Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Doporučuju kastraci.
Jinak toto se může stát u všech zvířat, je to způsobené tím, že berou člověka jako svůj druh. Může to být způsobené, když zvíře žije samo jen s lidmi nebo když je vzaté hodně brzo od mámy (dle směrnic FCI či jak se to jmenuje by se mělo kotě odebírat až od 13. týdne).
Kastrace vyřeší a nebude se zbytečně trápit něčím, co si nemůže splnit, popřípadě pokud může, tak nebude plodit nechtěná koťátka.
Omlouvám se za příspěvek, který je bez rady - nevím, totiž, jak se toho zbavit..
Hrozně mě to ale rozesmálo, my máme doma to samý, jen teda máme psa a ne kocoura.. Ale ten nasedá věčně na nohu, ještě se předem snaží vyhrnout nám kalhoty a olizuje nám holý nohy.. A nevybírá si pouze ženský, tomu je to nějak jedno, nepohrdne nikým.. ![]()
Kocoura jsme si brali v 6.měs., nevím kdy ho chovatelka vzala od maminy,ale je fakt, že si ke mě dovoluje nejvíc ze všech. Jinak je max.hodný…ale stačí projít a už mi skáče na záda. Jaká koliv náklonost ho nakopne. Nechodí ven,tudíž potomci nehrozí. Myslela jsem, že ho toho ušetříme, pokud by nestříkal, ale jak radíte,tak ho to nemine.
jano, taky tak, máme obšourníčka pesana. On se vždy nenápadně přiblíží, pak se tam narychtuje a začne přešlapovat
a nebo, když člověk sedí a má vztyčené chodidlo směrem nahoru, tak si na něj přímo sedá ![]()
My máme zakrslého králíčka, který se vybíjí na míčku - ale ten jede…Ale necháme mu tu jedinou radost ze života..
To jsou starosti ![]()
…já bych mu míček taky dala,ale ten na něj neplatí. Fakt stačí jen gesto, že může jít ke mě a po chvilce si osedlá mou ruku nebo nohu
. Pak hned jede. On už ani k nikomu nechodí a leží opodál, jen ke mě jde,takže bych byla nerada,kdyby byl pořád „izolovaný“.
Lizbeth píše:
My máme zakrslého králíčka, který se vybíjí na míčku - ale ten jede…Ale necháme mu tu jedinou radost ze života..
To jsou starosti
Jo jo jedině kastrace,aspoň potom nebude tak hyperaktivni a nebude tě „pronásledovat“ ![]()
Ahoj holky, mám na Vás dotaz ohledně toužícího 11.měs. nekastrovaného kocoura. Koucour poslední dny začal projevovat sexuální choutky na mé osobě. Stačí ho pohladít a už se do mě zakusuje a snaží se šoupat. nemáte někdo s tímto zkušenosti,myslíte, že pomůže kastrace. Bydlíme v paneláku a zbytek domácího osazenstva je pánské a ti ho nezajímají.