TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7479
21.6.11 23:39

No to je asi tím, že se tu taky cítíš dobře. Ale hlavně tady to nikdo nezneužije proti tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
21.6.11 23:41

Ivet, koukala jsem na to, co jsi dneska nakoupila. Je to moc pěkný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
21.6.11 23:46

Jé tak ještě musím reagovat na Elis. Ahoj, teda dnes smekám před každým, kdo dočítá.

S tím oblíkáním, neboj, to se za pár dní praxe změní. člověk si zvykne, jak na to a že to miminko není zase tak chatrný.

Tak holky a teď už fakt dobrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
21.6.11 23:58

Ahoj holky :mavam:
tak mi to dalo trochu zabrat vas docist, ale zvladla jsem to.
Jinak se musim pochlubit dneska kontrola 32+3 a malá váží 2 kg mám radost :o) Jinak příští tyden mě čeká poprvé monitor a odběr krve a ukončení neschopenky a nastup na mateřskou :-D
tak jsem moc zvědavá jak to všechno zvladnu s mojí leností něco udělat.
Poslala jsem vám pár žádostí o přátelství ráda bych se podívala na věcičky tak když budete mít chut potvrdit budu moc ráda.
Já jsem se docela rozháčkovala tak když se dokopu tak dam fotečku … ještě jednou děkuji krmar za inspiraci na dečku je vážně krásná a docela jednoduchá :dance:
Jinak jsem taky sama doma milaček odjel na 10 dní do Norska na ryby tak mám trochu problém ze spaním nějak nemužu usnout … :-( je to nezvyk
Tak dobrou noc a nebo krásné ráno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
22.6.11 06:42

Dobré ránko :kytka:
Kolisko, tak to jsem ráda, že nemám jediná drobka :lol:

Teda, vy jste noční pisatelky :pankac: Já chodím spát včas, zato brzo vstáváme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
22.6.11 06:58

Dobre rano tehulinky :kytka: ELIS- dekuji :wink: bylo to hrozny rozhodovani,ale nakonec jsem spokojena :lol: opet nic ruzoveho az na hracku na kocar :lol: alee nejvic sem spokojena s dekou do kocaru :lol: je lososovohneda ale uplne mekkoucka a hladka :lol: jen me sem nejdou vkladat fotky :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
22.6.11 07:05

Ivet, to já vždy neodolám a kupuji hlavně do růžova nebo do žluta :lol:

Holky, nevíte co to znamená, když vás dole tak divně píchá??? Docela až nepříjemně :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
22.6.11 07:18
Jitule84 píše:
Ivet, to já vždy neodolám a kupuji hlavně do růžova nebo do žluta :lol:Holky, nevíte co to znamená, když vás dole tak divně píchá??? Docela až nepříjemně :zed:

Ja vyhrala balik na aukru a ruzova tam byla :lol: ale ted uz moc nechci :mrgreen: jen nevim jak dlouho mi to vydrzi :mrgreen: jak sem vcera litala po meste tak me taky sem tam pichlo dole az sem si musela sednout 8-o no jo uz to mame za par :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
22.6.11 07:23

krásné středeční ráno, mamulenky :mavam:

Dnes mě čeká velký UTZ a dostanu taky papíry na vyřízení MD, tak si (snad) doběhnu aspoň do práce… budu s sebou mít opět Anynu (hlídání kixlo), tak uvidíme, jak na tom budem (resp. hlavně já s nervama :mrgreen: ).

Včera jsme opékali špekáčky, ale nějak mi nesedly, bylo mi půl noci zle a zbytek prořvala Anýša, nejdřív že chce čůrat, to pak ne, pak že chce mlíko, to ale musí udělat mamka, jinak to pít nebude, atd. atd. :jazyk: a nakonec z toho zaplaťpánbůh usnula :jazyk: Poslední dobou mi přijde, že je na mě dost fixovaná, jak asi cítí, že se příchod miminka blíží nebo já nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
22.6.11 07:25

A pak jsem ještě chtěla napsat, že mně je tu s vámi taky moc fajn :hug: , ale poslední dobou nějak nestíhám sedět u PC… Anyna mi nechce po o spát a když jo, tak spím s ní :mrgreen:

Teď mi ty dny nějak utíkají, ani nevím jak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
22.6.11 07:26
zvizatinka píše:
krásné středeční ráno, mamulenky :mavam:

Dnes mě čeká velký UTZ a dostanu taky papíry na vyřízení MD, tak si (snad) doběhnu aspoň do práce… budu s sebou mít opět Anynu (hlídání kixlo), tak uvidíme, jak na tom budem (resp. hlavně já s nervama :mrgreen: ).

Včera jsme opékali špekáčky, ale nějak mi nesedly, bylo mi půl noci zle a zbytek prořvala Anýša, nejdřív že chce čůrat, to pak ne, pak že chce mlíko, to ale musí udělat mamka, jinak to pít nebude, atd. atd. :jazyk: a nakonec z toho zaplaťpánbůh usnula :jazyk: Poslední dobou mi přijde, že je na mě dost fixovaná, jak asi cítí, že se příchod miminka blíží nebo já nevím :nevim:

Zvizi- i kdyz se nase male cacorky na sourozence tesi stejne budou zarlit :cry: aspon co vim po zkusenostech v okoli :-) ale museji si zvyknout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
22.6.11 07:30

dobre rano mamci :mavam:

zviz rada te vidim, dlouho jsem te tu nezahlidla :-) drzim palce na dnesni utz, at mate vsechno v poradku :kytka:

ivi ja mam doma akorat priserne zarlivou fenu, to je jeste horsi nez zarlivej sourozenec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
22.6.11 07:31

Ivet, já mám právě strach, protože se mi zkracuje čípek a malá už tlačí hlavičkou ven. Nereda bych, aby už to bylo teď. Doktor mi docela postrašil a naordinoval ležet.

No, také si myslím, že ty starší budou žárlit, i když teď se těší…Asi to bude hodně záležet na vás :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
22.6.11 07:37

jitu a citis to, ze se mimco tlaci hlavickou dolu?
mne rekl min tyden, ze se mi taky zkracuje cipek a mala se trochu cpe a prijde mi ze to obcas i cejtim, ale nejsem si tim uplne jista…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
22.6.11 07:39
Ivet23 píše:
zvizatinka píše:
krásné středeční ráno, mamulenky :mavam:

Včera jsme opékali špekáčky, ale nějak mi nesedly, bylo mi půl noci zle a zbytek prořvala Anýša, nejdřív že chce čůrat, to pak ne, pak že chce mlíko, to ale musí udělat mamka, jinak to pít nebude, atd. atd. :jazyk: a nakonec z toho zaplaťpánbůh usnula :jazyk: Poslední dobou mi přijde, že je na mě dost fixovaná, jak asi cítí, že se příchod miminka blíží nebo já nevím :nevim:
Zvizi- i kdyz se nase male cacorky na sourozence tesi stejne budou zarlit :cry: aspon co vim po zkusenostech v okoli :-) ale museji si zvyknout :lol:

Ivet, jj, to budou muset :zed: snad to přežiju 8-o hlavně, aby mimču neubližovala - známá mi vyprávěla, jak její známé holka dokonce i škrtila :cert: malého…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí