TP na úřadě a dávky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
22.2.19 08:55
@Amelie30 píše:
Já bych řekla, že paní je na „návštěvě“ někde u známého, tím pádem mě přístup k netu nepřekvapuje. Je dost lidí s trvalym pobytem na úřadě a přitom prebyvaji po známých.

je to přesně tak.Byt není můj a je to jen na chvíli-pár dní.A to mám štěstí,že nepiju a nekouřím,jinak bych neměla vůbec kam jít.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.2.19 08:57
@Anna766 píše:
Net se dá dneska chytit leckde :nevim: Ale jestli pani přebývá na ulici nebo kde,tak asi podle toho vypadá. A proto ji nevezmou do práce,v tom může být zakopaný pes.

a možná to bude ten zakopaný pes,že i když jsem čistá,tak je vidět na první pohled,že nejsem o.k.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.2.19 09:01
@j.a.n.i1 píše:
@Amelie30 Ale pak ten znamy nebude bez prijmu, ze…

kamarád mě vzal k sobě domů,má svůj důchod.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.2.19 09:02

Mám bydlení do konce března,odpočinout a zařídit se.Pak musím pryč.

• Citovat
  • Upravit
102821
22.2.19 09:20
@Anonymní píše:
kamarád mě vzal k sobě domů,má svůj důchod.

No, takze sdilite společnou domácnost, takze byste se na davky posuzovali oba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
22.2.19 09:31
@j.a.n.i1 píše:
@Amelie30 Ale pak ten znamy nebude bez prijmu, ze…

Nebude. Ale jak dokážeš, že u něj je. :nevim: může říct, že prespava různě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.19 09:33
@j.a.n.i1 píše:
No, takze sdilite společnou domácnost, takze byste se na davky posuzovali oba…

takže u něj bydlet nemůžu :( ,živit mě nebude

• Citovat
  • Upravit
4019
22.2.19 09:36
@Anonymní píše:

Skoč si na úřad práce a na sociálku. Na úřadě práce tě zaregistruji, budou za tebe platit zdravotní a máš šanci nalézt práci. A na sociálce ti řeknou, co a jak a jestli máš na něco nárok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
22.2.19 09:40

@j.a.n.i1 hele a to si vem, že známý má trvalý pobyt jinde než jeho přítelkyně s dítětem, bydlí s nimi, v rodném listě je a mají nárok na příspěvek na bydlení i přesto, že sdílí společnou domácnost. Neuděláš nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152196
22.2.19 09:43
@Anonymní píše:

Jak radí děvčata,skoč si na sociálku,zeptat se na co máš nárok.A nějaká ubytovna nebo tak,to tu máme i u nás a to jsme malé město.
Roznášet letáky pro supermarkety třeba,to dělá kdekdo,studenti maminky na RD důchodci,na to nic moc nepotřebuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102821
22.2.19 11:38
@Amelie30 píše:
@j.a.n.i1 hele a to si vem, že známý má trvalý pobyt jinde než jeho přítelkyně s dítětem, bydlí s nimi, v rodném listě je a mají nárok na příspěvek na bydlení i přesto, že sdílí společnou domácnost. Neuděláš nic.

Ano s tímhle nic nenadelam, ale hmotná nouze ma jina pravidla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102821
22.2.19 11:40
@Amelie30 píše:
Nebude. Ale jak dokážeš, že u něj je. :nevim: může říct, že prespava různě.

Ja to dokazovat nepotrebuju, ona potrebuje prokazat skutecnoti pro narok na davky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
23.2.19 21:28

A vy jste zdravá.. Nebo máte nějaké nemoci. I to je hodně důležité..
Já když byla ted 4 měsíce na Up, tak mě snad každý měsíc s něčím zaukolovali, tak se divím, že jste bez práce tak dlouho.. Oni posílali i na nemožné místa… kde jsem vyloženě musela nějak říct, něco- aby mě nevzali.. Např jsem admin , prac.. nebránila jsem se všemu , co neni náročné a zvládla bych bez kvalifikace a oni mě posílali.. Na zahradnici, potom prodávat elektorniku, potom dělat řeznici..
Asi bych zašla na Up. zeptala se tam, oni Vám i pomůžou vypracovat nějaké dopisy, životopis.. Pokud nejste zdravá, něco máte, tak si zajděte k lékaři, zkuste si třeba podat žádostna OZZ a nebo id, a zkusit cháráněné místo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat