Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Jíťa95 Tak to my jsme se snažili přesně 6 cyklů a pak jsme šli do CARu, že to nejde a ejhle, ono to v tom šestém šlo ![]()
Dcera byla také sekcí nebo normálně? A to jde si vyžádat sekci? ![]()
@Catherine22 my se vůbec nesnažili, prostě nehoda asi
ale jsem ráda, v budoucnu jsme chtěli 2IVF…
Jj malá byla akutní sekcí a už nikdy nechci tento stres zažít… Přenášela jsem, vyvolávali porod, nakonec malé začalo blbnout srdíčko a už jsme jeli ![]()
@roryn Ahoj, ráda bych se k vám přidala, termín vychází na 4.1.2025 😍
Ahoj, ráda bych se přidala do skupiny, termín dle kalkulačky přelom leden / únor (snad to nevadí) ![]()
@roryn jestli by to šlo poprosila bych také o přidání do skupinky ![]()
Ahoj, můžu poprosit o přidání do skupiny?
Dle dnešního ultrazvuku odpovídá miminko 8+1, má přes 17 mm, srdíčko krásně bije a už byly vidět prý i pohyby a termín porodu je prozatím na 12.1. 2025.
@roryn Prosím o přidání, termín bych měla mít asi 28. ledna nebo 5. února, nevím čím se řídit. 😄 Jsem teprve na začátku, teprve uvidím jestli je vše ok.
@Lykelix ahojky, to jsme na tom úplně stejně
podle ms TP 5.2. ![]()
Jak se cítíš? Kdy jdeš na kontrolu? ![]()
Já mám podle ms taky 5.2, když jsem zkoušela podle styku tak zase ten leden.
No mimo nevolnost, bolest hlavy, břicha jsem k tomu dostala i zánět mocaku takže nic moc. 😄 na kontrole jsem byla včera ale skrz ten mocak. Dostala jsem antibiotika.
Jinak bych šla až dyl. On se sice díval sondou ale nedostal se k děloze (možná i skrz ten mocak a mám obracenou delohu) a že je taky brzo. Příště tam jdu za týden v úterý, tam to snad už půjde vidět. Mám strach z mimodelozniho. 😄
A dneska jsem 4+6
A co ty?
@roryn Ahojda, taky bych se ráda přidala termín mám 14.1.
Zdravím všechny 🌸