Poradna duly
Jana Čurdová
Janiii já mám Twingo, ale tím, že bydlíme na vesnici a musíme mít stejně 2 auta, tak to jde, jinak by jako rodinný vůz rozhodně nestačilo. Ale jiný auto už nechci, fakt super, hlavně při parkování ![]()
Ještě jsem ti chtěla napsat, že my máme doma taky psa, belgickýho ovčáka, jde z něj hrůza, lidi odskakujou od branky, když se na ní vrhá a vyštěkává je, ale je to dobrák, až takovej blbec, kterej by si nechal kdeco líbit.
Také mám malé auto Peugeot 206, takže pohoda. Ted odpočívá, když nejezdím ![]()
Krmar, opravdu? Hoď nějaké fotečky
Já jsem začala háčkovat jen pro sebe a pak mě to chytlo a háčkuji rpo kamarádky. A čepičky mají úspěch ![]()
Jity čepičky nafocené nemám, navíc na těch jsem se učila, takže to ani nestojí za focení, ale v albu mám dečku a bačkůrky a ještě jsem naháčkovala tašku, další deku, kabelku pro netěř, ale momentálně nemám doma foťák - je i s klukama na dovolený, tak nemůžu nafotit další výtvory.
jezis tak ja vam zavidim i twingo i peugeota…
ja mam fabku, kdyby aspon tu kratkou, ale mam ji v sedanu, takze dylka jako bych ji mela v kombiku.
byla jsem zvykla jezdit v kratky fabce, ale tahle v tom sedanu, proste ty centimetry navic mi uz delaj problem. jak fyzicky pri parkovani a couvani, tak psychicky ![]()
holciny ja se ted loucim, jedu. tak na me myslete at dobre dojedu, jsem z toho nejaka vyjukana zase dneska ![]()
Krmar, požádala jsem o přátelství a mrknu na fotečky
To musí být krásné ![]()
Já mám v albu čepičky nafocené ![]()
jj Jani, tak až se vrátíš, tak dej o sobě zase vědět. Ahoj a dobře dojeď.
Jani, také jsme měli fabii, ale v kombíku a nic moc…Takže tě chápu
Tak buď opatrná ![]()
Ahoj maminy, dnes teda dočítat nebudu, je toho nějak moc
Vítám Jituli ![]()
Včera jsme se vrátili dýl, po porodnici jsme se stavili ještě na večeři ![]()
Jinak v porodnici to bylo zajímavý, nejdřív měě popadl takovej zvláštní pocit, jako kdybych tam už šla rodit
Paní asistentka byla super, všechno nám řekla. Na příjem jsme se nedostali, přijímali jednu paní a viděli jsme ty dva lepší porodní sály. Ten normální byl obsazený, takže jsme měli i zvukovou kulisu
Malujou tam na přelomu srpna/září.
Krmar, děkuji. No, jo musím se nějak zabavit ![]()
Ty máš ty botičky se zavinovačkou také krásné ![]()
Flooa, to jsi byla brzo obhlídnout porodnici
A už se tam těšíš???
Ahoj Flooa, no nedivím se, že nedočítáš. Asi už to tu bude fungovat spíš jako chat než jako diskuze. Tak to by jsme měly stihnout odrodit, než začnou malovat.
Jitule84 píše:
Krmar, děkuji. No, jo musím se nějak zabavit
Ty máš ty botičky se zavinovačkou také krásnéFlooa, to jsi byla brzo obhlídnout porodnici
A už se tam těšíš???
To víš, jsem děsně zvědavá
S tím těšením je to takový rozporuplný. Když jsme tam vešli, polilo mě horko a málem jsem se skácela
A pak mě to nějak přešlo. Jen ta paní, co vedle křičela, mě moc neuklidnila. Pořád jsem si říkala, že ty řeči, že se u porodu křičí, jsou nadsazený
No ale pak jsme se šli mrknout na pokoje a u těch stolků tam večeřele jedna maminka a ta měla tak náhernýýý miminko
![]()
krmar píše:
Ahoj Flooa, no nedivím se, že nedočítáš. Asi už to tu bude fungovat spíš jako chat než jako diskuze. Tak to by jsme měly stihnout odrodit, než začnou malovat.
Krmar- to musíme stihnout a jinak paní říkala, že úplně zavřený nebudou a když to bude total akutní, tak nás samozřejmě jinam nepošlou. A k tomu lepšímu nadstandartnímu pokoji- je tam klasická postel nemocniční, TV, vana, žebřiny a lano. Vanu povolí, pokud nemáme streptokoka po výtěru z pochvy a jen 37stupňů. A ty ostatní jako stoličky a ty míče a polštáře prý přenesou i na obyčejný sál.
Floa, také jsem zvědavá, jak se budu cítit.Ale ty první nepříjemné pocity jsou asi úplně normální ![]()
Jo a koukám, že máme termín jen o jeden den ![]()
Jitule84 píše:
Floa, také jsem zvědavá, jak se budu cítit.Ale ty první nepříjemné pocity jsou asi úplně normální
Jo a koukám, že máme termín jen o jeden den
Jéé, tak to je dobrý. A je to tvoje první mimi?