TP na úřadě a dávky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše:
já mám skušenost takovou,že nechtějí.Možná někde v Praze je to jiný.
A co tě drží ,mazej někde za práci…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
já mám skušenost takovou,že nechtějí.Možná někde v Praze je to jiný.
Nejsem z Prahy, i na vesnici si člověk najde práci, kdyz chce, ale musí chtít, dneska je práce tolik a člověk ve věku, kdy nemá doma malé děti a není omezen péčí o ně má možností ještě víc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V Českém Těšíně-Karvinsko, je za pokladnou holka, co ani nemá znalosti deváťáka základní školy…práce je i tam, když někoho takového vezmou k pokladně!!!
Anonym, místo bydliště
- Citovat
- Upravit
Fakt mám pocit, že slovo práce, je na tomto webu sprosté slovo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
příjem je píše: Více
Ty jooooooo a co jíte? Z čeho platíte internet? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ennny no jo, dávky jo , do práce ne. Ale nějaké peníze mít musí nebo je pod mostem, to u pak nevím kde chytí net
Ale co až jí na úřadě najdou práci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markéta80 píše:
@Ennny no jo, dávky jo , do práce ne. Ale nějaké peníze mít musí nebo je pod mostem, to u pak nevím kde chytí netAle co až jí na úřadě najdou práci
Net se dá dneska chytit leckde
Ale jestli pani přebývá na ulici nebo kde,tak asi podle toho vypadá. A proto ji nevezmou do práce,v tom může být zakopaný pes.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anna766 bezdomovec asi není ne? Vše se dá nějak řešit a organizací s pomocí je dost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
příjem je píše: Více
To ti nevěřím, nějak pochybuju o tom, ze bud pises z lavicky v parku nebo bydlis, topis svitis a mas net za 0.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych řekla, že paní je na „návštěvě“ někde u známého, tím pádem mě přístup k netu nepřekvapuje. Je dost lidí s trvalym pobytem na úřadě a přitom prebyvaji po známých.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit