Poradna duly
Jana Čurdová
Kolisko, a ty jsi ještě v práci???
No, já mám bříško docela malé a hlavně jsem ani moc nepřibrala…
Téda, to byly kousky. A kolik máš dětí???
Jitule84 píše:
Kolisko, a ty jsi ještě v práci???
No, já mám bříško docela malé a hlavně jsem ani moc nepřibrala…
Téda, to byly kousky. A kolik máš dětí???
to už nééé jsem barmanka to by asi moc nešlo stím pupíkem ![]()
mám už dvě děti malá,no teda velká už měla 10 let a malej v zimě 5 let ![]()
dobré ráno holky ![]()
Tak včera se nám opravdu vydařil krásný romantický večer - po hooodně dlouhý době ![]()
Jsem si ráno přivstala, abych mohla dočítat ty naše noční stálice
- nezklamaly, těch 7 stránek mě docela unavilo, tak jsem si udělala kávičku, nasnídám se, dám spršku a tradá za panem doktorem se podívat na tu naši berušku ![]()
Jinak jsem taky moc ráda, že jsem tady, jsou tady príma holky a tu skupinu bych taky nechala.
Tak zatím, písnu po kontrole ![]()
Týjo, to už jsou velké
To jsi začínala brzo, ne? Na fotečce vypadáš hrozně mladě ![]()
A proč sedíš na míči a ne raději v tom polosedu, když jsi doma?
Páji, souhlas, holky jsou strašně šikovné spisovatelky ![]()
Tak pěknou kontrolu a ať je vše v pořádku ![]()
Holky, teda vy děsně kecáte..nemám šanci vás dočítat na tož reagovat..na víc dneska odjíždíme na 4 dny na chalupu..3 děti a 3 maminy, z toho 2 těhule
to už se těším ![]()
Jinak to píchání v pipce mám poslední dny taky..je to docela nepříjemný ![]()
A s tím žárlením..je jasný, že prcci budou na mimča žárlit..já si včera chovala miminko a Anetka mi odtáhla ruku a říkala..Ale ty seš moje maminka, viď
no bude to zajímavý ![]()
ahoj tehulky,
docteno nemam..uz se polepsim.dneska jsem uspesne ve skole udelala posledni zkousky a mam prvni rocnik uspesne ukoncenej.
vcera me tvrdlo bricho,tak jsem odpocivala,nebyla jsem schopna ani vstat z gauce,jaky jsem mela krece.normalne poslicci a dneska je klid…
holky,kde jste kupovali komplety do porodnice?nebo v cem mate v planu mimca dovezt domu?
nasla jsem neco malo na netu,ale zajima me spise obchod
Teda, tak to jsem ráda, že to píchání nemám sama. Už jsem se bála, že jste všechny v pohodě a jen já straším ![]()
Zuzi, téda, ty ještě stíháš studovat? Tak to klobouk dolů.
Mě stačila jedna státnice při práci a měla jsem toho plnou hlavu ![]()
Tak to jsi měla pěkné poslíčky… No, ještě máme čas ![]()
Já přímo komplety nemám. Vezmu bodíčko, dupačky a nějakou mikču a vlastní uháčkouvanou čapkou a jde se ![]()
zuzi gratuluju ke zkouskam ![]()
aicuul ja si myslim ze ono ani nema smysl docitat, protoze nez jeden docte, tak je tu zas trista novejch prispevku
ale uzijte si pekne chatu ![]()
na cestu z porodnice pro malou taky nemam zadnej komplet, pripravim doma dve hromadky a pak jen zavelim pritelovi, kterou ma dovezt, podle momentalniho stavu ![]()
Jitu…díky
no malá se mi narodila ve 20ti,to není tak brzy
na míči sedím ptž nemáme notas ale stolní PC a u něj se jinak sedět nedá ![]()
Páji závidím včerjší romantiku,my měli akorád klasický večer kdy jsme se k sobě tulili a já baštila třešně co mi miláček byl natrhat
jinak hezkou prohlídku…taky už se těším na UTZ ![]()
Zuzi gratuluju k uspěšně složenému prvnímu ročníku
a co se týče té soupravičky já osobně si myslím že je to zbytečné kupovat stejně to pak to mimi má na sobě asijen 2×,měla jsem u malého a dala jsem za to asi 600 a měl to jednou,takže ted jen vyberu něco z toho co mám doma..jinak se skus kouknout po dětských obchůdcích tam toho mají hodně ale jak říkám ceny jsou šílený ![]()
Já myslela, když jsi řekla podle stavu, že myslíš i barevné rozlišení ![]()
Kolis, tak to jo. To je blbý…Tak to tam moc nevysedávej, ať se ti to nezhorší ![]()
Souhlasím, je to zbytečně drahé
Já objednávám starší věci z jedné super straánky za pár kaček a ty oblečky jsou úplně jako nové ![]()
Jitule84 píše:
Kolis, tak to jo. To je blbý…Tak to tam moc nevysedávej, ať se ti to nezhoršíSouhlasím, je to zbytečně drahé
Já objednávám starší věci z jedné super straánky za pár kaček a ty oblečky jsou úplně jako nové
naštěstí ten míč je super pomůcka i na bolení zad a já ho pakještě využiju jak bude malá,u malého jsem na něm cvičila Vojtovu metodu a prcek pak byl pěkně pružneja taky na prdíky to pomáhalo ![]()