TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7479
22.6.11 10:13

Janiii já mám Twingo, ale tím, že bydlíme na vesnici a musíme mít stejně 2 auta, tak to jde, jinak by jako rodinný vůz rozhodně nestačilo. Ale jiný auto už nechci, fakt super, hlavně při parkování :mrgreen:

Ještě jsem ti chtěla napsat, že my máme doma taky psa, belgickýho ovčáka, jde z něj hrůza, lidi odskakujou od branky, když se na ní vrhá a vyštěkává je, ale je to dobrák, až takovej blbec, kterej by si nechal kdeco líbit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
22.6.11 10:13

Také mám malé auto Peugeot 206, takže pohoda. Ted odpočívá, když nejezdím :lol:

Krmar, opravdu? Hoď nějaké fotečky :lol: Já jsem začala háčkovat jen pro sebe a pak mě to chytlo a háčkuji rpo kamarádky. A čepičky mají úspěch :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
22.6.11 10:17

Jity čepičky nafocené nemám, navíc na těch jsem se učila, takže to ani nestojí za focení, ale v albu mám dečku a bačkůrky a ještě jsem naháčkovala tašku, další deku, kabelku pro netěř, ale momentálně nemám doma foťák - je i s klukama na dovolený, tak nemůžu nafotit další výtvory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
22.6.11 10:18

jezis tak ja vam zavidim i twingo i peugeota…
ja mam fabku, kdyby aspon tu kratkou, ale mam ji v sedanu, takze dylka jako bych ji mela v kombiku.
byla jsem zvykla jezdit v kratky fabce, ale tahle v tom sedanu, proste ty centimetry navic mi uz delaj problem. jak fyzicky pri parkovani a couvani, tak psychicky :lol:

holciny ja se ted loucim, jedu. tak na me myslete at dobre dojedu, jsem z toho nejaka vyjukana zase dneska :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
22.6.11 10:19

Krmar, požádala jsem o přátelství a mrknu na fotečky :palec: To musí být krásné :dance:

Já mám v albu čepičky nafocené :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
22.6.11 10:19

jj Jani, tak až se vrátíš, tak dej o sobě zase vědět. Ahoj a dobře dojeď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
22.6.11 10:21

Jani, také jsme měli fabii, ale v kombíku a nic moc…Takže tě chápu

Tak buď opatrná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
22.6.11 10:24

Jity ty už jsi jich nahačkovala, nádherný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
22.6.11 10:27

Ahoj maminy, dnes teda dočítat nebudu, je toho nějak moc :-P Vítám Jituli :kytka:
Včera jsme se vrátili dýl, po porodnici jsme se stavili ještě na večeři :-)
Jinak v porodnici to bylo zajímavý, nejdřív měě popadl takovej zvláštní pocit, jako kdybych tam už šla rodit :nevim: Paní asistentka byla super, všechno nám řekla. Na příjem jsme se nedostali, přijímali jednu paní a viděli jsme ty dva lepší porodní sály. Ten normální byl obsazený, takže jsme měli i zvukovou kulisu :-P :-P :-P Malujou tam na přelomu srpna/září.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
22.6.11 10:32

Krmar, děkuji. No, jo musím se nějak zabavit :lol:
Ty máš ty botičky se zavinovačkou také krásné :palec:

Flooa, to jsi byla brzo obhlídnout porodnici :lol: A už se tam těšíš???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
22.6.11 10:34

Ahoj Flooa, no nedivím se, že nedočítáš. Asi už to tu bude fungovat spíš jako chat než jako diskuze. Tak to by jsme měly stihnout odrodit, než začnou malovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
22.6.11 10:42
Jitule84 píše:
Krmar, děkuji. No, jo musím se nějak zabavit :lol:
Ty máš ty botičky se zavinovačkou také krásné :palec:Flooa, to jsi byla brzo obhlídnout porodnici :lol: A už se tam těšíš???

To víš, jsem děsně zvědavá :-P S tím těšením je to takový rozporuplný. Když jsme tam vešli, polilo mě horko a málem jsem se skácela :-P :-P A pak mě to nějak přešlo. Jen ta paní, co vedle křičela, mě moc neuklidnila. Pořád jsem si říkala, že ty řeči, že se u porodu křičí, jsou nadsazený :nevim: No ale pak jsme se šli mrknout na pokoje a u těch stolků tam večeřele jedna maminka a ta měla tak náhernýýý miminko :andel: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
22.6.11 10:46
krmar píše:
Ahoj Flooa, no nedivím se, že nedočítáš. Asi už to tu bude fungovat spíš jako chat než jako diskuze. Tak to by jsme měly stihnout odrodit, než začnou malovat.

Krmar- to musíme stihnout a jinak paní říkala, že úplně zavřený nebudou a když to bude total akutní, tak nás samozřejmě jinam nepošlou. A k tomu lepšímu nadstandartnímu pokoji- je tam klasická postel nemocniční, TV, vana, žebřiny a lano. Vanu povolí, pokud nemáme streptokoka po výtěru z pochvy a jen 37stupňů. A ty ostatní jako stoličky a ty míče a polštáře prý přenesou i na obyčejný sál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
22.6.11 10:51

Floa, také jsem zvědavá, jak se budu cítit.Ale ty první nepříjemné pocity jsou asi úplně normální :think:
Jo a koukám, že máme termín jen o jeden den :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
22.6.11 10:56
Jitule84 píše:
Floa, také jsem zvědavá, jak se budu cítit.Ale ty první nepříjemné pocity jsou asi úplně normální :think:
Jo a koukám, že máme termín jen o jeden den :lol:

Jéé, tak to je dobrý. A je to tvoje první mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí