Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@roryn ahoj mužů se k vám taky přidat? Sice už jsem v prosincové skupině ale s termínem 25.12. jsem tam jedna z posledních, tak u vás bych byla zase jedna z prvních. Navíc jako starší prvorodičce se mi hodí každá rada ![]()
@Zubejka Zubejko, ja te mam rada, my jsme spolu snad v kazde skupince ❤️
Ahoj holky, také bych se k vám ráda přidala. První dítko máme po pěti letech snažení z IVF. Teď jsme se chystali na druhé IVF, ale když jsem si byla vyzvednout léky, doktorka zjistila, že jsem těhotná
Podle menstruace mi termín vychází na 8.1., ale dle dr. je těhotenství mladší. V pátek mám další kontrolu v CARu a pokud bude vše v pořádku, budu se moct objednat na gynekologii ![]()
@Catherine22 tak to je krásné
máme skoro stejný termín
podle ms 9.1. podle utz 7.1. ![]()
Doktorce to vycházelo asi o 5 dní mladší než podle MS, ale v pátek by měla měřit plod a podle toho určit přesné stáří (jestli jsem ji dobře pochopila), takže pravděpodobně budu mít termín ještě o trochu dřív 😅
Už máš po další kontrole? Když jsem pročítala příspěvky, psala jsi, že tenhle týden tě čeká (jestli se nepletu ☺️)
@roryn ahoj, taky prosím o přidání, dnes první kontrola a už byl i tlukot srdíčka, termín zatím 17.01, děkuju ![]()
Ahojky, taky se přidávám k vám do skupinky. A poprosila bych i do té lednové. Šla jsem k doktorce, že se snažíme o mimi a nejde nám. A ejhle už tam bylo❤️ takže jsem 6+2.
Tyhle překvapení jsou nejlepší
a lednová miminka jsou zatím jedno překvapení vedle druhého ![]()
Ahoj holky, potichounku bych se k vám ráda přidala, čeká mě první kontrola 6.6., vychází mi to dle MS na 29.1.
@Catherine22 ahoj, my máme taky dceru z ivf… A teď po skoro 3 letech buch ho a //
ani jsme se vlastně nesnažili ![]()
Podle aplikace mi to hlásí termín 5.2., ale chci plánovanou sekci, tak bych se přidala, jestli nevadí ![]()
@Kiki1996 ahoj, muzu se zeptat jaka byla velikost a bylo videt uz
?