Poradna duly
Jana Čurdová
No to je asi tím, že se tu taky cítíš dobře. Ale hlavně tady to nikdo nezneužije proti tobě.
Ivet, koukala jsem na to, co jsi dneska nakoupila. Je to moc pěkný ![]()
Jé tak ještě musím reagovat na Elis. Ahoj, teda dnes smekám před každým, kdo dočítá.
S tím oblíkáním, neboj, to se za pár dní praxe změní. člověk si zvykne, jak na to a že to miminko není zase tak chatrný.
Tak holky a teď už fakt dobrou.
Ahoj holky ![]()
tak mi to dalo trochu zabrat vas docist, ale zvladla jsem to.
Jinak se musim pochlubit dneska kontrola 32+3 a malá váží 2 kg mám radost
) Jinak příští tyden mě čeká poprvé monitor a odběr krve a ukončení neschopenky a nastup na mateřskou ![]()
tak jsem moc zvědavá jak to všechno zvladnu s mojí leností něco udělat.
Poslala jsem vám pár žádostí o přátelství ráda bych se podívala na věcičky tak když budete mít chut potvrdit budu moc ráda.
Já jsem se docela rozháčkovala tak když se dokopu tak dam fotečku … ještě jednou děkuji krmar za inspiraci na dečku je vážně krásná a docela jednoduchá ![]()
Jinak jsem taky sama doma milaček odjel na 10 dní do Norska na ryby tak mám trochu problém ze spaním nějak nemužu usnout …
je to nezvyk
Tak dobrou noc a nebo krásné ráno
Dobré ránko ![]()
Kolisko, tak to jsem ráda, že nemám jediná drobka ![]()
Teda, vy jste noční pisatelky
Já chodím spát včas, zato brzo vstáváme ![]()
Dobre rano tehulinky
ELIS- dekuji
bylo to hrozny rozhodovani,ale nakonec jsem spokojena
opet nic ruzoveho az na hracku na kocar
alee nejvic sem spokojena s dekou do kocaru
je lososovohneda ale uplne mekkoucka a hladka
jen me sem nejdou vkladat fotky ![]()
Ivet, to já vždy neodolám a kupuji hlavně do růžova nebo do žluta ![]()
Holky, nevíte co to znamená, když vás dole tak divně píchá??? Docela až nepříjemně ![]()
Jitule84 píše:
Ivet, to já vždy neodolám a kupuji hlavně do růžova nebo do žlutaHolky, nevíte co to znamená, když vás dole tak divně píchá??? Docela až nepříjemně
Ja vyhrala balik na aukru a ruzova tam byla
ale ted uz moc nechci
jen nevim jak dlouho mi to vydrzi
jak sem vcera litala po meste tak me taky sem tam pichlo dole az sem si musela sednout
no jo uz to mame za par ![]()
krásné středeční ráno, mamulenky ![]()
Dnes mě čeká velký UTZ a dostanu taky papíry na vyřízení MD, tak si (snad) doběhnu aspoň do práce… budu s sebou mít opět Anynu (hlídání kixlo), tak uvidíme, jak na tom budem (resp. hlavně já s nervama
).
Včera jsme opékali špekáčky, ale nějak mi nesedly, bylo mi půl noci zle a zbytek prořvala Anýša, nejdřív že chce čůrat, to pak ne, pak že chce mlíko, to ale musí udělat mamka, jinak to pít nebude, atd. atd.
a nakonec z toho zaplaťpánbůh usnula
Poslední dobou mi přijde, že je na mě dost fixovaná, jak asi cítí, že se příchod miminka blíží nebo já nevím ![]()
A pak jsem ještě chtěla napsat, že mně je tu s vámi taky moc fajn
, ale poslední dobou nějak nestíhám sedět u PC… Anyna mi nechce po o spát a když jo, tak spím s ní ![]()
Teď mi ty dny nějak utíkají, ani nevím jak ![]()
zvizatinka píše:
krásné středeční ráno, mamulenky![]()
Dnes mě čeká velký UTZ a dostanu taky papíry na vyřízení MD, tak si (snad) doběhnu aspoň do práce… budu s sebou mít opět Anynu (hlídání kixlo), tak uvidíme, jak na tom budem (resp. hlavně já s nervama
Včera jsme opékali špekáčky, ale nějak mi nesedly, bylo mi půl noci zle a zbytek prořvala Anýša, nejdřív že chce čůrat, to pak ne, pak že chce mlíko, to ale musí udělat mamka, jinak to pít nebude, atd. atd.).
Poslední dobou mi přijde, že je na mě dost fixovaná, jak asi cítí, že se příchod miminka blíží nebo já nevím
Zvizi- i kdyz se nase male cacorky na sourozence tesi stejne budou zarlit
aspon co vim po zkusenostech v okoli
ale museji si zvyknout ![]()
dobre rano mamci ![]()
zviz rada te vidim, dlouho jsem te tu nezahlidla
drzim palce na dnesni utz, at mate vsechno v poradku ![]()
ivi ja mam doma akorat priserne zarlivou fenu, to je jeste horsi nez zarlivej sourozenec ![]()
Ivet, já mám právě strach, protože se mi zkracuje čípek a malá už tlačí hlavičkou ven. Nereda bych, aby už to bylo teď. Doktor mi docela postrašil a naordinoval ležet.
No, také si myslím, že ty starší budou žárlit, i když teď se těší…Asi to bude hodně záležet na vás ![]()
jitu a citis to, ze se mimco tlaci hlavickou dolu?
mne rekl min tyden, ze se mi taky zkracuje cipek a mala se trochu cpe a prijde mi ze to obcas i cejtim, ale nejsem si tim uplne jista…
Ivet23 píše:zvizatinka píše:Zvizi- i kdyz se nase male cacorky na sourozence tesi stejne budou zarlit
krásné středeční ráno, mamulenky![]()
Včera jsme opékali špekáčky, ale nějak mi nesedly, bylo mi půl noci zle a zbytek prořvala Anýša, nejdřív že chce čůrat, to pak ne, pak že chce mlíko, to ale musí udělat mamka, jinak to pít nebude, atd. atd.).
Poslední dobou mi přijde, že je na mě dost fixovaná, jak asi cítí, že se příchod miminka blíží nebo já nevím
aspon co vim po zkusenostech v okoli
ale museji si zvyknout
Ivet, jj, to budou muset
snad to přežiju
hlavně, aby mimču neubližovala - známá mi vyprávěla, jak její známé holka dokonce i škrtila
malého…