TOP dárky 2020

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26854
26.12.20 13:51
@Anonymní píše:
Tak co hnusného, bez čeho byste se obešli, jste dostali?
U mě vede hrnek, což by šlo, kdybych neměla doma milion hrnků a kdybych osobě, která mi dala hrnek za 100 nedala dárky v hodnotě 800.
Taky jsem dostala povlečení, barva a materiál mimo můj styl, nemluvě o tom, že povlečení mám milion. Holt je jednodušší koupit co chci, místo to co si někdo přeje :(.

Tohle jsem vyresila pred nekolika lety. Narovinu jsem rekla, ze se mi to nelibi, nic takoveho jsem si nikdy neprala, a pokud to nekdo chce, muze si to vzit. Je to drsne a neslusne, ale od te doby nevhodne darky nedostavam :think:
Sama vzdy dopredu zjistuji, co si kdo preje, abych mohla koupit darek, ktery udela radost a neskonci na dne skrine :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.20 13:55
@cecetka píše:
Tohle jsem vyresila pred nekolika lety. Narovinu jsem rekla, ze se mi to nelibi, nic takoveho jsem si nikdy neprala, a pokud to nekdo chce, muze si to vzit. Je to drsne a neslusne, ale od te doby nevhodne darky nedostavam :think:
Sama vzdy dopredu zjistuji, co si kdo preje, abych mohla koupit darek, ktery udela radost a neskonci na dne skrine :nevim:

Taky píšeme seznamy dárků, ale některým lidem to holt nevysvětlis. I když milionkrát posílám odkazy.

• Citovat
  • Upravit
2276
26.12.20 14:17

Děti nemáme, ale já měla obrovskou radost z nových Apple watch a od tchyne jsme dostali penize na roboticky vysavac :D (ale ten budem kupovat az dokoncime stavbu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
26.12.20 14:52
@Anonymní píše:
Tak co hnusného, bez čeho byste se obešli, jste dostali?
U mě vede hrnek, což by šlo, kdybych neměla doma milion hrnků a kdybych osobě, která mi dala hrnek za 100 nedala dárky v hodnotě 800.
Taky jsem dostala povlečení, barva a materiál mimo můj styl, nemluvě o tom, že povlečení mám milion. Holt je jednodušší koupit co chci, místo to co si někdo přeje :(.

Promiň, ale chováš se jak rozmazlenec. To je tvůj problém, že jsi dala dárek za 800. Dárek se snad neposuzuje podle ceny. Holt si třeba ta osoba myslela, že ti hrnkem udělá radost.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
26.12.20 14:55

Kluk (10 let) měl radost ze všeho, co dostal. Ale asi nejvíc z plyšového morčete, Nerf pistole, grafického tabletu a GoPro kamery.
Já taky měla radost ze všeho. Ale asi nejvíc z poukázky do knihkupectví, přívěšků Pandora, powerbanky.

• Citovat
  • Upravit
26854
26.12.20 14:56
@lucenka píše:
Promiň, ale chováš se jak rozmazlenec. To je tvůj problém, že jsi dala dárek za 800. Dárek se snad neposuzuje podle ceny. Holt si třeba ta osoba myslela, že ti hrnkem udělá radost.

Anebo ve stylu " Neco ji dat musim" :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
26.12.20 16:34

Holka odvarena z krabicky na svacinu frozen a kostymu Elsy. Jak malo staci ke stesti. :mrgreen: Kluk nevim, zda je radeji za lego nebo licenci na hru minecraft. Nicmene po telofonu, co chtel a nedostal, ani nestekl.
Ja dostala, o co jsem si psala, takze zadne velke prekvapko ani zklamani se nekonalo. A vyhrala jsem 200 kc na los. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
26.12.20 16:44
@lachtanice86 píše:
Dcera byla nadšená z dětské kuchyňky, ja z nového difuzeru

Difuzér jsem dostala taky. Vůbec jsem netušila, že něco takového existuje

• Citovat
  • Upravit
776
26.12.20 18:48

Ja dostala litinovy mega pekac. Nejdriv mi spadl na nohu a pak prisla vtipna zadost o ruku. 😂 Pritel se zeptal, jestli bych mu nepekla ty me uzasne kachny do konce zivota. 😂
No, nejsme na prstynky a tak, tak to bylo zajimave. 😂

A mala byla totalne happy snad ze vseho, nikdy jsem u ni takovou radost nevidela. Kytara, panenka… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
26.12.20 18:56

Taky jsem dostala aromadifuzer, a naušnice a parfém a knížku a sluchátka a vlastni ne nic nevhodného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
26.12.20 19:16
@pocker píše:
Hezké sváteční odpoledne holky,
Jaký dárek pod stromečkem byl ten nej jak u dětí tak u vás maminky :)
A jaký naopak propadák?
U nás kluci měly největší radost z dárků 3 letý z dřevěných kolejek, zvukové letadlo a pyžamo patrola. Syn 7.let nejvíce potěšilo el. mašinka na koleje a stavebnice Quercetti Georello a plyšák polštářek Duháček.
Největší propadák společenská hra lovec duchů.
U mě nej asi teplé pyžamo a nová teplá peřina, nejsem náročná..

Ten Lovec duchu je nejaka edice eMimina? :mrgreen:

Jinak pote, co starsi rozbalil vzduchovku, pro nej Vanoce a zbytek sveta prestaly existovat :lol:

• Citovat
  • Upravit
114
26.12.20 19:29

Povleceni z mikroplyse, mazlim se s nim vic nez s chlapem (asi na pristi rok prehodnoti vyber darku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
26.12.20 19:43

Syn (8let) měl největší radost z mikroskopu a stolního hokeje.

Já měla radost ze všeho, ale absolutní topka mi došla ze zdejšího letošního Vánočního kolotoče - zdravé dobroty, vanilkový sprchový gel (jako ten je fakt neskutečně voňavý), ručně vyráběné mýdlo a znovupoužitelné tampony na odličování. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
28.12.20 17:21

Dceru potěšilo všechno, ale nejlepší stavebnice autíčka co si barvi lepí sama, a barbie karavan, u mě nejlepší hořčík, boty od Calvin Klein od tchýně (to jsem prostě tak drahý dárek nečekala)a kameny nasbírané v tomhle počasí od muže :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
30.12.20 10:25

Ještě u nás zaujaly u kluků cestovní kufr na hraní a dětské motorové pily. s tím si hrají denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí