Poradna duly
Jana Čurdová
jsou užasné…já si chtěl akoupit ale máme tolik čepiček že je asi do zimy nestihnem vynosit ![]()
Kolis, také ho mám, ale při těhu jsem ho ještě nepoužila. Cvičila jsem na malém… Je dobrý na prdíky??? To my musíš vysvětlit ![]()
janiii;-) píše:
jitu a citis to, ze se mimco tlaci hlavickou dolu?
mne rekl min tyden, ze se mi taky zkracuje cipek a mala se trochu cpe a prijde mi ze to obcas i cejtim, ale nejsem si tim uplne jista…
Ahoj holky, no to naléhání cítit můžete. Za jedno pak bolest vystřeluje do třísel - já pak měla co dělat vlízt do sprcháče, natož si nedovedu představit lézt do vany - no a právě to píchání jak popisuje Jíťa bude mít asi souvistlost s tím nsléháním.
Janiii jinak teda ty jsi fakt nespavec. Já to doháním alespoň ráno, ale ty jsi i sova a pak i ranní ptáče - nebo už si zvykáš na spánkový deficit s miminkem?
kolis mic jsem taky chtela…nejak jsme ho jeste nekoupili a uz asi ani nekoupime.
jitu ja zas frcim na aukru
dneska mi tam zas koncej nejaky aukce, tak se tesim az se na nich vyradim ![]()
krmar ja jak jsem se vcera prepila toho caje, tak jsem litala nad ranem na zachod jak diva
navic jsem chtela brzo vstat, ze pojedu do mesta hned po ranu, ale nakonec chci jet az po desaty, to uz nebude takovej provoz a je realna sance ze i nekde zaparkuju ![]()
janiii;-) píše:
kolis mic jsem taky chtela…nejak jsme ho jeste nekoupili a uz asi ani nekoupime.jitu ja zas frcim na aukrudneska mi tam zas koncej nejaky aukce, tak se tesim az se na nich vyradim
jani já ho koupila na aukru ani jsem mikam nemusela a dovezli mi ho až domů
ani nebyl drahej kolem 250kč
Jani, to je také super
Jednou jsem uvažovala o tom, že se zaregistruji, ale mám nějak strach. Tak nakupuji přes bazoše na netu ![]()
A co máš vyhlídnuté?
janiii;-) píše:
krmar ja jak jsem se vcera prepila toho caje, tak jsem litala nad ranem na zachod jak divanavic jsem chtela brzo vstat, ze pojedu do mesta hned po ranu, ale nakonec chci jet az po desaty, to uz nebude takovej provoz a je realna sance ze i nekde zaparkuju
taky za chvíli vyrážím mezi lidi..musím ještě na poštu apak na drby ke kámošce
už mě to ležení nebaví…
Jitule84 píše:
Kolis, také ho mám, ale při těhu jsem ho ještě nepoužila. Cvičila jsem na malém… Je dobrý na prdíky??? To my musíš vysvětlit
no když byl malej uplně miminko tak jsem ho měla v náručí a seděla na míči a hopsala a ty mírné rárazy mu dělali dobře na bříško a jak už byl tošku větší tak jseem ho položila na míč na bříško a válela ho sem a tam a to pak byli prdy ![]()
Teda, já Vás obdivuji.
Mě jak doktor vystrašil, že je to na nemocnici, tak jsem fakt jen doma a čekám na příští úterý na kontrolu. Ven bych šla hned, dnes je od rána krásně, ale opravdu mám strach ![]()
zvizatinka píše:janiii;-) píše:
dobre rano mamci![]()
zviz rada te vidim, dlouho jsem te tu nezahlidla
ivi ja mam doma akorat priserne zarlivou fenu, to je jeste horsi nez zarlivej sourozenecdrzim palce na dnesni utz, at mate vsechno v poradku
já tu byla, ale tak jste byly zabrané do hovoru, že si mě nikdo nevšiml
Včera nám vypli na celý den proud, něco opravovali, tak jsem měla den bez netu
Jé Zvízatinko, tao snad ne, my jsme si tě nevšimly jo, to jsi na nás měla pořádně zakřičet a s vykřičníkama. No se staršíma sourozencema to nebude lehké, zvláště u těch menších věkových rozdílů, oni ještě nedokáží všechno tak pochopit. Buď se chovají jak jsi psala, že miminku chtějí ubližovat, nebo a to obzvláště holčičky, ho tak milují, že by si s ním poříd chtěly hrát, berou ho za panenku a to je taky pro maminku starost, uhlídat, aby mimičo sma nevatahovala z postýlky a pod. A syn mojí kolegyně byl hodnej, nežárlil, ale trpěl psychicky, najednou jim začal zvracet, asi se s tím pral jen podvědomě, ale naštěstí to bylo jen krátce po porodu. Ale jak píše Jíťa, bude to fakt na nás, to zvládnout, ale lehké to nebude. Osobně z toho až takovej strach nemám, ale já už mám doma 5tiletýho předškoláka, ten to snad zvládne.
Krmar, ty píšeš jen samé slohy ![]()
A ty také cítíš píchání???
Kolis, tak to jo. To si musím zapamatovat ![]()
jitu ja jsem tam uz par let, tak uz zhruba vim co a jak, ale taky ted cekam uz pres mesic az mi posle pani balicek, dusuje se ze uz ho davno poslala…no nekdy holt ani ty pozitivni komentare nejsou zaruka no…
jinak ted tam nakupuju jen hadricky pro malou, ale uz v trochu vetsich velikostech, ne ty uplne nejmensi. takze to je porad neco ![]()
jinak, ja kdybych nemusela, tak nikam nechodim a uz vubec nejezdim sama autem, jenze nez bych dosla k nam do mesta a zpatky, tak moji kachni chuzi by to trvalo tri hodiny a navic zpatky je to do kopce. takhle sednu do auta a za pet minut jsem na namesti ![]()
kolis tez musim na postu, tak se asi sejdem na poste ![]()
Janííí moje mamka má hrozně žárlivýho psa - je to až o strach. my jsme u nich ani syna jako malého nikdy samotného nenechávali. ptž. fakt nevíš, co dítě udělá. Já sice nedovolím dítěti psa trápit, ani muchlacím způsobem, ale ten mamčin vyjel i jen kvůli tomu, že majel na mamku šáhl a tomu se zabránit nedalo a teď tam bydlí ségra s malou - už od narození a pes je celkem v pohodě, hlídat se to samo musí, ale je to fakt něco jiného, prostě je zvyklej, že tam malá patří a taky si nic nedovolí. (jednou ji teda trošičku za ručičku vzal, ale kdyby jí chtěl ublížit, dopaslo by to hůř, takhle měla trochu otisk, ale to zlobila ona jeho - už si ale zvykla, že si h nemá všímat a to je jí teprve rok a půl - jen se s ním dělí o jídlo
)