TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8129
22.6.11 08:51

Kolisko, a ty jsi ještě v práci???
No, já mám bříško docela malé a hlavně jsem ani moc nepřibrala…
Téda, to byly kousky. A kolik máš dětí???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
22.6.11 08:55
Jitule84 píše:
Kolisko, a ty jsi ještě v práci???
No, já mám bříško docela malé a hlavně jsem ani moc nepřibrala…
Téda, to byly kousky. A kolik máš dětí???

to už nééé jsem barmanka to by asi moc nešlo stím pupíkem :lol:
mám už dvě děti malá,no teda velká už měla 10 let a malej v zimě 5 let :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
22.6.11 08:57

dobré ráno holky :mavam:
Tak včera se nám opravdu vydařil krásný romantický večer - po hooodně dlouhý době 8-)
Jsem si ráno přivstala, abych mohla dočítat ty naše noční stálice :mrgreen: - nezklamaly, těch 7 stránek mě docela unavilo, tak jsem si udělala kávičku, nasnídám se, dám spršku a tradá za panem doktorem se podívat na tu naši berušku :srdce:
Jinak jsem taky moc ráda, že jsem tady, jsou tady príma holky a tu skupinu bych taky nechala.
Tak zatím, písnu po kontrole :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
22.6.11 09:01

Týjo, to už jsou velké :palec: To jsi začínala brzo, ne? Na fotečce vypadáš hrozně mladě :lol:
A proč sedíš na míči a ne raději v tom polosedu, když jsi doma?

Páji, souhlas, holky jsou strašně šikovné spisovatelky :mrgreen:
Tak pěknou kontrolu a ať je vše v pořádku :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10360
22.6.11 09:01

Holky, teda vy děsně kecáte..nemám šanci vás dočítat na tož reagovat..na víc dneska odjíždíme na 4 dny na chalupu..3 děti a 3 maminy, z toho 2 těhule :lol: to už se těším :palec:

Jinak to píchání v pipce mám poslední dny taky..je to docela nepříjemný :roll:

A s tím žárlením..je jasný, že prcci budou na mimča žárlit..já si včera chovala miminko a Anetka mi odtáhla ruku a říkala..Ale ty seš moje maminka, viď :nevim: no bude to zajímavý :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
22.6.11 09:04

ahoj tehulky,
docteno nemam..uz se polepsim.dneska jsem uspesne ve skole udelala posledni zkousky a mam prvni rocnik uspesne ukoncenej.
vcera me tvrdlo bricho,tak jsem odpocivala,nebyla jsem schopna ani vstat z gauce,jaky jsem mela krece.normalne poslicci a dneska je klid…

holky,kde jste kupovali komplety do porodnice?nebo v cem mate v planu mimca dovezt domu?
nasla jsem neco malo na netu,ale zajima me spise obchod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
22.6.11 09:08

Teda, tak to jsem ráda, že to píchání nemám sama. Už jsem se bála, že jste všechny v pohodě a jen já straším :hug:

Zuzi, téda, ty ještě stíháš studovat? Tak to klobouk dolů. :palec: Mě stačila jedna státnice při práci a měla jsem toho plnou hlavu :zed:
Tak to jsi měla pěkné poslíčky… No, ještě máme čas :andel:

Já přímo komplety nemám. Vezmu bodíčko, dupačky a nějakou mikču a vlastní uháčkouvanou čapkou a jde se :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
22.6.11 09:11

zuzi gratuluju ke zkouskam :-)

aicuul ja si myslim ze ono ani nema smysl docitat, protoze nez jeden docte, tak je tu zas trista novejch prispevku :-D ale uzijte si pekne chatu ;-)

na cestu z porodnice pro malou taky nemam zadnej komplet, pripravim doma dve hromadky a pak jen zavelim pritelovi, kterou ma dovezt, podle momentalniho stavu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
22.6.11 09:13

Jani, a taky podle velikosti mimča :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
22.6.11 09:13

jitu proto ty dve hromadky :-) pro maly mimco a pro velky mimco :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
22.6.11 09:14

Jitu…díky :oops: no malá se mi narodila ve 20ti,to není tak brzy :-) na míči sedím ptž nemáme notas ale stolní PC a u něj se jinak sedět nedá :-)

Páji závidím včerjší romantiku,my měli akorád klasický večer kdy jsme se k sobě tulili a já baštila třešně co mi miláček byl natrhat :-) jinak hezkou prohlídku…taky už se těším na UTZ :-)

Zuzi gratuluju k uspěšně složenému prvnímu ročníku :potlesk: a co se týče té soupravičky já osobně si myslím že je to zbytečné kupovat stejně to pak to mimi má na sobě asijen 2×,měla jsem u malého a dala jsem za to asi 600 a měl to jednou,takže ted jen vyberu něco z toho co mám doma..jinak se skus kouknout po dětských obchůdcích tam toho mají hodně ale jak říkám ceny jsou šílený :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
22.6.11 09:14

Já myslela, když jsi řekla podle stavu, že myslíš i barevné rozlišení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
22.6.11 09:16

jitu ne neee, jen podle velikosti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
22.6.11 09:16

Kolis, tak to jo. To je blbý…Tak to tam moc nevysedávej, ať se ti to nezhorší :andel:

Souhlasím, je to zbytečně drahé :cert: Já objednávám starší věci z jedné super straánky za pár kaček a ty oblečky jsou úplně jako nové :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
22.6.11 09:18
Jitule84 píše:
Kolis, tak to jo. To je blbý…Tak to tam moc nevysedávej, ať se ti to nezhorší :andel:Souhlasím, je to zbytečně drahé :cert: Já objednávám starší věci z jedné super straánky za pár kaček a ty oblečky jsou úplně jako nové :dance:

naštěstí ten míč je super pomůcka i na bolení zad a já ho pakještě využiju jak bude malá,u malého jsem na něm cvičila Vojtovu metodu a prcek pak byl pěkně pružneja taky na prdíky to pomáhalo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí