TP na úřadě a dávky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Anna766 píše:
Net se dá dneska chytit leckdeAle jestli pani přebývá na ulici nebo kde,tak asi podle toho vypadá. A proto ji nevezmou do práce,v tom může být zakopaný pes.
a možná to bude ten zakopaný pes,že i když jsem čistá,tak je vidět na první pohled,že nejsem o.k.
- Citovat
- Upravit
Mám bydlení do konce března,odpočinout a zařídit se.Pak musím pryč.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
kamarád mě vzal k sobě domů,má svůj důchod.
No, takze sdilite společnou domácnost, takze byste se na davky posuzovali oba…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
@Amelie30 Ale pak ten znamy nebude bez prijmu, ze…
Nebude. Ale jak dokážeš, že u něj je.
může říct, že prespava různě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
No, takze sdilite společnou domácnost, takze byste se na davky posuzovali oba…
takže u něj bydlet nemůžu
,živit mě nebude
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
takže u něj bydlet nemůžu,živit mě nebude
Skoč si na úřad práce a na sociálku. Na úřadě práce tě zaregistruji, budou za tebe platit zdravotní a máš šanci nalézt práci. A na sociálce ti řeknou, co a jak a jestli máš na něco nárok.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 hele a to si vem, že známý má trvalý pobyt jinde než jeho přítelkyně s dítětem, bydlí s nimi, v rodném listě je a mají nárok na příspěvek na bydlení i přesto, že sdílí společnou domácnost. Neuděláš nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
takže u něj bydlet nemůžu,živit mě nebude
Jak radí děvčata,skoč si na sociálku,zeptat se na co máš nárok.A nějaká ubytovna nebo tak,to tu máme i u nás a to jsme malé město.
Roznášet letáky pro supermarkety třeba,to dělá kdekdo,studenti maminky na RD důchodci,na to nic moc nepotřebuješ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Amelie30 píše:
@j.a.n.i1 hele a to si vem, že známý má trvalý pobyt jinde než jeho přítelkyně s dítětem, bydlí s nimi, v rodném listě je a mají nárok na příspěvek na bydlení i přesto, že sdílí společnou domácnost. Neuděláš nic.
Ano s tímhle nic nenadelam, ale hmotná nouze ma jina pravidla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Amelie30 píše:
Nebude. Ale jak dokážeš, že u něj je.může říct, že prespava různě.
Ja to dokazovat nepotrebuju, ona potrebuje prokazat skutecnoti pro narok na davky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A vy jste zdravá.. Nebo máte nějaké nemoci. I to je hodně důležité..
Já když byla ted 4 měsíce na Up, tak mě snad každý měsíc s něčím zaukolovali, tak se divím, že jste bez práce tak dlouho.. Oni posílali i na nemožné místa… kde jsem vyloženě musela nějak říct, něco- aby mě nevzali.. Např jsem admin , prac.. nebránila jsem se všemu , co neni náročné a zvládla bych bez kvalifikace a oni mě posílali.. Na zahradnici, potom prodávat elektorniku, potom dělat řeznici..
Asi bych zašla na Up. zeptala se tam, oni Vám i pomůžou vypracovat nějaké dopisy, životopis.. Pokud nejste zdravá, něco máte, tak si zajděte k lékaři, zkuste si třeba podat žádostna OZZ a nebo id, a zkusit cháráněné místo..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
je to přesně tak.Byt není můj a je to jen na chvíli-pár dní.A to mám štěstí,že nepiju a nekouřím,jinak bych neměla vůbec kam jít.