4 dny po vysazení hormonální antikoncepce

16
21.8.23 17:21

4 dny po vysazeni HA

Ahoj holky mám takový problém zapomněla jsem brát prášky myslím antikoncepci 4 dny po sobě a mezi těma 4 dny jsem měla nechráněný styk s přítelem nevím zda mužů byt těhotná, protože od včera jsem začala krvácet ale nepřijde mi to jako MS je to hodně slabé krvácení skoro nic! Tak nevím zda mužů byt těhotná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4385
21.8.23 17:27
@Bublina936 píše:
Ahoj holky mám takový problém zapomněla jsem brát prášky myslím antikoncepci 4 dny po sobě a mezi těma 4 dny jsem měla nechráněný styk s přítelem nevím zda mužů byt těhotná, protože od včera jsem začala krvácet ale nepřijde mi to jako MS je to hodně slabé krvácení skoro nic! Tak nevím zda mužů byt těhotná

Těhotná být můžeš. MS nemáš, při braní antikoncepce to MS není. Kolik dní je to od nechráněného styku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
21.8.23 17:30

@korn123 2 dny, jenže jsem 4 po sobě zapomněla jsi vzít antikoncepci a mám strach jsi vzít další prášek kdyby sem náhodou byla těhotná tak abych plodu nějak neublížila tím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
21.8.23 17:31
@Bublina936 píše:
@korn123 2 dny, jenže jsem 4 po sobě zapomněla jsi vzít antikoncepci a mám strach jsi vzít další prášek kdyby sem náhodou byla těhotná tak abych plodu nějak neublížila tím

Pokud jsi měla sex 2 dny zpátky, a byla by jsi v tom, tak se ještě o žádný plod nejedná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
21.8.23 17:32

@korn123 a taky jsem ti prášky zapomněla vzit 4 dny po sobe a v pulce plata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8485
21.8.23 17:33

V kterém týdnu brání HA jsi byla? Já bych to brala jako tu 7denní pauzu, když už 4 dny jsi vynechala. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
21.8.23 17:35

@korn123 poslední prášek sem měla minuli čtvrtek a zapomněla jsem jsi vzít pátek sobota neděle a pondělí nechráněný styk jsem měla v sobotu a včera jsem začala slabé krvácet nevím co teď ani nevím co to muže byt ale ms asi ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
21.8.23 17:37

@izabe v druhém týden sem byla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
21.8.23 17:42

@izabe proste jsem brala 2 týden HA chyběl mi 1 týden do konce bráni HA, zapomněla jsem jsi vzít 4 prášky což byl minuli čtvrtek, pátek sobota, neděle a pondělí a mezi tím jsme měla nechráněný styk a včera sem proste slabé začala krvácet nevím bojím se co to muže byt to krvácení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí