zakladatelčina výběru je o třídu lepší, než Anežka.
Příspěvek upraven 12.10.25 v 19:09
@Šmoulice a jaké jména teda jsou pro vás “řacha”?😂 Předpokládam nějaký super neobvyklý jména
@Šmoulice píše: Více
Jaká jména se Ti líbí, jaká jsou tedy ta řacha? ![]()
My mame Aničku, taky v top. Ale nekoukala jsem, co je top, ale co se nam libi🤣. Sice je Anička “topovka”, ale kolem je to sama Meda, Sofie, Olivie, Klaudie, Julie a Anicku zname jen jednu v okoli…
@Klopotkova píše: Více
Já mám ráda jména originální. Které se u nás moc nedávají ![]()
Takže cokoli netradičního v Čr.
A tohle je odpověď i pro anonymní ![]()
@Šmoulice jenomže k takovému originálnímu jménu musí jit i příjmení. A ne třeba Esmeralda Veselá.. My máme prostě české příjmení (ne Veselá ale taky na V) a nějaký originality mi k tomu moc nejdou. 😃 Za mě je největší odvaz Karin. 😃 ale u tý mě štve ten svátek hned 2.1.
@Klopotkova To se mi nelíbí. Líbí se mi ještě Lea ale nepřijde mi moc možností oslovení
To by mě taky zajímalo.
@Šmoulice buď prosím konkretní.
Příjmení je o zvyku. My taky máme naše příjmení a jméno má cizí. A víš co? Nikdo se nad tím nikdy nepozastavil. ![]()
Tak může být Leona. Nebo Lenka. Tam je hodně variací.
Hmm, jestli se ti opravdu tak moc líbí ta Karin, tak bych jí ho dala. Vždyť přece nebude malá navždy a v dospělosti je to úplně jedno. ![]()
Třeba můj syn má svátek přímo na Štědrý den a nikdy ničím ochuzený nebyl. K svátku dostal dárečky hned ráno, alespoň si pohrál i zabavil a čekání na Ježíška pro něj nebylo až tak dlouhé.
![]()
@Černá Madonna píše: Více
Kdyby to byl jen svátek a Vánoce, tak jo. Ale k tomu narozky. Klidně může být až toho druhého.
@malákráličice píše: Více
Až někde na nějaký natrefím a bude se mi líbit, ráda ti ho sem dám. ![]()
Já ty jména neřeším. Dítě mám jedno, které ma tak netradiční jméno u nás, že ho sem fakt psát nebudu. A další dítě nebude. Proto nemám potřebu řešit jména, která by se mi líbila ![]()
Ale jak říkám, jsem za všechny jména, která nejsou dávána pořád dokola ![]()
Ale zrovna Sofie, Laura a Viktorie … Fakt ne, no … Sorry ![]()