TP na úřadě a dávky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@j.a.n.i1 píše:
To záleží na prijmu cele tve skutecne domacnosti
příjem je 0
- Citovat
- Upravit
navštivte úřad práce a sociální úřad, oni vám poradí na co máte a nemáte nárok
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@elan píše:
Určitě má nárok pracovat.Práce je všude dost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Burj Chalifa nikdo mě do práce nechce.
A teď tu o popelce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@elan píše:
musím na okres,kde mám trvalák
?
- Citovat
- Upravit
@Ennny píše:
A teď tu o popelce
Jsem na karvinsku a tady mě fakt nikdo nechce,je mi přes 50 a jesem posledních 8 let bez bydliště.
- Citovat
- Upravit
Všude chtějí posílat životopisy a motivační dopisy i na nejjednodušší práce,to je nad moje síly.Co bych tam asi tak psala. ![]()
- Citovat
- Upravit
nemusíte a trvalé bydliště není tak důležité, spousta lidí má třeba trvalé bydliště u rodičů a pracuje a bydlí jinde. Na úřadě práce vám budou nabízet práci, takže když sama nemůžete nic sehnat, tak vám ji najde pracák
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Všude chtějí posílat životopisy a motivační dopisy i na nejjednodušší práce,to je nad moje síly.Co bych tam asi tak psala.
Já nikdy nikam motivacni dopis nepsala, někde v supermarketu nikoho žádný dopisy nezajímají, ani praxe. To je práce co zvládnou pubertaci při škole i 50 letá ženská
ale jasně je lepší říct že tě nikde nechtějí a že je to nad tvoje síly než jít skutečně makat. Trvalé bydliště k získání práce nepotřebuješ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss Tina píše:
Já nikdy nikam motivacni dopis nepsala, někde v supermarketu nikoho žádný dopisy nezajímají, ani praxe. To je práce co zvládnou pubertaci při škole i 50 letá ženskáale jasně je lepší říct že tě nikde nechtějí a že je to nad tvoje síly než jít skutečně makat. Trvalé bydliště k získání práce nepotřebuješ.
já mám skušenost takovou,že nechtějí.Možná někde v Praze je to jiný. ![]()
- Citovat
- Upravit
Doporučila bych najít si práci.Dnes uz je práce dost a pro každého ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, jestli mám nárok na nějaké dávky, když jsem v podstatě bezdomovkyně s adresou na úřadě.
Alespoň to existenční minimum, nebo tak něco. Děkuji za všechny rady.