Tourettův syndrom - názor

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18.1.18 20:13

Dobrý večer Andy můžete mi prosím poslat do SZ víc info ke Kannaway, co máte od pana doktora? Dcera má epilepsii. díky Lucka

edit admin - email

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
7.8.19 22:12

Dobrý den, chci se zeptat, jestli někdo neví, jak se chová člověk s tourettovým symdromem pod vlivem alkoholu. Vím, že to nesouvisí s dětmi, ale potřebuji to vědět a nevím, kde už se mám ptát. Za případnou odpověd předem děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
7.8.19 23:12

@Minisek

Pokud ovládáš anglický (nebo jiný) jazyk, zkus si to vyhledat například v článcích, nebo na youtube. Zběžně, co jsem tak shlédla, je to velmi individuální, ale řekla bych, že hlavní pointa bude, že mnoha lidem s TS se po požití alkoholu „zvýší četnost“ těch tiků a jsou méně kontrolovatelné. Rozhodně bych neřekla, že alkohol bude něco vhodného pro lidi s onemocněním (ať je to jakékoliv onemocnění psychického (často i fyzického) rázu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.19 07:16

Doporučuji knihu Muž, který si pletl manželku s kloboukem. Tam jsou popsané různé diagnózy v příbězích a mezi nimi i tento syndrom. Je to dost zajímavé a poutavé čtení.

• Citovat
  • Upravit
2
8.8.19 10:19

Děkuji moc 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
6.4.22 12:31

Chci se zeptat, zda je tady někdo, kdo má díte s Touretovym syndromem, máme nově diagnostikovanou dceru 10 let, ráda bych si s někým vyměnila zkušenosti, moc nás to trápí. Děkuji. Info prosím na ****

Edit admin: osobní údaje jsem smazala, do diskuzí nepatří, děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
796
1.6.22 08:15

Dobrý den, mám syna, který to bude mít 2 roky. Nyní zhoršení…můžem popovídat… R

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
796
7.6.22 10:18
@Jolle píše:
Chci se zeptat, zda je tady někdo, kdo má díte s Touretovym syndromem, máme nově diagnostikovanou dceru 10 let, ráda bych si s někým vyměnila zkušenosti, moc nás to trápí. Děkuji. Info prosím na ****Edit admin: osobní údaje jsem smazala, do diskuzí nepatří, děkuji
…psala jsem Vám na mobil, ale zpráva asi nedošla, nebo? Jak se u Vaši dcery synndrom projevuje? R
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová