Tonic v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9387
22.8.23 06:13

Moje mamka pila v těhu sem tam tonic a nic se nestalo - žiju, jsem zdravá takže klid :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
22.8.23 06:16

Kamarádka pila tonic, když se snažila, aby se jí rozběhl samovolný potrat a nemusela při zamlklém těhotenství na revizi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21071
22.8.23 07:09
@Borrealis píše:
Ono nyní je trend, jako že budeme jíst hmyz a smažené cvrčky

ale fujto

nikdy!!! :cert:

ani heverem!!!

To už můžeš klidně teď. A jsou super, zkus to. :palec: ale nějaký trend? Silně o tom pochybuju vzhledem k ceně a nářky lidi na FB jak jim přidávají žáby do čokolád :mrgreen: jelikož mají značku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21071
22.8.23 07:10
@den93 píše:
Je já jsem se se přepsala :). Moc děkuji. Co jsem se dočetla, může to způsobit hlavně předčasný porod…tak to se nekonalo tak snad jsem nic více nezpůsobila. A moc díky za detailní popis. :srdce: :srdce:

Předčasný porod budeš mít tady z té nekonečné paniky ze všeho a hledání katastrof všude po internetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
22.8.23 07:58

@den93 Ja mam tonic take moc rada, pila jsem ho v tehotenstvi take v lete a deti jsou uplne zdrave. Ja si to tehdy zjistovala a proste to mnozstvi chininu v tonicu je neskodne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2024
8.9.23 07:29

Když budeš mít náhodou na ten Tonic pořád chuť, kup si kyselku Ondrášovka s příchutí tonicu bez chininu. Má žlutou etiketu a je moc dobrá. Občas na ní teď v těhotenství ujíždím. ☺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2024
8.9.23 07:29

Když budeš mít náhodou na ten Tonic pořád chuť, kup si kyselku Ondrášovka s příchutí tonicu bez chininu. Má žlutou etiketu a je moc dobrá. Občas na ní teď v těhotenství ujíždím. ☺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
27.9.23 23:59

Kyla a rozjeté břicho

Ahoj holky. Jsem 30 tt.
Zatím je vše v naprostém pořádku. Jsem sportovkyně. Dost jsem před těhotenstvím běhala a posilovala.
Minulý týden mě dr upozornila na porsdne že mám asi pupecni kylu.
Ja do té doby myslela, že je ti jen „vystouply“ pupek. Je akt že poté co se hodně najím a napiji přičemž se zvětší břicho mě pupek dost tahá. Je to tak poslední možná mesic co to pozoruji.
Byla jsem upozorněna, že se po porodu může a nemusí vrátit. Když ne tak operace…resp. může být malá a jen se hlídat nebi operace.
Kdyzjsem ale zjišťovala co a jak narazila jsem na diastazu. Celkem jsem si jako sporťák myslela že se to týká těch co mají ochable břicho. To jsem ale byla vyvedena z omylu. I ti co posilují a mají špatně držení těla atd…i těch se to týká.
No dle návodu jsem zkoušela a vytvořila se stříška a nad pupek strcim 2 prsty určitě.. do vytvořené mezery. Dočetla jsem se, ale že diastaza je do jisté míry fyziologicka což mi dává smysl. Jak by se tam ti nimi vešlo přes ty svaly.
Má otázka tedy zní :
:srdce: Je nutné kyla kvůli diastaze?
:srdce: Znamená to průšvih? Nebo je diastaza normalni už v tshotensrvi a může se mi cvičením zmenšit.?
:srdce: máte někdo kde jakou zkušenost? Jsem z toho celkem vyděšená. Myslela jsem že diastaza se tvoří až po porodu. Znamená to že když ji mám už teď, že se břicho úplně rozjede?
Moc děkuji holky za jakoukoliv zkušenost
P. s na fyzio jdu za měsíc…dřív mě nevzali…bydlím v praze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí