TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5135
21.6.11 23:26

Ja jsem taky rada, ze jsem vas tu nasla. Sice si tak obcas pripadam trosku mimo, protoze neziju v CR a bojim se, aby se na me nekdo nedival se zavisti, ze tady sezenu veci pro mimco skoro zadarmo, ale od toho tu prece nejste, teda doufam :-). Ted v tehotenstvi jsem trosku paranoidni :-D. Ja jsem jinak hodne skromna, prece jenom jsem Ceska s prumernym standardem i tady… Ale znate ceskou mentalitu, ze :roll:.

Tak to ja jsem na zanety nikdy netrpela a nemam je ani ted v tehu, jsem to ale stastna zena, co? No, ale tehu vytok se mi taky posledni dny zhorsil. Doktorka mi rekla a ctu to vsude, ze to je tim, jak mimco tlaci hlavickou dolu a ze to je normalni. Obcas ale citim, jak to tece, to se kolikrat taky leknu, jestli mi netece plodova voda, ale vzdycky je to v poradku, tak snad se nemusim bat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
21.6.11 23:28

prave…psala ze ma notebook, jestli ji nahodou nezahucel kamsi :-)
ja si tu tak lezim se svym peknym ikeackym stoleckem pod notebook, takze pohoda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
21.6.11 23:29

Zlaticka moje, mne je tak dobre od te doby, co jsem se k vam pridala do teto skupiny… Bohuzel mam rodinu i pratele daleko a v praci jsem moc podpory nemela, tak jsem aspon tady stastna, ze na to vsechno nejsem sama… Mam vas moooc rada a budu koncit, prisel mi pritel z prace ;-). Tak dobrou noc :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
21.6.11 23:30

dobrou, mondiku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
21.6.11 23:30

Janicko, nedelej si zbytecne starosti, mne do urcitych mist padaji zasadne jine veci jako hreben a podobne :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
21.6.11 23:31

Dobrou… No, pobezim, nez se u Krmar zase objevi o den vic na metriku a me to bude iritovat :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
21.6.11 23:31
Mondík píše:
Janicko, nedelej si zbytecne starosti, mne do urcitych mist padaji zasadne jine veci jako hreben a podobne :-D.
:mrgreen: hreben dobrej, mne uz tam parkrat spadla i nausnice a podobny veci :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
21.6.11 23:32
janiii;-) píše:
Mondík píše:
Janicko, nedelej si zbytecne starosti, mne do urcitych mist padaji zasadne jine veci jako hreben a podobne :-D.
:mrgreen: hreben dobrej, mne uz tam parkrat spadla i nausnice a podobny veci :lol:

Taky dobry :lol:. Tak papa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
21.6.11 23:33

Mondíku tak tady si myslím, že fakt ne (ta závist). Naopak je fajn, že tu máme někoho, od koho se dozvíme, jak to chodí jinde. Mě se tady teda taky líbí. Já už jsem to psla odpolko, že mi příjde, jako bych Vás znala dlouho a utnout to tu porodem, by mi bylo líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
21.6.11 23:34

Mondíku dobrou noc. A ahoj zítra, budeme se na tebe zase těšit :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
21.6.11 23:35

taky mi to prijde zajimavy slyset jak to chodi jinde :-)

no, krmar, a ja jsem tu toho na sebe jeste, s prominutim, vyblinkala tolik, ze se az sama divim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
21.6.11 23:37

Jani tak já už asi taky půjdu, nemusím chodit spát každý den ve 2 ráno. Ještě se musím jít osprchovat, takže i tak zase zalezu nejdřív o půlnoci. Tak Ti také přeji dobrou noc a taky se budu těšit zítra :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
21.6.11 23:37

Teda holky, já zde byla naposled ráno a teď jsem teda měla hoooooodně co dělat abych to všechno dočetla. Oči mě z toho pálí a jsem z toho tak unavená, že už ani nevím, na co jsem všechno chtěla reagovat. :think:
Možná jsem se chtěla pochlubit, že jsem dneska vyžehlila polovinu výbavičky a druhou polovinu vyprala, takže jestli budu zítra tak šikovná jako dneska, tak to všechno dožehlím a budu mít zase o starost míň.

Já teda nic s Kitty nemám, jelikož čekáme chlapečka, ale když by se mě s ní něco líbilo, tak bych to klidně koupila. Já jsem zase ten typ člověka, že bych chtěla mít mimčo načančaný, ale nejsem si tak úplně jistá, jestli ho do těch úchvatnejch oblečků navleču, protože když oblíkám malou neteř třeba jen do overálku, tak jsem z toho zpocená, jak kdybych běžela patnáctistovku (a ještě mě to trvá hrozně dlouho).

U nás se budoucí babičky a dědečci taky hodně těší na vnoučka. Hlavně moje mamka a můj taťka, také to bude jejich první vnouče.

S tím břichem se opravdu hrozně chodí. Také mám pocit, že chodím jak rozraženej kohout a dneska už mám celkově tak nějak pocit, že už se nemůžu unest. Ale nebojte, už bude jen a jen hůř, teda alespoň do porodu. :mrgreen:

Jani, s tou tchýní mě tě je teda opravdu líto. Ale třeba se to po porodu opravdu změní. Musíš doufat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
21.6.11 23:38

dobrou, krmar :-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
21.6.11 23:39

Koliska, jestli nevadí, poslala jsem ti žádost o přátelství, abych se mohla mrknout do alba.

A moc moc vítám nově příchozí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital